V.37!!

Och bebisen ar helt klar och kan fa komma ut nar som helst!! Gar alltsa in i v.38 som man raknar hemma i sverige... 21 dagar star det pa nerraknaren och tank vad dom 21 dagarna kanns som en evighet!! 
 
Idag har jag och Callie varit i parken och lekt. Callie lekte med en liten pojke som var super duper sot! Dom sprang omkring overallt, gungade, akte rusch kana m.m. Hon hittar alltid nya kompisar!
Sen sa blev det en ganska lat eftermiddag. Jag madde lite daligt, ont i magen sa jag la mig en liten stund medans Callie tittade pa Tiggers film. Justin slutade tidigt idag, men akte ivag med en kompis och fiskade och korde 4hjulingar.

Nar han kom hem sa fixade jag mat och Ryan och hennes foraldrar Liz och Mitchell kom over och at med oss... Callie hade kul som vanligt! Och sommnade inte forran kl halv 11! Det blev inget bad, vi tvattade bara av fotter, hander ansikte och borstade tanderna och sen hoppade hon i sang och somnade pang bom aven fast hon absolut INTE ville ga och sova for hon var INTE trott...




Har far Callie sina tar malade av Ryan (med kottfarssas runt hela munnen)! Visst ar dom sota sma tjejerna!!

Dom kom med en stor harlig 'gott och blandat' pase med bebis saker! Saaa snallt!!

  

Det ar 2 trojor med pandor pa, och panda byxor med sma pandor pa fotterna! Gulligt! Och sen sa Fick vi nappar, en bok som man kan satta in bilder i en matchande filt till kladerna, och en 'natgrej' man kan lagga i mat sa dom inte stoppar i halsen (hade san med callie ocksa, den var toppen!) (klicka om ni vill se storre bilder)

Nu har jag en massa sammandragningar i mage och rygg... Sa det ar ju bra tecken, dom sager ju att forlossningen blir enklare om man har forvarkar m.m innan sa jag far val hoppas pa det! Fotterna ar fortfarande svullna...

Vi hade en super bra kvall med kompisarna, och Callie hade otroligt roligt som vanligt med hennes bastis!
Nu ska jag dricka vatten och sen satta mig och titta pa sex and the city som gar pa tvn. kanner mig inte alls trott aven fast kl ar over 11... Men sommnar val sa fort jag satter mig i soffan!

Hoppas ni far en harlig helg!!
Vi hors!



Annu en regnig dag...

Idag har jag och Callie haft en 'playdate' med Dana och hennes tvillingar. Hon har en pojke och en tjej som ar 2 manader aldre an Callie. Vi skulle till lekparken, men eftersom vi vaknade med sporegn, aska och blixtar sa bestamde vi oss for att aka till Navy museum istallet. Perfekta inne stallet for regninga eller super varma dagar!  Callie har alltid lika roligt dar, och det hade hon aven denna gang.
Dana's man jobbar med Justin sa vi har traffats nagra ganger genom dom, pa fotball games m.m. Hon ar fodd 86 och har 3 barn! (lika gamal som min lillebror, tank dig han med 3 barn hahaha) Hon har en 6 arig son och 2 2ariga tvillingar! Snacka om jobb! Och jag 'klagar' att Callie ar jobbig ibland!! Hon hade det hon gjorde, en sprang at ena hallet och den andra det andra hallet. Och jag har svart att halla koll pa vart Callie ar! Hon ar en super mamma for att vara sa ung, (alder har ju verkligen ingen betydelse hur man skoter sina barn, det ar ju mer personlighet) och jag tycker om att hon later barnen 'skota sig sjalva' och inte daltar med dom for mycket...
Synd att vi inte hann prata sa mycket, blev lite har och dar, men mest springa runt och rakna barn! =)
Callie hade super roligt! Och jag alskar att se henne ha sa roligt, it makes me HAPPY!!

Nu har jag hunnit ge Callie lunch, pasta och kyckling rester ifran igar. Och sedan har jag stoppat henne i sang! Hon envisades med att ta pa pyjamasen sa hon fick det sa klart. Allt for att fa henne i sang. Trodde inte att hon skulle sommna sa latt som hon gjorde for det askar som bara den ute, men jag tittade nyss in och hon snarkade hogt!
Bra formiddag med andra ord!
Jag har precis atit en agg macka med kalkon och ett stooooort glas mjolk! Gott! Nu ska jag satta mig i soffan (kanske blunda ett tag) och sen blir det till att skura golv och stada badrummen!!
Vi hors!!

Mar illa idag...

Usch, har som en klump som sitter i halsen och ar jatte trott. Stackars Callie tycker nog att jag ar saaa trakig. OCh jag langtar tills jag kan ma litte battre sa jag har mer energi...Igar tog vi en lang promenad, Callie tyckte det var harligt. Stannade i parken och lekte, en ganska trakig lekpark for Callie for den ar mer for storre barn. Finns nastan bara gunga och ruschkana for henne att gora... Sa vi gick hem och at lunch i stallet, onskar jag hade energi  att ga ut och ga idag ocksa...
Har lakar besok i eftermiddag kl kvart i 2. Kanns bara jobbigt att aka dit for dom gor ju inte sa mycket i allafall, kanns som man bara sitter och vantar och vantar pa alla... Och det ar bara jobbigt med Callie som blir otalig... Justin hade mycket pa jobbet som vanligt sa han kan inte folja med och passa Callie heller...

Na, nu ska jag ga och ata nagonting, kanske far mig att ma battre.
Vi hors.

Svullen...

Nu har det borjat! Alltsa, bebben ar inte pa vag eller natt, men jag menar att nu har det borjat med svullnaden i hander, fotter och ansikte. Har klarat mig ganska bra hittlis, var ju bara svullen i vanster fot nar jag flog till och fran Sverige och under en tid dar, och sen nan dag har och dar...  Men idag sa fick jag till och med ta av mig vigsel ringen for att det gjorde ont i fingret... Vanster fot och vad ar stor och hoger foten ocksa, an om inte lika mycket som vanligt...
Hatar att se sa har svullen ut... Och jag liksom kanner vatten i foten nar jag gar 'klucka' fram och tillbaka...

Idag har callie och jag haft en hemma dag. Varit ute mycket pa garden och rensat lite, Callie har lekt och cyklat och lekt med kritor ute pa asfalten. Vet ni, jag tror det ar host har nu! Det ar bara runt 30 grader pa dagarna och jag kan andas nar jag gar ut!! Wooohooo!! Kanske ar det svalare efter allt regn vi har haft? Hoppas det haller sig sa har nu, ar sa skont nar man kan vara ute pa dagarna!

Tvattat ar det enda nyttiga jag gjort idag. Har kannt mig saaaa trott hela dagen. Imorgon ska jag ta mig ut pa en promenad pa morgonen. Ska forsoka borja 'ga ut' denna unge nu!
25 dagar (snart 24) star det pa nerraknaren nu pa datorn tills mitt datum!!! Laaaangtar! men det kanns som en evighet maste jag ju saga... Men hon kommer ju nar hon ar redo som dom sager... Varfor skulle hon lyssna pa morsan nar hon sager att hon ar redo!? hon visar val vem som bestammer redan nu! =)
Nej, dags for sangen!

Vi hors!!


sondag kvall...

Och jag har inte bloggat pa ett par dagar. Blogg torka har jag haft. =)
Helgen har i allafall varit toppen.
Lordag sa kom ju Justin moster, morbror och deras kompisar en svang och halsade pa. Vi akte till en militar kyrkogard dar J's morbrors bror ligger. Han dog i krig som ung. Det ar en sadan dar kyrkogard man ser pa film, med en massa vita gravstenar pa rad vart man an tittar. Har sett det pa avstand men det var haftigt att ga dar och titta och lasa pa stenarna...

Sen akte vi och at middag pa en jattegod restuarang! Ahhh vad gott det var. At Redsnapper (vet ej vad det ar for fisk pa svenska..) och en kramig risotto med en torkad tomat pesto pa fisken. Vill ata den maten igen!  Det var saaaa gott!
Callie var jatteduktig och satt fint och ritade, dom far sma kritor och papper att rita pa, och sen sa fanns det ett jattestor akvarium sa hon kunde titta pa fiskarna. Hon at jattemycket mat och skotte sig utmarkt, och charmade sa klart folk runt omkring!

Idag sondag borjade Justin jobba kl 8. Ville inte alls att han skulle aka ivag imorse. Kandes sa trakigt. Men han maste ju! Sa jag och Callie har varit solo idag, och det kanns som det kommer bli en laaaang vecka... Jag och Callie akte till affaren en svang och kopte lite grejer. Glomde saklart att kopa trad, for Justin kommer alltid hem med hal i sina klader fran jobbet. Sa jag syr jamt sma hal och knappar nu for tiden kanns det som. Har slut pa den beiga fargen som jag andvander. Tur man hade syslojd i skolan! =)

Sen akte vi och hamtade Callie's kompis Ryan och vi akte till lekparken! Tjejerna hade jatteroligt!! Sprang omkring och lekte och hade sig. Det blev mycket gunga for mig, tankte att jag kanske kan gunga ut lill tjejen i magen. Men inte, har inte kannt nagon skillnad alls! =) Allt kanns som vanligt, eller battre an vanligt. Kanner mig inte ens gravid. Inte ens lite ont i ryggen har jag!
Sen akte vi hem hit och barnen lekte rovaren anda till kl 7 da Ryans mamma och pappa kom och hamtade henne.
Callie som missade sin nap idag blev jattegrinig och ville aka med Ryan hem. Sa jag badade henne for att halla henne vaken, men sen kl 7.30 sommnade hon knall bom i fatoljen med mig... Gosade lite med henne innan jag la ner henne i sin sang.



Callie och Ryan doppar apple i jordnotssmor. Ett riktigt amerikanskt snack. =)

Nu ska jag och och titta pa Khole och Kourntney Kardashians i Miami. Gar den tvserien hemma i sverige? Det ar en av mina favorit serier! Efter det ska jag krypa ensam i sang, eftersom Justin jobbarn anda tills imorgon eftermiddag...  =(
Hoppas eran helg varit bra!

Vi hors!



Roligt...

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna under en förlossning till barnets far.

Ett äkta par tog chansen att prova maskinen.

Då födseln satte igång, blev maskinen inställd på att föra över 25 % av smärtorna till fadern,

Men mannen märkte ingenting överhuvudtaget. Läkaren tyckte att det verkade märkligt och höjde inställningen till 50 %.

Mannen märkte fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre.
Eftersom det gick så bra, överförde man 100 % av smärtorna till mannen.

Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helst smärtor och ett välskapt barn föddes.

Då mannen kom hem från BB, fann han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren.


Torsdag hos oss...

Spenderades pa Naval Museum pa militarbasen.



