tvn ar avslagen...

... och musik ar pa istallet ikvall. Usch vad skont det ar att slippa tvn ibland! Det ar ju iallfall aldrig natt att se nu for tiden... Bara skit!
Callie ar i sang for natta och Ella ligger klarvaken pa en filt pa golvet pa magen och tranar nackmusklerna. Hon borjar bli riktigt stark min lilla tjej. haller huvudet jattebra nu, men sa ibland ser det ut att vara saaa tungt att hon liksom bara slapper det och later det hanga rakt ner. Haha, hon ar rolig min Ella.
Hon sov jattebra igar natt och jag hoppas pa en till lika bra natt!
Idag har hon antligen gjort tvan ocksa, hon hade inte gjort det pa 2 dagar. Men idag har det verkligen brakat till dar bak sa nu kanns nog den lilla magen battre!

Nu star en valbehovlig dusch pa schemat och sedan ska jag vika det dar stoooora berget med ren tvatt som ligger pa ena soffan i vardagsrummet. Har varken haft tid med en dusch efter joggingturen med vagnen idag, eller vika tvatthogen heller... Tjejerna har hallt igang mig hela dagen.
Traningsvarken kanndes battre efter att jag varit ute och sprungit men nu ar det nastan annu varre! Justin undrade varfor jag gick sa konstigt nar han kom hem, och han skrattade at mig nar jag sa att det var traningsvarken som gjorde det... haha.

Nej nu verkar Ella vara hungrig igen, sa det blir till att amma henne innan duschen. Fullt os medvetslos!

Vi hors!

Ont ont ont...

har jag i benen i dag!! traningsvark utan bara den! Men det ar ju bra!! For da har ju traningen tagit!!
Kan knappt boja pa benen idag, men man ska val inte klaga om en bra smarta!

Har ar nagra bilder pa finaste Ella Jolene ifran imorse! Hon borjar fa riktigt knubbiga och goa kinder, ben och armar! Och en riktigt harlig dubbel haka! haha! Mysiga sessan min!

 

 




Ella tankte nog '' Hon ar ganska rolig morsan idag nar hon gor alla dom dar konstiga ljuden och minerna for att fa mig att le till kameran hihi''

Nu ska vi ut och promenera och cykla en stund innan lunch! Rester fran gardagens kottbulle middag blir det! Finns val inget godare an en kottbulle macka!? =)

Vi hors!

Rulla rulla liten bulla...

Jag bakade kladdkakor i eftermiddag i sma muffins formar... Tyckte jag var vard det efter att jag har tranat. forst gjorde jag tranings dvd hemma och sedan sa sprang jag med tjejerna i vagnen. Skont och jag fick san energi efterat!! Kannt mig pa toppen humor trots dalig somn igar natt...

Nu ar Ryan har och leker med Callie. Hennes mamma skulle klippa haret sa da passade jag pa att 'lana' Ryan sa Callie fick lite sallskap, for det borjade namligen regna precis nar vi skulle ga till lekparken! Sa det passade ju perfekt!

Nu ska jag snart Rulla kottbullar till middag och gora potatismos, gradd sas och lingonsylt till det! Ar glad att det finns 'swedish lingonberries' i affaren! Jag som inte tyckte om lingon nar jag bodde i Sverige, men nar man ar borta ar det gott med smaker som man kanner igen och kanns som 'hemma' samma med kaviar. Det kan jag tycka ar saaaa gott men det gjorde jag inte i sverige. Konstigt hur smaken kan andras!
Bade Callie och Justin tycker om lingonsylt men dom ar bada vaaaaldigt osakra om kaviarn... =)

Nej, nu ska jag ga och se sa att tjejerna inte river huset! Och forsoka vacka Ella sa hon sover i kvall istalle och sedan ocksa, som sagt, rulla lite 'bullar'.

Vi hors!!


grin till kl 3...

Natten till idag har varit annu en jobbig natt... Ella var vaken till kl 3 nan gang... Det var sista gangen jag tittade pa kl och jag sommnade kort efter och Ella gjorde nog ocksa det... Jag gick upp och satte mig i gungstolen och gungade och gungade och sen sommnade jag till och hon borjade gnalla sa hon vackte mig sa jag fick borja gunga igen. =) callie vaknade och kom och satt med oss en stund ocksa, hon hade 2 apor och en tiger med sig ocksa... Hon sover alltid med nya grejer i sangen, men aporna och tigern hanger alltid med... Men ofta har hon 3-4 dockor, Dora docka, nagra bocker och andra grejer i sangen ocksa... Tokiga lilla tjej! Jag brukar ga in dar nar hon har sommnat och ta bort bocker m.m som hon bara maste ha med sig nar hon kryper ner i sangen for att hon ska fa mer plats i sangen. Och morgonen efter sa har hon helt glomt bort alla grejerna som var sa viktiga kvallen innan...

