Det har med horoskop...

har jag inte en tankte pa... Men sa kom jag nyss pa det och gick genast och 'gogglade' det... Hur kommer denna lilla tjej's personlighet vara enligt horoskopet?

Hmm... Let's see!





Jungfrubabyn

23:e augusti - 22:a september
Planet - Merkurius
Element - jord

jungfrun babyPå gott och ont, jungfrubebisen är superpetig! Men det är klart, hur förväntar du dig annars att han ska växa upp och bli en fulländad perfektionist?

Det är lika bra att du vänjer dig eftersom bebisar födda i detta tecken kan vara ganska speciella och behöver fasta rutiner som han kan lita på. Inget fel på att ha rutiner, men försök inte att bryta dem; den här bebisen gillar inte förändring.

Jungfrun kan också vara ganska kräsen med maten, så krångla inte till det med maten. Förutom dessa små egenheter så kräver de små knyttena inte mycket: ett rent sovrum och enkla kläder räcker för att hålla ögonen torra på den lilla krabaten.

Dessutom kan jungfrubebisen roa sig själv under långa perioder med enkla lekar, utan att ständigt kräva andras uppmärksamhet. Han vill också börja prata tidigare än de flesta; det är mycket som rör sig i hans lilla huvud och det vill gärna komma ut!

Från tidig ålder så är han också mammas lilla hjälpreda och detta är ett grundläggande karaktärsdrag hos jungfrun, att hjälpa andra.

Inte heller kommer den lilla totten att yvas över sina bedrifter, då han av naturen är blygsam och en smula blyg.

För att summera jungfrubebisen så är han nöjd på egen hand, men han tycker också om att hjälpa andra, älskar när det är rent och prydligt och kan utan problem roa sig själv.



Hittade detta har 

Jaha, en petig liten tjej, precis vad vi behover i denna familj. Hihi. Och krasen med maten? Ja, Callie ater ju allt och ingenting sa man ar ju lite bortskammd med henne och jag hoppas ju pa att nasta dotter kommer vara lika enkel. Men kanske inte med andra ord? Det ar ju i allafall bra att denna tjej 'ska' kunna roa sig lite sjalv. Det behovs nog, for stora syster vill ju alltid att man ska leka med henne och roa henne konstant.

Ok, let's see Callie's horoskop? Tvillingen...

Tvillingbabyn

Datum: 21:a maj - 21:a juni
Planet: Merkurius
Element: luft

tvillingarna babyStändigt på språng (den här krabaten var säkert livlig redan i magen) kommer tvillingbabyn med säkerhet att börja prata tidigt, och hon kommer att märkas redan från första dagen.

Nyfiken och lite av en upptäckare kommer den här tultan att behöva massor av stimulering för att trivas då hon lätt blir uttråkad.

Eftersom att hon är kommunikativ så är det inte en dum ide att låta henne träffa andra bebisar så snart som möjligt. Hemma så kan syskonen fylla behovet av kommunikation, något som tvillingbebisen behöver.
Det är alldrig för tidigt för henne att interagera med andra människor och hon kommer snabbt att lära sig livets läxor.

Tvillingbebisen är definitivt inte klängig. Tvärtom så vill hon gärna sätta av på egen hand och spatsera omkring för att roa sig.

Förvånande nog så kan det bli lite svårt med humöret när hon inte är upptagen med att leka eller kommunicera med andra, så gör hennes liv okomplicerat och lätt för henne att förstå för att bevara hennes harmoni.

Slutsatsen är att tvillingbebisen är den stora underhållaren i lekgruppen, har svårt att behålla uppmärksamheten någon längre tid (så håll henne sysselsatt) och är en riktigt finurlig och kreativ liten krabat.




 
Ja, forsta meningen stammde ju perfekt, alltid pa sprang! haha, och hon var verkligen livlig i magen!! Hon ar valdigt nyfiken, och verkligen en liten upptackare! Och hon blir verkligen latt uttrakad! Hon ar absolut inte klangig, utan kan allt sjalv! Och hon ar alltid den stora underhallaren, var vi an gar! KUL att detta stammde sa bra pa henne! Och vad spannande att se om var nya jungfru bebis blir som en riktgig jungfru ocksa??
haha, detta fick mig att skratta! =D

Nu ska jag vacka Callie som aldrig vill sova pa kvallarna men sover garna laaaange pa dagarna! Ska aka till affaren en svang. I kvall blir det curry kyckling till middag! MUMS!

Vi hors!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0