Har flyger Callie. =)



Callie kommer springandes...



Hon akte med ryggen ner forst... Sag livsfarligt ut, men det gick bra! =)

Dagen avslutades med att Callie kissde en stooor pol pa golvet innan vi gick hem... Forsta olyckan nar vi varit ute, och det var nog lite mitt fel ocksa for jag glomde helt bort att paminna henne om att ga pa toa.. Hon glommer ju alltid bort nar hon har for roligt att leka. Oh well! Olyckor hander och det gar ju bara att skratta at nu i efterhand. Vi akte hem, at lunch, och pratade med mormor pa webbcameran och sen var det naptime for Callie och mamma! Jag sommnade pa soffan och sov jaaaatttte skont!
Nar vi vaknat vek jag tvatt, plockade ihop lite och sen sa akte vi upp dar Justin jobbar och tittade pa nar han spelade amerikansk fotball med sitt jobb. Dom har ett lag med jobbet och dom har en liga med andra militarer etc. Kul kvall, manga fruar som kommer och tar med barnen sa Callie sprang och lekte heeela tiden. Hon var dygnsur i svett nar vi akte hem. =) En annan tjej var dar hoggravid, har sitt beraknade darum nasta vecka och hon var lika trott och redo som jag ar! Dom vantar ocksa en tjej som dom ska dopa till Paisley.

Nu ar det snart dags att krypa ner i sang. Jag har precis druckit upp sista slurken te och det var lika gott ikvall som det var igar kvall....En persika slank ner ocksa. Mmmm...
Jag kanner mig lite battre nar jag gar, sa hon kanske har lagt till sig lite battre, gor fortfarande ONT men inte lika ont som det gjorde igar och i tisdags kvall da jag bara ville grina varje gang jag rorde mig... Men allt sant har glommer man snabbt nar lillan ar fodd!
Sag bilder pa Andreas bebis Rhett i dag och han ar jattesot och nu vill jag ocksa att varan prinsessa ska vara har sa jag far gosa med henne!!!!
Nej, dags for sangen.
Vi hors!

Namn funderingar... IGEN...

Justin haller pa att andra sig fram och tillbaka om nammet Ella. Ena dagen tycker han det ar jattefint, och andra dagar sa tycker han att det ar for kort och inte gar bra med efternammnet... Argh... Han vill att vi ska dopa dockan till Savanna. Hon kommer nog da kallas for Anna kanske? (har i Usa ska man ju alltid hitta pa smeknamn pa langa namn...) Anna ar ju min farmors mellan namn sa det ar ju kul att ha det med i namnet iallafall tycker jag... Jag tycker ju om det ocksa, men inte med mellan nament Joleen sa mycket tror jag, men det ar vi helt sakra pa att vi vill ha. Jo som hans mamma heter, och Leen blir ifran Lena som ar min mammas mellan namn. Joleen, blev en bra mix tycker vi. Harrom natten dromde jag att hon hette Joleen... Men far val se som sagt nar hon kommer ut! Forhoppningsvis snart!!! Nasta helg tycker jag later som en bra helg att foda barn pa... Da ar jag 37 fullgangna veckor och da ar hon ju helt klar dar inne. Undrar om hon haller med mig att det ar en bra helg?
Hmm... Formodligen inte!  Hon vill nog bestamma sin fodelsedag sjalv!
Funderar pa att om Justin far sin vilja igenom, och vi doper henne till Savanna. Ska man stava Savanna eller med ett h, Savannah. Det 'ratta' pa engelska ar med ett h pa slutet, men jag tror jag tycker battre om utan h.
Hmm... Ella eller Savanna eller kanske Joleen som forsta namn, vad vill du heta gumman. Kom ut och beratta for oss!!! =)

Vi hors!

Barnvakt...

varan kompis ringde helt spontant och sa att dom var pa vag och hamta Callie sa hon fick komma over till dom och leka om det gick bra. Sjalvklart gick det bra, sa Callie fick ata lite rester snabbt for maten var inte klar och jag och Justin at Fajitas i soffan tillsammans. Vi hade en massa planer innan middagen som vi kunde passa pa att gora medans Callie var hos kompisarnas hus, det slutade med att vi var sa matta sa vi lag i varsin soffa och tittade pa nagon dokumentar och sma pratade om vad vi skulle gora om vi vann pa lottot som vi spelade pa ikvall...
Vi nastan halv 9 akte vi och hamtade Callie. Hon blev jatteglad att se oss, men jatteledsen att hon maste aka med oss hem. Hon hade inte lekt klart sa hon.

Tycker om spontana saker som man inte planerar. Vad sa skont att fa liten egen tid utan barn. Maste verkligen ta vara pa dom stunderna som foraldrar...
Pa fredag ska Callie eventuellt sova hos Ryan sa jag och Justin kan ha en dejt night med middag och bio. Snart sa kommer man val knappt ut ur huset innan lill bebisen har blivit lite storre...
Pa lordag sa kommer ju Justins moster och morbror hit, och sondag lovade jag att jag kan passa Ryan for da jobbar Justin hela dagen (och natten) i allafall... Sa jag tankte ta dom till museumet dar dom kan springa omkring och jag kan sitta och titta pa! =) Men borjar med morgondagen istallet... Torsdag utan planer. SKONT!

Nej, nu ska en trott mamma krypa i sang.
Vi hors!

Fajitas star pa menyn ikvall...

Och jag ska snart steka kycklingen och borja fixa... Alla ar hungriga har hemma, men jag ar saaa slut sa jag sa till Justin att jag 'baaara' ska sitta en svang vid datorn...
Han ligger i soffan och lyfter upp callie i luften och leker flygplan... Hon skrattar sa hon knappt kan andas! =)

sa det gick bra hos doktorn idag i allfall. Hon gjorde ett ultraljud for att se om huvudet lag ner och det gjorde det. Och hjartslaget lag runt 155-157. Hon rorde sig och sparkade at alla olika hall nar hon kannde pa magen, liten filur hon ar dar inne.
Alltid lika skont att hora hennes lilla hjarta sla tycker jag. Kanns som ett tecken varje gang att allt ar bra, aven fast hon ror sig hela tiden och jag vet ju att hon lever. Men att hora hjartat ar ju saaa mysigt!

Jag hade i allfall ratt. Bebben haller pa att fixera sig och ar jattelangt ner.... Men hon sa att det behover inte betyda nagonting, kan vara en vecka och jag kan ga over tiden... Suck. hade ju hoppats pa natt tecken...
Nu ska jag borja ga varje vecka fram tills hon ar fodd! KUL!
Tank att jag redan har kommit sa har langt. Snart sa kommer jag tanka tillbaka pa den har tiden som att det inte var nagonting och att det var saaaa mysigt att vara gravid m.m. haha, man glommer ju snabbt! =)

Nej nu fragade Justin om jag inte ska borja med middagen snart sa det ar val bara att borja med kvallens rutiner... =)
Vi hors sen!

Fortfarande ont...

Och jag ser helt knapp ut nar jag gar. haha... gar som en bredbent anka eller natt... Hur ska jag kunna fortsatta sa har?
Maste verkligen skura golvet idag, det ser hemskt ut och nu sitter jag har och funderar pa hur i hela varlden jag ska kunna gora det!
Har redan forsokt att tomma diskmaskinen, glasen gick bra men nar jag skulle borja med tallrikarna maste jag ju boja mig lite sa det tog emot pa en gang!! Aj... Undrar om jag gjorde illa mig nar jag halkade eller om det bara ar bebbens huvud som ligger dar och trycker? Tur jag har lakaren idag kl 2...
Callie tittar pa mig som om jag vore tokig nar jag gar och sager aj aj aj hela tiden....
Sitta gar bra, och ligga sa det blir val mycket av det idag?

Justin's moster och morbror och deras kompisar kommer i helgen sa jag maste ju kunna ha fint har hemma. Men hur sjutton ska jag kunna ga runt sa har med dom har? Och pa lordag ska vi ut och ata m.m. Oh well, kanske vi far bebis i helgen nar dom ar har? Det skulle ju vara perfekt med barnvakt sa nara till Callie. Fast det ar nog onsketankande. Men jag gar ju faktisk in i vecka 37 pa fredag sa omojligt vore det ju inte, och da ska hon ju vara fardig bakad dar inne ocksa! Jag hoppas lite faktiskt... =)
Dom skulle forst sova har, men sa ringde dom igar och sa att dom stannar nog pa hotell i stallet. Justin jobbar sondag sa da 'slipper' jag ju underhalla dom nar jag har sa ont...

Nej, nu ska jag ta lite eftersom och forsoka ta pa mig byxor atminstonde! haha, har inte ens kunnat gjort det for jag kan inte lyfta benen. Men om nan knackar pa dorren kanske man borde vara kladd i allafall. =/

Stackar Callie som kommer ha en trakig mamma som bara kommer vilja sitta rakt upp och ner hela dagen.... =( Blir nog manga bocker och modell leran idag. Tur att det regnar sa jag 'slipper' kanna att jag maste ut i allafall...

Vi hors!

Bebben har sjunkit!

Ja kanns som bebbens huvud sitter sa langt ner sa jag knappt kan ga. och det gor SKIT ont. Precis sa som det gjorde veckan kanske 2 veckor innan callie foddes. Men jag halkade i regnet och tappade flipp floppen och efter det sa har det gjort sjukt ont och jag kan knappt ga... Kanske 'ramlade' hon ner annu mer da. Kanner mig nastan grinfardig nar jag ska stalla mig upp... Aj aj aj...Det gor oooooont!
Ska till lakaren kl 2 imorgon, sa det blir intressant och se vad hon sager...
Magen kanns dessutom liten nu. Och jag kan nastan se fotterna igen! =) Och jag kan andas igen. Ingen bebis pa lugnorna langre! Underbart!