Idag blir det nog lekparken, om det inte borjar regna... Ser lite skumt ut ute pa himmlen... Tankte ringa och hora med Andrea och Kayla om dom ville ga  med oss.

Nu blir det frukost! Agg och kalkon macka star pa menyn och sa en stoooor kopp kaffe till trotta mamma! ;D

Ha en fab dag!

Vi hors!!


Bild fran i sondags

Har ar en bild ifran sondags nar jag precis gjort tonfiskrora till lunch... Lamnade koket en stund och nar jag kom tillbaka sa stod Callie pa en stol och mumsade for fullt... Hon ar inte dum hon inte ;)



Rainy thuesday...

Idag regnar det har i Pensacola, FL. Trakigt...
Har precis varit och hamtat upp Callie pa Justins jobb da jag fick aka till lakaren pa 6veckors kontrollen... Allt ar bra och nu slipper jag ga till lakaren pa ett bra tag hoppas jag! Less pa att ha varit dar varje manad fran det att jag blev med barn, aven fast jag tyckt om min lakare...

Nu sover bada tjejerna! Jag ater lite youghurt med hallon i och ska snart vika ett berg av tvatt som star i vardagsrummet... Mer an det tror jag inte vi ska gora. Kanske ga ut och leka i vattenpolar en svang, det tycker ju C om!

Hoppas ni har en bra Tisdag!

Vi hors!

Mer fran lordagen...

Efter naptime akte vi pa Halloween party som dom hade i en park inte langt harifran. Det var hoppborgar, korv med brod nagra tavlingar for dom sma och man kunde aka traktor m.m. Hoppborgen var saklart en stor hit for Callie!
Callie var utkladd till Batgirl. justin kopte den till henne och hon alskar den saklart! haha. Hon springer omkring med en hand upp och sager Batgirl!!

 

 
Klassisk bild, bada ser lite halv fundersam/radda av 'han' som star bakom... haha. Callie och hennes kompis Alexa som sov hos oss lordagnatt.



Dom vann varsin klubba da dom kastade som sandpasar i en kartong. Lyckliga tjejer var det nar vi akte hem! Har 'skalar' dom med klubborna! =)

Pa kvallen sa hade vi en massa folk over med sina barn pa en bonfire. Det blev grillade marshmellows och alla barn stokade till varat hus sa jag knappt kannde igen det nar jag kom in igen! Men kul hade dom! dom hade baddat sangar pa vardagsrums golvet for alla dockor och dom hade barnvagnar och dock barnstol m.m. overallt! Och dom sag pa tigger film m.m. En KUL kvall for barn och vuxna! Ella var toppen och Brianne (som vantar barn pa min fodelsedag!) holl i henne hela kvallen och Ella bara njot av att fa vara med oss vid elden och mysa.

 




Om man.. No more in the bag!

Nu har jag precis kommit hem fran en powerwalk, eller det var faktiskt inte sa mycket power idag... Jag kanner mig trott och sliten da Ella varit vaken till kl 4 imorse och gallskrikigt i stort satt heeela tiden. Vad man kanner sig maktlos nar dom har ont i magen dom sma... Gav henne lite 'gasdrops' men det hjalpte inte heller... Hon drog upp benen och skrek sa hon var rod i ansiktet... =( Lilla gumman om man kunde ha tagit bort det onda ifran henne.
Idag mar hon bra! Och hon har sovit nastan hela dagen for att ta igen lite somn... Nu hoppas jag pa att detta bara var igar natt och ingen ny vana som ska borja...

Nu ska vi ata lunch jag och Callie och snart vaknar val Ella och ska ata igen!

Vi hors!





underbar helg!

igar var en harlig dag!
Den borjade bra med att jag fick se min mormor och farmor pa mamma och pappas webcamera. Vad jag saknar dom! Ar sa trakigt att bo sa langt bort ibland... =( Dom sag pigga och krya ut iallafall och dom fick se bade Callie och Ella en svang! Ella sov och Callie pratade och sjong och hade sig som vanligt.