Jag har precis druckit en kopp te. Caffine fritt te. Funderar pa att varma annu en kopp faktiskt for det var riktigt gott. Smakar nog extra gott for att det spo regnar dar ute.... Och aven fast jag bor i Florida sa far jag lite svensk host kansla.... Kanns dom jag vill dra pa mig en stor tjock troja och stora ull strumpor ocksa. haha... (nar det ar 35 grader varmt ute)

Sag en san jattefin vaska idag, jag var pa militar basen och gick i ett kopcentrum dar och sag en svart skitsnygg vaska men en massa super bra fack precis som jag ville ha! 50 dollar kostar den!! Kanske ska tillbaka och kopa den nagon dag for jag kan verkligen inte sluta tanka pa den. Eller sa kanske den blir en bra 'mamma present' senare. Synd att morsdag redan varit. hihi.. =)

Idag korde jag upp lunchen till Justin som han glommde. Callie var overlycklig nar hon sag pappa, och sen efter vi sagt hejda 'tjatade' hon i nastan en timme om och om igen 'daddy working mamma' 'daddy working' 'mamma, daddy working'. Jaaaaa! Callie daddy is working!! =)

sen akte vi och hamtade Kayla pa sjukhuset. Akte hem och dom levde rovaren har hemma... Var hur trott som helst och onskade att dom bada skulle sommna en liten stund. Men det gjorde dom sa klart inte... =)
Vid 5 sa ringde dom och sa att Rhett Myles var fodd och stora syster fick komma dit och halsa pa honom...
Jag ringde Justin och han varpa vag hem sa jag bestamde mig for att lamna Callie med Justin och bara kora upp Kayla sjalv. Callie blev jatteledsen nar hon fick stanna hemma, lill stackaren. Men justin sa att dom hade busat och haft sa roligt och 30 sek efter jag akt var hon pa toppen humor igen. Dom kan ge en daligt samvete dom sma liven! =)
Precis nar jag kort ut pa gatan sa borjar det spo regna! Nar jag korde kunde jag knappt se nagonting och jag hade torkarna pa hogsta nivan. nar jag antligen kom fram sa precis nar jag slog av bilen sa borjade det regna annu mer! Och saklart hade jag inte nagot paraply med mig... grrr... Sa ut i stort regnet, ut med Kayla och 'springa' i regnet ar inte latt med en (snart) tva aring pa hoften, vaskan, hennes ryggsack och hog gravid..Det var da jag halkade som jag skrev innan... Ajaj.
Flipp floppen 'fastnade' i en vatten pol... tillbaka och hamta den och sen gick jag snabbt istallet. Hjalpte inte, vi var genom blota nar vi kom innan for dorren.
nar vi kom dit sa var Rhett mindre an en timme gamal! Saaaa liten!!! Men han var anda storre an Callie nar hon foddes och han var 3 veckor tidig! Jatteskrynklig precis som en nyfodd ska vara och han gjorde sma sma ljud lite da och da... Ahhh snart ar det varan tur att bli en familj pa 4a! Nu langtar jag riktigt riktigt mycket tills jag far traffa min lilla tjej i magen som bokar och har sig sa mycket dar inne! Snart ar det varan tur!!
Langtar och ser framfor mig nar Callie far se sin lillasyster for forsta gangen, ska bli saaaa mysigt! =)
Kayla var inte sadar jatte imponerad av bebisen. Tittade lite grann pa honom, men annars sa var hon mer intresserad av maten som stod dar pa bordet som Andrea inte hunnit ata annu... men Kayla ar ju ganska liten annu, 4 manader yngre an Callie sa hon ar 22 manader tror jag. Hon blir 2 i Oktober.

Na, nu ska jag ga och gora den dar andra koppen med the, och sen hoppa i sang. fast det ar redan 10 jag ar trott som attans men jag vill verkligen ha den dar andra koppen... =)

Imorgon ar det lakarbesok och skura golvet som galler! =)
Vi hors!!

Lite om rutin...

Stora dagen ar har for Andrea med familj. Just nu har hon precis blivit igangsatt (om allt har gatt enligt planerna) och snart sa kommer min telefon att ringa sa jag ska aka och hamta Kayla. Vilken stor dag idag for dom att dom ska bli tvabarns foraldrar!

Laste harrom dagen att man inte vet hur svart det ar att vara foralder forran man har minst 2 barn. Och visst ar det nog sa, for nu nar Callie sover sa har jag ju lite tid for mig, men sen nar Ella kommer sa kommer dom nog vara vakna olika tider pa dygnet och ha olika viljor och slita och dra i en... Forhoppningsvis kan jag fa dom pa en bra rutin... Det tycker jag ar ganska viktigt, att ha en bra rutin nar man ar hemma atminstonde, och mandag till fredag. Helger och nar man ar borta blir det ju lite hur som helst... Men Callie mar bra av att vakna ungefar samma tid varje dag, ata frukost, borsta tander, titta pa dora, lunch pa ungefar samma tid och nap time samma tid. Speciellt kvalls rutin ar bra att ha. Callie vet att efter middag sa ar det bad dags, leka en svang, relaxtime med bok eller film (oftast bok) och sen hoppa i sang. Och hon brukar sommna ganska snabbt for att hon vet att det ar kvall....
I sverige har jag last sa mycket om att man ska se barn som individer och inte ha for mycket rutiner. Men om man tittar pa dagis eller skola sa finns det ju redan rutiner dar. Och visst ser jag Callie som en individ och ibland kan man ju inte folja till punkt och pricka, men att ha en bra 'basrutin' tror jag pa...
Och jag hoppas att jag kan fa in Ella i en rutin nar hon blivit lite storre.

Nej horre ni, nu maste jag gora i ordning mig sa jag ar redo nar dom ringer. Ska aka med lunchen till Justin ocksa for han glomde den hemma...

Vi hors!

Vilken skrap dag!

Usch vad jag har atit skrap idag och jag kan bara inte sluta!! Jag kopte en munk (dounut) fylld med vaniljkram, doppad i choklad idag pa affaren. Kopte aven en coca cola light, Nutella som jag har atit skedar av... Och sen har jag atit kakor! Vad ar detta? Jag som aldrig dricker dricka och aldrig ater sa har mycket kakor och grejer!!
Och till middag sa at vi en graddig kyckling pasta med sallad... Nej horre ni! Undrar hur manga kalorier jag atit egentligen! Usch. Men det har liksom inte funnits en botten i mig idag...
Jag som statt stilla pa vagen lange nu, men pa onsdag nar jag ska till doktorn igen sa har jag val gatt upp en massa! Oh well...

Imorgon ska jag pa bb och hamta Kayla. Andrea blir igangsatt imorgon och vi far antligen traffa deras bebispojke Rhett. Jag ska passa Kayla nagra timmar. Dom ville ha henne dar pa morgonen, och sedan sa ska jag hamta henne aka hem hit, ge dom lunch, lata Kayla och Callie leka och sen nar Rhett ar fodd sa ska vi aka upp dit igen och halsa pa...
Kul och saaaaa mysigt med nyfodda bebbar. Jag hoppas att hennes forlossning gar bra, for hon hade en jattejobbig forlossning den forsta gangen sa hon ar jatte radd och nervos nu...
Undrar vad Callie sager nar hon far se bebisen. Hon alskar ju verkligen bebisar men hon har ju aldrig sett en san liten! Snart ar det ju hennes tur att bli stora syster!!

Nu mar jag nastan illa av allt jag atit, ska ga och ta nagra vitaminer (lite nyttigt maste ju lillan fa i sig idag) dricka vatten for jag ar jatte torstig! Titta pa tv en svang och sen ska jag hoppa tidigt i sang!!

Kul dag imorgon!! Och imorgon ar det 1 manad kvar tills mitt beraknade datum 18e september! Nu kan det nog handa nar som helst faktiskt!! Langtar tills jag ska till doktorn pa onsdag ocksa sa jag far hora det lilla hjartat sla och se sa allt annat ar bra med lillgumman i magen!

Vi hors!!

Shopping i regnet...

Idag ar det storhandling som star pa agendan. Skulle ju har gjort det i helgen utan Callie. Men nu far hon folja med istallet... Suck... haha. Storhandling och Callie gar inte bra ihop, men det ar bara att bita ihop och gora det basta av situationen... Tur att dom hjalper en att packa varorna och gar ut med en och packar in dom i bilen at en ocksa. Bara dom far lite dricks vill saga. haha... Dom har speciella personer som jobbar bara for att packa varorna och ta ut dom till bilen till folk. Bra i bland och valdigt jobbigt ibland da man 'maste' ge dom dricks nar man redan har spenderat en massa pengar pa mat etc. Och dom blir SKITSURA och sager dumma kommentarer om man inte har pengar... Jag har ju aldrig cash pa mig nu for tiden, bara visa kort... oh well... Och dom far inte lon, utan jobbar enbart for dricks.

Det ar daligt vader, gratt och trist ute. Regnar till och fran.. men vad gor det egentligen nar vi inte har nagonting speciellt att gora ute...

Nar vi kommer hem fran affaren blir det till att stada bada badrummen! Skrubba skrubba. =)

Dags att satta fart pa denna mandag!
Hoppas ni har en bra start pa veckan!
Min borjade perfekt, fick sova till 8!!!
Vi hors!

Bilder ifran igar...

Chuckey cheese!



Spelar spel tillsammans med Alexa.



Birthday girl!



Callie rorde inte sin pizza pa hela tiden. Men tomater och sallad och grillad kyckling at hon.
 haha, halsosam dotter vi har!=)





Mmm... chockladtarta gar ju alltid ner!



Kor bilen. Gull ungar!



Callie blev lite avis att Alexa fick Dora leksaker!



Leker for fullt...



En sista biltur innan det var dags att aka hem. Lyckad dag med en trott och grinig dotter i bilen hem! =)


Super bra dag...

Iallafall eftermiddag! Vid 10 idag madde jag pyton och jag gick och la mig igen och jag sov nastan 3 timmar. Ryggen gjorde ont, huvudet holl pa att sprangas och jag visste inte vad jag skulle gora av mig sjalv. TUR att Justin var ledig idag sa han kunde ta Callie! Nar jag vaknade madde jag bra igen. Vet inte vad det var med mig, kanndes verkligen som jag holl pa att kola vippen eller natt... =/

nar jag vaknat blev det lite lunch, en dusch och sen ivag pa barnkalaset. Callie hade jatte roligt!! Hon at tarta som en liten champ, och lekte och hade sa kul. Lite svart var det att forsta att paketen inte var till henne men hon fick hjalpa till lite grann i allafall. =)
Jag har en massa fina bilder! Men orkar bara inte ladda upp dom nu. Kl ar halv nio och jag ska lagga Callie, och sen sa blir det upp med fotterna i soffan! Min vanstra fot ar jattesvullen och ryggen haller pa att ga av!! Harligt att vara hoggravid.. =/ 
Det blev enkel och snabb middag idag. Vi kopte sushi, jag at spicy shrimp och Justin valde spicy tuna. Och sen gjorde jag en enkel sallad till. Callie fick varm korv, sallad och lite pasta. Vilket ar hennes favorit! Hon ar saaaa duktig att ata gronsaker, hon ater verkligen allt! favoriten ar tomat som hon kan ata hur mycket som helst av.

Inatt vantar vi en storm har! Regn aska, blixtar, och super kraftiga vindar. Det varsta missar oss nog som det ser ut nu pa nyheterna sa det blir nog inte for farligt vilket ar skont!

Nej, dags for kvalls rutin med bok och mys pyjamas. Badat har Callie redan gjort!

Vi hors!

Barn kalas...

Idag ska vi pa kalas pa 'chuckey cheese'. Det ar en restuarang med en massa grejer for barn att gora, boll bad, spel etc.
Det ar Alexa som fyller 2!
Stora tjejerna borjar bli! =)

Justin ar och klipper haret, Callie leker med lego och jag ska ta en dusch har snart och gora i ordning mig sa jag kan aka och stor handla nar Justin kommer hem. Callie far stanna hemma med pappa. Dom ska tvatta hunden, det ar en 'order' i fran mig. haha.

Idag ar det gratt och ganska trakigt vader har i Pensacola. Men ah andra sidan ar det skont, for det betyder att det inte blir sa varmt. Kanske bara runt 30 grader idag. ?

Nej nu ska jag ta och gora i ordning mig.
Hoppas ni har en harlig sondag!

Avslutar med en gamal bild ifran april av Callie och Alexa i lekparken.




Vi hors.


Blivande bebis rum...

Ja, det blev ju inget mala spjalsangen idag heller... Da Justin bestamde sig for att det kunde vanta och golf var ju viktigare! hihi... Och min langa 'to do list" ligger kvar pa banken utan att en anda grej ar strucken fran den... =/ Ja, ja, det finns ju andra dagar att gora sant pa right? Imorgon kanske nagonting kan bli strucket, men vi har ju aven ett kalas att ga pa, och sen ar det ju sondag och Justin maste klippa haret som vanligt for att vara en respektabel marine pa mandagmorgon nar det jobb igen. haha.

Sa det ar fortfarande ingen ordning dar inne i bebisrummet. allt ar halvklart bara... och i stortsett ligger bara pa baddsoffan dar inne redo att andvandas...




Callie's gamla prinsess gardiner som hon har fatt av mormor. Och tva skyltar som ska sattas upp pa vaggen eller pa nagon hylla eller liknande i bebben's rum.
Callie har en san har skylt som ar mork rosa och sager Love pa som star pa hennes byra.




Har star bilbarnstolen, badkaret i hornet, gungan, och stolen som vibrerar redo att andvandas. Ella's sang kommer senare sta dar...

Vill ha sangen in dar sa jag kan satta upp grejer pa vaggarna och dekorera. Justin tycker inte att det ar nagon bradska da hon kommer att sova i en vagga i varat rum dom forsta veckorna eller manaderna. Men jag vill boa och gora allt klart innan hon kommer. =)

Far val se vem som vinner. Funderar pa att aka och kopa farg sjalv imorgon. hihi...

Lite bilder och tacos...

Hade tankt att laga tacos igar, men sa gick vi over till Lance hus och jag at nagot litet hemma och dom ovriga hamburgare dar borta. Jag var inte alls sugen pa hamburgare sa jag bara at lite tonfisk och annat gott innan jag promenerade over.

Justin har haft en toppendag ute med grabbarna pa golfbanan. Han och Callie ligger i sangen och busar och killar varandra och skrattar, tjoar och har sig. Och jag tar nagra minuter har vid bloggen! =)

Har ar en bild vad jag har pysslat med pa sistonde...





Jag har malat Callie's namn och satt upp det pa vaggen. =)
Blev kanske inte sadar jattebra da jag inte ar sa konstnarlig av mig =/ Men det ar gjort med karlek! haha Funderar dock pa om jag ska hanga det mitt pa vaggen i stallet for ovanfor hennes sang. Det blir lite tomt pa sidorna... Kan dock inte se det pa dessa bilder...
Far hora med Justin vad han tycker senare...



Har leker vi med lego som ar favorit grejen nu for tiden!



Dags att plocka upp lite har innan middagen. Vad man glommer snabbt hur livet var innan man hade barn! Nu kliver man alltid pa leksaker overallt och man liksom blir van att alltid ha lite stokigt omkring sig. Att ha sma barn ar underbart, men saaa mycket jobb! =D

Hoppas ni har en bra lordagkvall dar hemma i Sverige och ute i resten av varlden!

Vi hors!


Dessa har jag kopt...

Till bebben's rum som fin dekor och for att fa lite farg dar inne. Vi hyr ju bara sa far ju inte mala vaggarna sa da far det bli lite annat 'farg klickar i stallet'.


Men jag insag inte vad stora dom var sa jag maste kanske forsoka gora dom mindre. Detta ar lite pyssel som jag gjorde igar.Dom kommer platta i en kartong. Eller har bara gjort en an, och det var den storsta. Hade tankt att hanga dom over Ella's sang som en 'mobil' och kanske sma fjarilar etc. Vad tror ni?
Det var 7 stycken i kartongen och callie tyckte dom var sa fina sa jag hanger nog nan i Callie's rum ocksa... =)
Kul att dekorera 2 tjejers rum tycker jag! =)

Callie's rum ar mer fargstarkt an Ella's kommer vara som blir mer 'prinsessigt'. Nar jag tanker pa dom sa tanker jag mig Callie mer som en farg glad tuff liten tjej och Ella mer som en lugn, gosig liten tjejig prinsessa... Ar detta fel av mig? haha. Har alltid fatt den 'bilden' i mitt huvud nar jag 'ser' dessa sma tjejer. Eller sa ar det jag som hoppas att fa en dotter som ar lite mer som mig, och inte lika 'tokig' och vild och galen som Justin. Haha. Men hon ar ju helt underbar min Callie och jag skulle aldrig vilja ha henne pa nagot annat satt an just precis som hon ar!!! Callie ar precis som jag tankte mig att hon skulle vara nar jag var gravid med henne. Hon kommer nog vara en valdigt sporty girl nar hon blir aldre kan jag tanka mig... Den som lever far se!!

Justin ar och spelar golf. Han akte vid 8, 30 min sen. Han fixade kaffe imorse och det var sa skont att ga upp och bara ta en kopp. Men guuud vad starkt han gjorde det! haha... Min mage strejkar, sa det blir nog bara en halv kopp! =D tanken som raknas!!
Precis nar jag satt ett kna pa sangen och skulle hoppa upp (vi har en jattehog sang och som hog gravid tar det lite tid att komma upp dit haha) sa ringde han och sa att han hade nyckeln hemma och att han var utanfor. Sa jag fick 'hoppa' ner igen och ga och oppna sangen. Blev lite full i skratt for jag ser sa rolig ut nar jag klattrar upp ditt, och jag far liksom rulla av sangen... Livet utan magmuskler ar inte latt!

Callie sover an! Men hon var ju vaken laaange igar... Lill gumman! Hon vaknade 2 ganger i natt. En gang nar jag kom in sa lag hon med huvudet en halv dm ifran golvet, in snurrad i tacket sa hon varken kom upp eller ner och hon gall skrek! haha. Jag undrar vad den ungen gor nar hon sover. Hon vaknar allt oftare med huvudet ner och fotterna pa kudden. Haha. Som sin far, jag far alltid hans hander och armbagar och ben pa mig nar han sover... Han tror dock inte pa mig. Harrom natten fick jag en armbage pa ogonbrynet, folk tror val att jag blir misshandlad har hemma. Hur troligt later det, Det var bara Justin som armbagade mig i natt nar han sov. haha...
Oh well...

Nej nu ska jag titta runt pa nagra av mina favorit bloggar. Har nagra stycken som jag alltid laser varje dag. =)
Men Callie vaknar nog snart. Undrar vilket humor hon kommer att vara pa, det ar antingen eller nar hon varit uppe sent kvallen innan. Hoppas hon ar pa toppen humor!
 
Min troll unge! <3

Vi hors!!

p.s Nu vaknade Callie och det lat som hennes 'daliga humor' skrik. oh no! haha. Blir inget titta runt pa bloggar. ;o)

Vill ha en...

Ny snygg stor vaska som jag kan fa plats med alla bebis grejer och Callie's grejer och mina grejer sa klart!
Har varit inne pa att jag vill ha en gra vaska, men har aven sett en hel del snygga mork lila i fargen. Host fargerna ar fina tycker jag och jag ar redo for dom!! =)
Men jag kan inte hitta nagon med mycket fickor pa. Vill ha manga fack och garna manga olika dragkedjor etc...
Kommer inte att kopa en 'blojvaska' den har gangen da jag kanner att jag vill kanna mig fin med en vaska, man anvander ju den sa ofta, varje dag!! Och oftast ar bloj vaskor trakiga tycker jag! =)

Nu sover lillan sa jag kan inte visa vad jag gjorde i hennes rum idag. Men imorgon kanske jag hittar lite tid sa jag kan ta kort och visa!!

Kvallen har varit toppen. Gick over till varan granne/ Justin's jobbarkompis. det var bara nagra stycken dar, vi satt och pratade och umgicks utomhus. Det var verkligen en jatteskon kvall, inte for varmt alls... Callie hade jatteroligt, hon fick mata skoldpaddorna! Vilken lycka!! =D
Hon skotte sig stralande hela kvallen och var pa sitt charmigaste humor!! Charma grabbar det kan hon! Men jag vet inte om det ar sa bra egentligen... =/

Grabbarna borjade spela poker, Justin hade redan forlorat nar jag och Callie akte hem. Haha...  Akte hem 22.15 sa det blev en sen kvall for lill stumpan. Hon sommnade inom 10 minuter hemma... Satte pa pyjamsen, borstade sma tanderna satte oss i fatoljen en liten stund och 2 sekunder senare sa sov hon som en prinsessa.

Nu ska jag ocksa ga och sova!
Vi hors!

Fredags mys...

Vad hon har blivit stor Callie nar man kan ta med henne ut och fika. Vi kopte en stor kringla och en Icee (en isdrink) som vi mumsade pa tillsammans, och vi pratade och myste pa target... Det ar sa harligt nar hon skoter sig och nar man har sa mysigt tillsammans. Tankte hela tiden pa att det har kommer andras snart... Hur underbart det kommer bli med en lilla syster i familjen gar inte att beskriva. Men samtidigt ar det lite ledsamt att tiden men 'bara ett barn' ar over, och bara jag och Callie tillsammans pa dagarna...  Laste igar att man vet inte hur det ar att vara foralder forran man har 2 barn! Stammer det!? Formodligen... =)
Det ar 'jobbigt' att ha ett barn och dubbelt sa mycket jobb att ha tva. Men ah andra sidan blir det 'twice the love'...

Tank att min fina Callie ska bli stora syster om ungefar 30dagar!! =D

Vi var i allafall pa target och skulle forsoka hitta skor till gummsan, men hittade inga som passade bra. Dom haller ju precis pa att byta fran sommar skor till host skor sa det ar lite daligt i sortiementet.. Oh well, nasta vecka kanske??
Kopte lite dekorationer till flickornas rum... Ni ska fa se sen nar det ar klart! Det ar lite pyssel for mig att gora! =)

Ikvall ska vi ivag till en jobbar kompis till Justin (han med skoldpaddorna) och umgas... Han fyller ar idag, och ville ha lite folk over, bara spela spel och umgas. Han bor bara 2 gator bort sa det ar nara och bra...

Imorrn har jag skrivit en lista pa 'to do's around the house' som jag hoppas att jag och Justin kan fixa. Och sen pa sondag har vi fodelsedagskalas att ga pa. Callie's kompis Alexa fyller 2! Det blir kul for gummsan! Och for oss ocksa for vi har inte sett dom pa evigheter!!

na, nu ska jag ga och lagga mig i soffan en svang. Callie vaknar nog snart och da blir det fart igen har i huset!
Vi hors! <3

Gar in i v.36 imorgon!

...Eller ar 35 fullgangana veckor! Ar nu bra nyfiken pa vem som ar dar inne i min lilla (las stora) mage!

Har ar lite info taget gravid.se


Barnet är i princip helt fullgånget och väger ca 2,8 kg. Längden är ungefär 34 cm från huvud till stjärt. De sista veckorna ska barnet äta upp sig för att klara livet utanför livmodern. Vid det här laget har du märkt att barnets rörelser har förändrats, vilket beror på att det är trångt i livmodern. Du känner antagligen bara benen och fötterna som sparkar, huvudet som studsar mot bäckenbotten och armarna med svagare rörelser. Dock brukar rörelserna upplevas som kraftfullare och tydligare.



Heeej lilla syster!!
Min 'gula mage' ifran igar kvall nar jag och Callie satt och kannde pa sparkarna som kom dar inne ifran
!

Vagar allt?

jag och Callie har precis atit frukost har hemma! Havregryns grot, lite jordgubbar och vindruvor till det. Mums! Callie tycker ju om allting sa hon at for fulla muggar och ar en matt liten pirat som sitter i soffan nu och vilar...

Igar sa kranglade datorn hela kvallen... Hade regn storm har och internet funkade inte, och strommen kom av och pa... Callie undrade vad vi holl pa med, och varfor vi stangde av och pa lamporna... Vilket vi ju inte gjorde, men hur forklarar man strom avbrott for en nyss fylld 2 aring?

Sa igar sa traffade jag ju Andrea och hennes dotter Kayla pa Museumet. Oh boy var det mycket folk dar!!! Jag forvantade mig typ 2-3 andra barn i lekhornan som vanligt! Det var typ 50!! Och dom hade byggt en jattestor, bat eller flygplanstorn eller vad det nu skulle vara i mitten. 3 vaningar men barn overallt i! Callie sprang saklart in pa en gang och lekte, akte ner i storsta rusch kanan m.m. Andrea vagade inte slappa in sin dotter dar for hon skulle bli oversprungen. Det behover man ju inte vara orolig med Callie. Hon ar ju saaaa kavat och vagar allt! Jag horde hon saga till nan pojk NO dar inne nar han forsokte ga upp innan henne i trappan m.m. Det fanns tva utgangar sa det var det anda jag behovde oroa mig for att hon sprang ut ifran det dar tornet eller vad det nu var... KUL hade hon i allafall och vad hon sov bra nar vi kom hem sen! =) Aven jag sommnade! For en gangs skulle sa hade vi lite tur ocksa. Precis nar jag kort in bilen i garaget sa horde jag ett BOOOM och det borjade spo regna!!
Annars sa brukar jag ju hammna mitt i regnet! Inte igar! =)


tittar pa pojken som leker. Man ser 2 av dom 3 vaningarna har. Lite i allfall... Det var verkligen jattehaftigt dar for sma barn! (Och trotta gravida mammor som kunde sitta och titta pa!!)


Andrea star med stora harliga magen (med sin lilla pojke Rhett i ) och haller handen med dottern Kayla.
Callie star med bla byxor och pratar med den dar flickan. Hon hittar alltid kompisar vart hon an gar... =)


Gar in i ett flygplan... kanske ska flyga till Sverige?? =) 

Andrea ska sattas igang pa tisdag. Hon ar da 37 veckor... Men har nagot problem med blodet m.m. sa da ska jag passa blivande stora syster Kayla. Och sen ga upp och titta pa deras nyfodda pojke Rhett. Ahh vad mysigt det ska bli att fa halla i en nyfodd!! =) Och snart efter det ar det varan tur!! Weee! Langtar tills var lilla skatt ar har med oss!!! =) Nu ska jag ga och busa med min 'stora skatt'! 
Vi hors!!

God morgon varlden!

Idag har ar det onsdag! Halva veckan har gatt och snart ar det helg i gen!! Harligt!!
Har sovit som en kratta, eller faktiskt ganska bra fram tills Justin gick pa jobbet och da kunde jag inte sommna om! Jag holl pa att hungra ihjal och fick ga upp och ata lite flingor och mjolk... Kort efter sa vaknade Callie ocksa! Titdigt, kl var bara 6. Sa jag tog in henne till mig och vi bara lag och myste. Precis nar vi bada var pa vag att sommna om sa borjade varan lovley dog skalla och gnalla och ville ga ut... Sa jag forsokte smyga mig upp i hopp om att Callie kunde sova sa jag fick sova en timme till. Men icke, hon vaknade ater men lag kvar. Slappte ut hunden och sen lag vi och myste igen... Hon ar sa mysig nar hon ar lite sma trott, och det ar sa kul att hon har borjat gora vad jag alltid gor med henne. Strycka henne pa ryggen, armen, ta bort haret ur pannan och ge henne sma pussar. Det gor hon pa mig ocksa. =) Och sen tittar hon pa mig och sager 'mamma, i love you'... Finns det natt battre att hora!?
Usch jag vill inte att hon ska vaxa upp! Fast varje ny alder har ju nagonting nytt roligt att se fram emot! Den har alder ar sa himla kul!! 2 aringar ar charmiga, upptacker nya saker hela tiden, pratar och sager tokiga saker, harmar vuxna m.m. Hon ar underbar min dotter!!

Idag blir det till att traffa Andrea och Kayla pa ett museum 5 min fran mig. Det ar ett militar flygplans museum pa militarbasen, och dom har en liten lekhorna barn kan leka i... Kul att gora nagonting annat for Callie, och kunna vara inne sa man kan andas i luftkonditioneringen! 40 grader ar alldeles for varmt!! Nu ar jag redo for att hosten (och 20 graders varmen) att komma! Har tankt pa vad bra att jag inte far en till juni bebis som Callie. Har i Florida ar det ju sa olidligt varmt och tank vad jobbigt det hade varit for lillbebben... na, en tidig host bebis blir perfekt! =)

Hoppas hoppas pa att Justin vill mala spjalsangen och kopa madrass i helgen! Skulle vara skont att ha allt klart nu!!!!
Ella har hicka i magen som vanligt. Hela magen hoppar omkring... =)

Nej, nu ska jag dricka mitt te som nastan ar kallt som vanligt och sen gora i ordning oss!
 Vi hors!

Vill ha!

Nu nar lillan ar potttranad och jag sa skulle jag vilja ha en liten vaska eller pase till henne som hon kan stoppa sitt snack eller leksaker eller vad hon nu vill i nar vi aker nagonstans och bara sjalv, sa jag kan ha en mindre blojvaska... Hon har borjat att alltid vilja ta min gamla vaskor med sig, men jag skulle vilja att hon hade en mer ryggsack eller 'gympa pase'...
Hon har ju nagra ryggsackar men dom ar ju alla sa stora, vill bara ha en liten sot 'pase'.
Sag denna pa Lindex och tyckte den var saaaa sot! 
 
Allt har i Usa har ju Disney prinsessor pa, men tycker mer om sadan har prinsess stil.... =)

Sag ett par jattesota jeans ocksa till Callie!



Skulle hon inte bli kavat i dom sa sag!! Och bebis klader finns det ju sa mycket fint sa man skulle kunna kopa alltihopa!!
Men i lillsysters garderob sa finns det massor med bebis klader som hon kommer att fa arva av stora syster. Lite nytt blir det bara for att det ar kul att kopa sma klader, men annars blir det till att arva som tvan i familjen! =) Tank att snart ar vi en familj pa 4 personer!

Nej, snart dags att borja curry kycklingen for snart kommer alsklingen hem och jag haller pa att hungra ihal!! Marks att lillan blir storre och storre for jag blir bara hungrigare och hungrigare! Men jag star i allafall kvar pa samma vikt konstigt nog! Och jag ar jamt sugen pa mjolk! Men sa laste jag att dom behover mycket kalcium nu for deras skelett sa det val det min kropp kanner att jag behover mer av just nu! Alrighty...
Vi hors!

Det har med horoskop...

har jag inte en tankte pa... Men sa kom jag nyss pa det och gick genast och 'gogglade' det... Hur kommer denna lilla tjej's personlighet vara enligt horoskopet?

Hmm... Let's see!





Jungfrubabyn

23:e augusti - 22:a september
Planet - Merkurius
Element - jord

jungfrun babyPå gott och ont, jungfrubebisen är superpetig! Men det är klart, hur förväntar du dig annars att han ska växa upp och bli en fulländad perfektionist?

Det är lika bra att du vänjer dig eftersom bebisar födda i detta tecken kan vara ganska speciella och behöver fasta rutiner som han kan lita på. Inget fel på att ha rutiner, men försök inte att bryta dem; den här bebisen gillar inte förändring.

Jungfrun kan också vara ganska kräsen med maten, så krångla inte till det med maten. Förutom dessa små egenheter så kräver de små knyttena inte mycket: ett rent sovrum och enkla kläder räcker för att hålla ögonen torra på den lilla krabaten.

Dessutom kan jungfrubebisen roa sig själv under långa perioder med enkla lekar, utan att ständigt kräva andras uppmärksamhet. Han vill också börja prata tidigare än de flesta; det är mycket som rör sig i hans lilla huvud och det vill gärna komma ut!

Från tidig ålder så är han också mammas lilla hjälpreda och detta är ett grundläggande karaktärsdrag hos jungfrun, att hjälpa andra.

Inte heller kommer den lilla totten att yvas över sina bedrifter, då han av naturen är blygsam och en smula blyg.

För att summera jungfrubebisen så är han nöjd på egen hand, men han tycker också om att hjälpa andra, älskar när det är rent och prydligt och kan utan problem roa sig själv.



Hittade detta har 

Jaha, en petig liten tjej, precis vad vi behover i denna familj. Hihi. Och krasen med maten? Ja, Callie ater ju allt och ingenting sa man ar ju lite bortskammd med henne och jag hoppas ju pa att nasta dotter kommer vara lika enkel. Men kanske inte med andra ord? Det ar ju i allafall bra att denna tjej 'ska' kunna roa sig lite sjalv. Det behovs nog, for stora syster vill ju alltid att man ska leka med henne och roa henne konstant.

Ok, let's see Callie's horoskop? Tvillingen...

Tvillingbabyn

Datum: 21:a maj - 21:a juni
Planet: Merkurius
Element: luft

tvillingarna babyStändigt på språng (den här krabaten var säkert livlig redan i magen) kommer tvillingbabyn med säkerhet att börja prata tidigt, och hon kommer att märkas redan från första dagen.

Nyfiken och lite av en upptäckare kommer den här tultan att behöva massor av stimulering för att trivas då hon lätt blir uttråkad.

Eftersom att hon är kommunikativ så är det inte en dum ide att låta henne träffa andra bebisar så snart som möjligt. Hemma så kan syskonen fylla behovet av kommunikation, något som tvillingbebisen behöver.
Det är alldrig för tidigt för henne att interagera med andra människor och hon kommer snabbt att lära sig livets läxor.

Tvillingbebisen är definitivt inte klängig. Tvärtom så vill hon gärna sätta av på egen hand och spatsera omkring för att roa sig.

Förvånande nog så kan det bli lite svårt med humöret när hon inte är upptagen med att leka eller kommunicera med andra, så gör hennes liv okomplicerat och lätt för henne att förstå för att bevara hennes harmoni.

Slutsatsen är att tvillingbebisen är den stora underhållaren i lekgruppen, har svårt att behålla uppmärksamheten någon längre tid (så håll henne sysselsatt) och är en riktigt finurlig och kreativ liten krabat.




 
Ja, forsta meningen stammde ju perfekt, alltid pa sprang! haha, och hon var verkligen livlig i magen!! Hon ar valdigt nyfiken, och verkligen en liten upptackare! Och hon blir verkligen latt uttrakad! Hon ar absolut inte klangig, utan kan allt sjalv! Och hon ar alltid den stora underhallaren, var vi an gar! KUL att detta stammde sa bra pa henne! Och vad spannande att se om var nya jungfru bebis blir som en riktgig jungfru ocksa??
haha, detta fick mig att skratta! =D

Nu ska jag vacka Callie som aldrig vill sova pa kvallarna men sover garna laaaange pa dagarna! Ska aka till affaren en svang. I kvall blir det curry kyckling till middag! MUMS!

Vi hors!!


Sol och regn!

Detta vader, regn ena sekunden och soligt andra sekunden.
Vi tog i allafall Callie till lekparken i morse. Men kom ivag lite sent sa det var valdigt varmt dar! Callie ville inte ha nagonting med mig att gora, utan det var bara pappa som fick leka med henne. Sa jag satt i skuggan och drack vatten som tokig och tittade pa dom springa omkring och klattra, gunga och aka ruschkana. Ganska skont att bara titta pa mina alsklingar, dom far mig alltid att le!!  42 grader var det! Tur dom har 2 'grejer' som sprutar vatten sa barnen kan svalka av sig lite... =)

Callie tog en nap i varan sang idag, sa da passade jag pa att damma av och stada riktigt i hennes rum. Moblerade om gjorde jag ocksa... Satte sangen emot vaggen istallet for rakt ut, och det kanns som hon far lite mer plats att leka dar inne.... Hon blev forst arg pa mig att jag flyttat hennes sang, men sen sa sa hon Nice mamma, woooow, nice! haha! Vi har lekt med lego en hel del som ar hennes favorit sak att leka med nu for tiden.

Justin har stadat ut i garaget idag sa nu kan jag parkera bilen dar inne. Och nasta helg sa SKA vi mala spjalsangen och kopa madrass sa det ar klart och da kan vi parkera Justins bil dar inne ocksa forhoppningsvis!
Jag satte ihop bebbens bilbarnstol som jag tvattade forra veckan. Skrubbat den riktigt sa den ar ren, fin och redo tills lillan kommer! Tvattade och skrubbade aven bebis baljan sa nu ar det en till sak att bocka av pa min 'to do innan bebisen kommer lista'... Skont!
Det narmar sig, och allt blir klart eftersom! 40 dagar star det pa min nerraknare idag!! 40! Det ar ju sjukt nara! Tank nar vi fick reda pa att vi skulle ha en till bebis i tidiga januari! Da kanndes detta vaaaaldigt langt borta! Men nu ar det nastan klart och vi kan vara en familj pa 4a!! Mysigt!

Halsbrannan sitter i som vanligt pa kvallen... Men kanske slipper den om 40dagar, forhoppningsvis tidigare!!! En vecka eller 2 tidigt skulle ju inte sitta helt fel! =)

Nej, nu ska jag ta och titta vidare lite pa internet, och sen hoppa i sang!
Hoppas ni har haft en skon helg! Det har vi i allafall haft!!!!
Vi hors!

Lordag i Pensacola...

Vaknade med stralnade sol och vi gjorde alla i ordning oss och skulle aka till lekparken. Och nar vi kom ut till bilen sa var det gratt och borjade regna! Typsikt! Sa vi akte och hamtade Justin's bil som han lamnade igar kvall sa han kunde dricka ol med grabbarna. Sen pa affaren och kopte grejer till att gora banan pudding. Hem, jag gjorde lunch till oss alla, wrap med kalkon och keso. Mums! Callie tog en nap och jag gjorde i ordning bananpuddingen. Stoppade in den i kylen och sen sa gick jag och la mig ocksa och sov i 2 timmar! LYX!!
Sen blev det dusch och bad for mig och Callie. Och skyndade oss ivag (sen som vanligt) till Justins jobbarkompis som hade middag pa grillen. Revbensspjall, sallader, mexcicanskt ris m.m .GOTT!! Callie at som hon aldrig sett mat forut. Hon alskade revbensjallen! Till efterratt hade vi min bananpudding som alla alskade, och paj! Mums igen!
Senare under kvallen sa tittade vi pa UFC fight. Eller vi och vi, grabbarna tittade och vi tjejer pratade och passade barnen.. =)
Det var Callie, en 9manader pojke, en 1 arig tjej, Ryan som ar 4a, och 2 tvillingar (pojke och flicka) som ar tva, och sedan en till 4a aring. DET VAR VALDIGT LIVAT vill jag lova! Men kul hade dom!!! Tank att dom tyckte att Callie var en san lugn flicka som var sa snall att dela med sig leksaker m.m. Mycket har jag hort om Callie, men aldrig har nagon kallat henne LUGN! haha, det fick mig att skratta! Hon var verkligen supersnall ikvall! Gav leksaker till sma barnen, delade med sig, tackade for sig, sa please, och charmade alla som vanligt... Hon busar som alltid med pappa och alla grabbarna som inte har barn och ar singel, och alla sager alltid att dom ocksa vill ha en liten dotter nu nar dom sett hur haftig Callie ar. Man kan se hur stolt Justin blir! =)
Kl kvart over 12 kom vi hem och Callie sommnade i bilen hem. Hoppas pa att vi far sova ut imorgon bitti igen! Antigen vaknar hon grinig tidigt eller sa sover hon lange! Den som lever imorgon far se! =)

Nej, nu ar kl mycket. Men jag kanner mig inte trott. Har halsbranna som attan, (det ar nog spjallen) ska satta mig och varva ner lite och sen ga och sova!
Vi hors!

Blandad kompott...


Callie och Ryan med varsin glass strut. Kunde inte fa dom att titta in i kameran samtidigt... =) Det har ar fran forra helgen nar Ryan sov har...



Trott pappa och dotter ifran forra helgen... =)


Callie ar tokig och tagit pa sig en troja som en byxa istallet... Stolt var hon for den var ju sa tight att fa pa benet...
Tokungen min!! Finaste Callie sa klart! =)



I lekparken harrom dagen. Favoritgungan som hon inte sitter still lange i.... Hon klattrar hellre pa saker an att gunga... Och bra ar val det sa all den energi den ungen har slapps ut! =)

Fredag kvall...

Justin ar ute och firar med grabbarna att dom ar klar med kursen. Dom spelar biljard, kastar pil och dricker nog en heeel del ol! =)
Jag och Callie fick besok av Liz och Ryan. Jag kannde mig inte alls pa humor for att gora nagonting och ville bara sitta i soffan och lata mig, men sa ringde hon och fragade om vi ville gora nagonting sa jag bestamde mig for att gora det i allafall och tur var det for vi hade riktigt trevligt! Vi akte till target och tittade pa klader och bebis saker och lat tjejerna springa omkring och rora varenda leksak i affaren. Vilken lycka! =D Callie ville ha alla leksaker med sig hem... Vi kopte bara mjolk med oss. Forsoker vara lite ekonomiska och vi lyckades for forsta gangen! =) Justin blir alltid lite nervos for nar vi aker till Target for det ar en affar som jag kan kopa nastan vad som helst i! =)
Sen sa akte vi hem hit, tjejerna (och jag) at isglass och sen lekte dom och jag och Liz satt och pratade i soffan, mycket bebis snack som vanligt, och tittade pa tv. Det kanns sa kul att vi ar i samma situation och vantar sma tjejer bada tva!

Hittade jattefina host klanningar pa target som jag skulle vilja ha. Gar ju bra att amma i sen och aven skona att ha innan man tappat mamma magen... Kanske ska aka tillbaka och kopa dom innan storlekarna tar slut... Da kanske man far lite motivation att komma i dom ocksa? =)
Glomde helt att titta pa skor till Callie. Hennes fotter vaxer varje dag tror jag och vi far alltid kopa nya skor! En andledning att aka dit nagon annan dag i stallet... =)

Callie var sa trott nar dom akte (runt 11) att hon till och med sa till mig att hon ville ga och sova!! Tror det ar forsta gangen som det var utan grin och tjat och bara ner i sang! Skont!!! Hon sommnade pa nagra minuter. jag tyckte nastan att det kanndes for bra for att vara sant, sa jag tittade in dit och hon snarkade pa for fullt! =) Hon sov bara typ 45 min idag sa hon var nog riktigt trott...

Nej nu ska jag gora en kopp te aven fast det ar ganska sent... Men ar sa sugen och kanner mig inte redo att sova. (jag fick sova tidigare idag, Callie foljde med Justin till en kompis i en och en halv timme, SKONT!!)
Har en massa forvarkar som sitter i ryggen... Har haft mycket mer sammandragningar och forvarkar den har gangen an jag hade med Callie. Men dom sager ju att allt ar 'varre' andra gangen om for att kroppen vet hur den ska gora... Sa det ar val bara att sta ut? Tur dom gar bort med tylenol (alvedon)...
Vi hors!

Nu ar det helg!

Nu har vi varit och stottat och sett pa Justin nar han tog 'examen' och fick diplom m.m. i sin kurs. Dom visade en massa bilder och videor och det sag ut att ha varit riktigt tufft! Lite svart att beratta vad dom hallt pa med, men dom ar nu utbildad till att lara ut olika fighting tekniker, forsvaring m.m. (han har aven lart mig och Callie en massa knep hur vi kan forsvara oss, mest lek for Callie forstas, men hon tyckte det var jatte roligt! =) )
Callie var forovrigt jatte duktig och hade inga olyckor! =) jag trodde att det skulle vara utomhus, men det var inne i som en teater, sa det fanns ju toa som tur var! Hon kanske nu ar officiellt pott tranad da!?
Och satt still gjorde hon och forsokte se pappa, men dom ser ju alla likadana ut i sina uniformer sa det var lite svart for henne att se han, men hon var super duktig. Satt i kna hos mig och tittade och klappade handerna for fullt! Dom sista 5 minuterna sa stog hon och en annan liten tjej och vinkade till varandra och myrorna borjade krypa i rumpan pa henne, tur att det var snabbt var over!
Efter det akte vi och at lunch med Justin och hans jobbar kompisar. Kyckling macka blev det och Callie tyckte att det var himla mumsigt ocksa som at halften av min sa jag knappt fick nagonting...  och hon kramade Justin heeela tiden och skulle prata och visa honom vad hon at m.m. Syns att hon har langtat efter honom saklart. Vet att jag sager det jamt, men hon ar sa lik Justin i sattet och hon ar verkligen hans lilla idol!
Avslutar med en bild fran 'graduation'.
Vi hors.


Justin skakar hand och tar emot diplom!

Justins avslutning...

Idag ska jag och Callie ga och titta pa Justins graduation pa hans kurs/utbildning han varit pa... Det blir val uppstallning och en massa 'militar skrik'.. haha. Callie har inte sett Justin sen onsdags kvall sa hon langtar nog. Pappas flicka som hon ar. Hon ville inte ata middag med mig igar for pappa var ju inte hemma och satt pa sin stol... Hon gick och tittade i fonstret hela tiden... "daddy bye bye, daddy work? Daddy in the car?' "Ja Callie pappa kommer hem sen, han jobbar" Where is daddy? Justin?" Hela kvallen fragade hon mig vart han var stackaren.... Han gick in till henne imorse innan han akte pa jobbet och tankte vacka henne for han langtade sa efter henne, men nar han gick in dar sov hon sa sott (med fotterna pa kudden!) sa han gav henne bara en stor puss pa pannan istallet... Hon blir nog super glad att se pappsen idag, skriker val rakt ut och springer med oppna armar till han om jag kanner henne ratt.... Hon ar ju hans idol. Och det ar val sa det ska vara med sma tjejer!?
Ar lite nervos att ta henne dit utan bloja. Det blir liksom forsta riktiga utgangen dar jag inte vet om det finns en toa i narheten eller inte... Och det ar ju sa varmt (40grader i skuggan) sa jag vill ju att hon ska dricka mycket... Jag hoppas hoppas att det gar lika bra som det gatt dom andra dagarna!! Tar nog med mig nagra extra ombyten i allafall! =) Men om hon klarar detta sa klarar hon val allt?? =)

Justin kom hem sent igar kvall, dom hade haft en jattejobbig dag och sprungit i sanden, skogen, gjort en massa ovningar i stort sett fran kl 9 pa morgonen till 11 pa kvallen... Han hade stora blasor pa fotterna nar han kom hem stackaren! Men det var ju sista dagen och sista testet! Skont! Jag blir svettig av att bara vara ute med Callie och titta pa henne springa runt i lekparken, och han ar ute och springer med tung hjalm, jatteryggsack men sandpasar i for att gora det extra tungt, stora boots m.m. i sand och skog och klattrar rep m.m. i 40 graders varme! Sa jag kanske inte ska klaga allt for mycket!? =/

Jaja, nu ska jag ga och gora i ordning oss och forsoka vara i tid for en gangs skull!!! =)
Ar frassten 34 fullgangna veckor idag! Sa 42 dagar att ga tills utsatt datum! =)
Vi hors!!

Tornadon kom aldrig...

Och tur var val det... Det regnade inte ens lite grann! =/
Callie var uppe anda till kl halv 10 igar! Hon ville INTE ga och sova och hon grinade nar jag stoppade ner henne i sang... Men jag behovde en liten stund for mig sjalv innan jag gick och sov... jag satt vi hennes sang och strock henne over pannan och pratade med henne och tillslut sa gav hon upp och sommnade...Jag vek det sista av tvatten, och sen krop jag till sangs ganska tidigt ocksa, orkade inte med nagon 'me time' men att sova en extra timme satt bra det ocksa... Det bra med att hon var upp sent igar var ju att hon vaknade inte forran kl 8! Sa lite sovmorgon fick vi...
Mitt ora kanns mycket battre idag! Ar jag frisk nu undrar jag eller kommer det nagonting nytt snart? Na, nu far det vara nog!!! Igar dissinfected jag hela huset med bakteriedodade medel och hoppas att jag fatt bort alla sjuka bakterier!! Dorrhantag, lampknappar, tv dosor, telefon m.m. allt som man tar pa ofta.. Har ju gjort det lite grann varje dag, men igar tog jag tag med 'stor handskarna' och stadade riktigt har hemma! NU AR DET SLUT PA ATT VARA SJUUUUKKK!!! Kanns som jag riktigt vill skrika det sa min kropp forstar att jag menar allvar! =)

Nu ska jag och Callie ga och ta en dusch och borja dagen pa riktigt!
Vi hors!!

p.s vad lite bilder jag har infogat pa sistonde... Maste bli battring pa det! =)

Farg pa tandborsten...

Ar ni knapp som jag och tycker att det ar viktigt att valja ratt farg nar man koper en ny tandborste?
Om jag star och funderar pa tva stycken sa tar jag alltid den som har 'finast' farg... Igar kopte jag en ny tandborste, en svart och marin bla med lite oranget pa... Snygg och jag har aldrig haft den fargen forut tankte jag... Men sa idag nar jag sag den ligga dar inne pa handfatet sa borjade jag tanka att jag ar nog lite knapp som bryr mig vilken farg tandborsten har... Men anda sa tycker jag att det ar ju anda ganska viktigt, men jag kan inte komma pa varfor? Men man borstar ju tanderna minst tva ganger om dagen och da maste man ju tycka sin tandborste ar fin... Oftast brukar jag valja lila farg, som ar min favorit farg, eller rosa. Och oftast bla eller orange till Justin som ar hans favorit farg... Ar jag knapp? Lite kanske... =D

Hmm... Kanske man ska bli tandborst designer? ;o)

Tornado varning och lek...

Nyss pa tvn sa kom det en varning att en tornado ar pa vag precis har dar vi bor... Underbara Florida vader! Regn, aska och blixtar ocksa... Och trycket ute ar inte skont for mitt lilla hoger ora.. Det gor ont!  Oron inflammation ar inte kul!!
Ska snart laga mat... Men jag hoppas pa att strommen inte gar for da far vi ata kall mat!
man ska ju gomma sig i garderoben om en tornado kommer, tur att vi har en jatte stor master closet som vi kan gomma oss i... kanske skulle vara mysigt att sova dar inne alla tre! Som en liten camping eller natt=) Men ah andra sidan, en tornado ar inte kul... Men oftast varnar dom och det blir inget av det hela och det ar ju tur det! Det blir nog bara askvader skulle jag tro.. Kom nu precis att tanka pa om strommen gar sa kommer ju luft konditioneringen sluta funka och nar det ar over 40 grader ute sa ar inte det kul kan jag medela! Jag kommer doooo av varme utslag!!
Callie och Justin busar och slanger kuddar pa varandra och har kuddkrig och ar saaaa hogljuda, igen inte skont for mitt ora! Men sa ar det alltid i denna familj... Vi ar ganska hogljuda av oss! =)
Lakaren sager alltid att nar det ar askvader ute sa ar det manga kvinnor som ar gravida som borjar varkarbete och att vattnet gar... Det ska tydligen vara nagot med trycket... Speciellt nar det ar tornados och sant pa g sa ar det fullt pa sjukhuset. Kanske manga som foder barn i kvall/ natt da har i Pensacola!? Inte jag... Har fortfarande en och en halv manad kvar... Jag ar redo, men inte lillan dar inne, hon har lite kvar att vaxa till... Men jag langtar tills jag far traffa dig gumman!!

Nej, nu ska jag ga och laga middag, blir burritos idag till middag. Mums!


Callie har borjat blivit smart...

...nar man sager nej till henne sa har hon borja saga 'i love you mamma' och pluta med lapparna som om hon bara ser sot ut sa far hon gora det i allafall... Och om man fortsatter saga nej sa blir hon rasande och springer grinandes in till sitt rum och grinar pa sagen och sager ' I want Justiiiinnn' som om jag vore varldens hemskaste mamma... Jag sager inte ens till henne att ga till rummet, hon ar bara en liten drama queen som forsoker testa mammsen lite for mycket nu for tiden... =) Justin tycker detta ar jatteroligt sa klart, och vi har bada lite svart att halla minen och inte borja le eller skratta at henne... Och visst ar hon sot dar hon star och med puss mun och ser sot ut, men man kan ju inte fa allt har i varlden... Eller kan man?
Ja, hon vagrar kalla Justin daddy nu for tiden... Konstigt barn hon ar! =) Det ar alltid Justin som galler, nu har jag forsokt komma pa mig sjalv att alltid kalla honom pappa or daddy sa hon kanske borjar kalla honom det... Men han tycker det ar roligt nar hon sager Justin... Jag skulle inte vilja att hon kallar mig Lina, men det gor hon ju faktiskt i bland. Om jag inte lyssnar pa en gang sa sager hon 'mamma? Mamma? Liiiina!??' som att det far mig att lyssna, och det far det ju faktiskt mig att gora. Det later ju sa tokigt!

Nu sitter jag och dricker det basta svarta giftet... Kaffet... Det ar ju inte halsosamt men det ar ju saaaa gott! =) Har i hasselnots gradde/mjolk ocksa. Mums...

Callie tittar pa sitt morgonprogram som vanligt, Dora the explorer... Sa fort hon vaknar, och hon vaknar alltid i tid till det konsitgt nog, sa sager hon alltid, i'm torstig, I want Mjolk, I see Dora' Med sin svengelska... haha... Gullunge!
kl 7 ar det nicke nyfiken och kl 7.30 ar det Dora... sa om hon vaknar innan 7 som hon oftast gor 6.55 verkar vara en perfekt tid att kliva upp pa tycker hon, sa blir det 'apan' och sen Dora innan vi gor i ordning oss pa morgonen. Detta ger mig lite tid att gora kaffe och vakna upp... Jag ar ingen morgon manniska och behover lite ensam tid pa morgonen for att vakna sa detta passa mig perfekt... =)

Jo just jag, hade ratt igar. Jag har oron inflammtion pa hoger ora! Och usch vad ont det gor!!! Har inte haft det sen jag var barn, och da hade jag det ofta... Och jag hade helt glomt bort hur ont det kan gora... Varje tugga eller klunk av vatten gor ont och det kanns som att orat ska sprangas... Mammor, om era barn har oron inflammation, ge dom en extra kram for det gor verkligen jaaaate ont! =(
har fatt medicine och det har redan blivit lite battre, sa nu vill jag att det ska forsvinna snabbt!!!
Callie's forkylning ar nastan helt borta. Hon har bara lite snorig nasa kvar...Men hon ar tokig och har energi som vanligt!! =)

Vi hors!

Ont i orat...

Vaknade i natt av att jag hade saaaa himla ont i orat! Har ju inte haft orin inflamation pa ar och dar, men antar att det ar natt sant... Usch, har ringt doktorn och fick lakar tid kl 10.10... Sa det blir till att hoppa in i duschen och ta med Callie dit... Kanns som vi har varit mycket dar nu pa senaste tiden... Callie alskar ju att ga dit och vet alla stallen man kan ga och se sot ut sa man far valja klistermarke av tanterna... =)
Forutom ont i orat och lite snorig sa kanner jag mig precis som vanligt... Ingen feber eller natt har jag. Skont det i allafall!

Magen kanns bra, den vaxer sa det knakar... Passar inte i nagra klader alls kanns det som och kanner mig allmant stor och klumpig... Svart ar det att halla i Callie och gosa med henne som man vill ocksa nar man har en stor badboll under trojan och det ar lite svart for henne att forsta varfor hon inte kan hoppa och busa med mig som hon brukar... Snart sa ar jag mig sjalv igen och Callie och jag har en liten lilla syster att gosa med!! Spannande! 46dagar enligt nerraknaren pa datorn! =)

Hade tankt att hitta pa en massa idag, en massa grejer jag behovde kopa m.m. men nar man har ont i orat far det mesta nog vanta.... =(
Callie's forkylning verkar ju vara mycket battre i allafall och tur det! Har mycket hellre oron infektion istallet for henne!
Vi har busat och pussas  i sangen imorse for fullt. Hon ar rolig, hon drar upp trojan och vill att jag ska killa magen, och sen pekar hon pa armhalan och vill att jag ska killa henne dar och hon skrattar sa hon knappt kan andas... More more mamma sager hon nar jag slutar killa henne... =) *karlek*

Nej, nu ska jag dricka en till kopp kaffe innan det ar dags att gora i ordning mig och aka till farbror doktorn annu en gang! =)

Vi hors!

craving thai food!!

Guuud vad gott det skulle vara att ata en riktig god thai middag pa en riktigt god liten familje agd thai restuarang!! Synd att vi inte vet om nagra sanna har omkring i Pensacola...
I san Diego nar vi bodde dar sa gick jag och Justin alltid till en liten familjeagd thai restuarng och at thai mat. Det gjorde vi alltid pa vara 'dejt nights'. Thai and a movie! =) Det var tider det...

Justin och Callie ligger och sover sida vid sida och dom ser saaa sota ut. Dom har nastan sovit i 2 timmar... Bada snarkar och bada har hogerarmen over huvudet och dom ser sa lika ut... Mina alsklingar!
Idag har Callie varit utan bloja i en vecka!! Jatteduktig hon ar gummsan! Stolt morsa ar man!!! Jag vet att jag tjatar om detta men det ar ju saaaaaa stort!

Imorse nar Justin akte och klippte sig sa tog jag Callie och akte till lekparken. Den ar en san jatteharlig lekpark med sa mycket kul att gora i den! Callie bara skriker rakt ut nar hon ser att vi kor in pa parkeringen av lycka! =) Hon hittar alltid en massa nya kompisar som hon springer runt med...

Nu ska jag ga och titta i kylen vad jag kan planera till middag... Har ju nan curry jag kan laga men vill ha riktig thai mat! =)

Vi hors!!

Hade ratt igar...

Jag var dods trott imorse nar tjejerna vaknade kl halv 7 (!) och sa it's morning time!! Helt overlyckliga! mmmm... fick dom till svar... Ga och titta pa Dora... Men sa klart var dom torstiga, kissnodiga, hungriga och helt galet morgon pigga sa det var bara for mig att kliva upp! =) Men kl 8 redan sa knackade det pa dorren och det var Ryans mamma och pappa som undrade om tjejerna ville folja med pa garage forsaljning. (heter det sa??) Och det ville dom saklart, sa dom hoppade ut ur pyjamasen och tog pa klader och flipp flopps och sa hejda! Jag gick tillbaka till sangen och tankte jag kan val aldrig sommna om... Men det tog bara nagra minuter sa sov jag hart! Skont!!! Sov till och fran anda till kl 10.30! Kommer inte ihag senast nar jag gjort det!!!

Sen stadade jag upp i kok, och Callie's rum och bebben's rum efter tjejerna. Akte och storhandlade och sen sa kom Liz hit med tjejerna och vi akte till Bed bath & Beyond medans killarna pluggade har hemma. Callie och Ryan var helt tokiga i affaren och lyssnade inte alls, sa vi var bara in och ut i stort sett helt slut nar vi kom till bilen. Dom var over trotta, dom hade inte sovit nagonting i dag...

Nar jag kom hem lagade jag mat, citron kyckling och pommes med feta ost pa! Det ar suuuuper gott!! Alskar feta och nar den ar lite smalt pa pommesen ar det super gott tycker jag. Min familj som jag var au pair i gjorde alltid det och det var saaa gott! har inte haft det pa jattelange! Gor bara vanlig pommes i ugn och dom sista minuterna smular man over fetan bara! mmmm.... =)

Vi har pratat namn igen!! Ja, jag vet... Ena dagen ar hon Ella och andra dagar sa ar vi inte sakra! =) Far val se som sagt... Har en namn till pa g nu! Men det ar ju lite over 6 veckor kvar sa tiden far utvisa.... =D
Alskar nammnet Ella, och om jag fick bestama sa skulle hon ju heta det, men Justin ar ju inte 100 % in love i det nammnet sa da kanns det inte helt ratt heller... Aven fast han tycker om det mycket! Men Callie och Ella tycker jag later fint, plus att det ar ju ett svenskt namn ocksa! Men det andra funkar pa svenska (battre an Callie's namn i allafall) men det ar finare pa engelska tycker jag... det ar svart att valja namn, och sarskilt nar man ar tva som vill ha sin egen vilja igenom och sen ska det passa i 2 olika lander ocksa!

Na, nu ska jag ga och ata lite choklad glass som jag kopte igar! =)
Vi hors!!

Ja, da var det helg!

Idag har jag varit hos lakaren. Ar i v.33 idag! Allt sag toppen fint ut med lillan, och mig med, blodtryck var perfekt. Ar sa forvanad over detta dar det alltid var sa hogt med Callie sa trodde man ju att det skulle vara hogt den har gangen ocksa. Men inte... Ella's hjartslag var runt 150. Hon sparkade och rorde pa sig som sjutton nar doktorn tryckte och kannde pa magen.... Ska tillbaka igen om 2 veckor da jag kommer vara 35 veckor! Det narmar sig med storm steg! 49dagar kvar nu till mitt beraknade 18e september. Jo just ja, idag matte lillan lite storre an 33 veckor. Nasta 34 och forra gangen sa var hon ju typ en vecka mindre ungefar. Men, det ar ju enkelt for dom att mata fel ocksa. Sa man far val ta det med en nypa salt och hon ligger val dar hon ska! Jo, en annan sak ocksa. Jag har inte gatt upp i vikt nagonting sen forra gangen jag var dar.... Har knappt gatt upp sen jag var hemma i sverige om jag ska vara arlig. Men jag gick ju upp en heeel del hemma av all den svenska maten! Gjorde ju inget annat an at dom tva veckorna jag var hemma typ... sa man har ju resurser som man kan ta av om man sager sa.... =)

Idag ar det ju fredag.... Ryan sover har i natt, och hon och Callie sover pa baddsoffan i Ella's rum med en massa dockor och mjukis djur mellan dom. Guuuuuud vad dom har busat ikvall! Jag ar heeelt slut... Hennes foraldrar hade brollopsdag och gick ut pa en fin restuarang och at middag, och dom var jatte uppkladda och fina! Lange sen jag kladde upp mig fint tankte jag pa nar jag sag dom... Fast jag tycker ju inte om att kla upp mig heller, kanner mig sa konstig och till gjord...
Justin gick och at middag med nagra killar fran kursen han gar pa...  Han var tillbaka typ 30 min efter att jag antligen fatt dom att sova... Han slapp kaoset alltsa! =)

Klagar ju pa att jag ar helt slut, och idag har jag varit trott hela dagen verkligen och inte velat gora nagonting annat an att sova och nu sitter jag har och kl ar 1.30 pa natten och jag ar klarvaken!! har halsbranna som inte vill ge med sig... Usch. och jag vet att jag kommer vara jattetrott imorgon nar sma tjejerna vaknar. Tycker det ar sa kul att Callie ar sa stor och kan ha kompisar som stannar over natten har nu for tiden... Och jag alskar verkligen att se henne leka med barn. Hon ar sa rolig, en liten clown verkligen och hittar pa en massa bus... Hon ar ju en san toppen tjej!!!
Utan bloja har hon varit heeeeeela veckan sen i sondags!! Till och med nar hon sovit pa dagen nu pa slutet.(Men hon har pull up pa natten..) Inga olyckor har hon haft heller! Vilken tjej jag har!! Nu galler det bara att ta henne pa langre och langre 'resor' utan bloja. Men idag har varit basta dagen da hon sov i bilen utan blojan, och sen till doktorn och till affaren. Hon sager till nu ocksa ganska bra om hon behover ga! Det har ar sant bara en foralder forstar hur stolt man kan vara!!! Tank for natt ar sen, da hade jag ju kunnat bry mig minde om kiss och bajs och blojor! Nu kan jag prata om det i evighet! hahaha....

Na, nu ska jag ga och sova brevid min snarkande karl.... En annan anledning till varfor jag sitter upp pa datorn den har tiden kanske... Vad det ar irriterande att lyssna pa, och han vaknar ju aldrig av att jag puttar och sager till han att flytta pa sig. Han snarkar dock bara nar han ar riktigt trott.... tur det.... Skont ar det iallafall att sitta i ett morkt, tyst hus (forutom snarkningen da) alldeles sjalv och bara skriva av sig lite tankar...

Imorgon sa ar det lordag. Jag hoppas att det blir en fin dag, det har regnat har till och fran hela veckan. Och nar det val regnar sa ar det jatte mycket regn! Ska till affaren och stor handla utan Callie, hon ska fa vara hemma med pappsen.... Gar ju alltid snabbare och ar enklare att handla da man ar sjalv... Annars sa har vi inte mycket planer... Justin ha en massa plugg han maste gora och tva kompisar kommer ev hit och ska plugga med han imorgon...
Nej horru, nu maste jag verkligen hoppa i sang! Ella i magen har hicka och den hoppar till hela tiden. Sa nu ska vi ta och 'hoppa' vidare till sangen.
Vi hors!

RSS 2.0