Sedan sa akte vi och traffade en massa kompisar pa en affar och kopte munkar till frukost! Jag valde en avlang med vanlijkram i mitten och jattemycket choklad pa toppen! MUMS! Callie fick en med kanel pa, jag valde den minst kladdiga till henne! ;) Och Justin kopte en vanlig munk. GOTT!

Sen akte vi da till den dar pumkin patchen och skulle plocka pumpor m.m. Men nar vi kom dit sa hade dom SLUT pa pumpor! Va!? slut pa pumpor. oh well... Vi klappade getter, kalv, gris m.m. och Callie sprang i ho labyrint och i majsfalt.

 
   
 



Min fina lilla familj. Ella fick hanga med i baby bjornen! =)

Sen blev det lunch pa Lamberts i Alabama! Alskar denna restuarang. Dom kastar brod som man far ta emot, kommer skamtar med en visar roliga saker, lagger forratterna pa papper bara pa bordet m.m. Kul stalle att ga pa! Callie fick en ballong nar vi atit upp allt! =)


Massa mer roligt gjorde vi pa eftermiddagen oc kvallen men det far vi ta imorrn for Ella vill ata och sen vill jag sova!

Vi hors!!

Bonfire med familjen...

haft myspys med familjen ikvall, vi gjorde en brasa ute en stund... Relaxing. till och med Ella tyckte det var mysigt tror jag. Hon var valdigt fascinerad av den fina elden... Callie ar J's little helper och samlar pinnar att slanga in i elden. Hon ar valdigt duktig och forsiktig runt elden, varan lilla tjej som blivit sa stor och pratar och pratar heeeela tiden!

Imorgon ska vi aka tii en pumpkin patch i Alabama! Ska bli jattekul!!! Antligen ska vi skaffa pumpor tills Halloween, mysigt och aka traktor och klappa gatter m.m.

Nu ska jag amma Ella och sen forhoppningsvis krypa ner i sang!

Vi hors imorgon!

p.s fick sova 1 1/2 timme idag!! Skont och justin kom hem tidigt precis efter att vi alla 3 vaknat!!

Happy friday!

Tank att det blev fredag denna veckan ocksa! ;)
Justin ska ev fa sluta tidigt idag. Men, dom dagarna han tror att han ska sluta tidigt, brukar det ju alltid 'handa' nagonting sa han blir sen istallet...

Callie ville inte sova igar kvall, jag la henne i sangen och satt och pratade och gosade med henne ett bra tag. Och sedan sa borjade hon 'I have to pee' som ar henne nya grej att fa komma upp igen. Men i bland sa maste hon ju faktiskt ga pa toan och det ar ju svart att saga nej om hon sager att hon maste ga pa toa da vi alltid 'tjatar' att hon maste saga till oss. Jag stoppade ner henne i sangen igen. Och trodde att hon sommnat. Sa jag gick och skulle sova tidigt. Kvart i 9 la jag mig. 2 min senare vaknade Ella och ville ata och sen ville hon inte alls sova! Typiskt!! Jag gick ut och skulle ta ett glas vatten, och vad fick jag se da, en liten Callie som lag med Justin i soffan och tittade pa tv! Han sa 'men hon ville inte sova'...
Jag gick och la mig igen och forsokte sova men det gick sadar... Ella var vaken och stankade och stonade och gjorde alla mojliga sma ljud och hon ville helst ligga fastklistrad pa mitt brost... Suck... Vid 11 hade jag precis fatt Ella att sova i sin egen sang, gick ut till vardagsrummet. Callie sov i sin sang, men Justin hade sommnat pa soffan sa jag vackte han och han kom till sangen och sommande pa 2 sekunder saklart. Sa dar lag jag och vred och vande och kunde inte sova. Jag var overtrott och nar jag blir sa trott ar det svart att sova konstigt nog. Sa jag som skulle sova tidigt, sommnade sist och inte forran efter 12 nan gang... Sen vaknade Ella vid 2 och skulle ata igen...
Pust, sa jag kan inte saga att jag ar speciellt utvilad idag...
IDAG ska jag inte stada eller nagonting nar Callie sover, utan jag ska ocksa lagga mig ner och sova! I NEED TO SLEEP!!! hoppas att alla ar pa min sida och later mig snusa lite ocksa... ? =)

Idag ar det regn har i Pensacola och 23 grader. Ganska mysigt nar man ar trott... ;)
Idag hander inte manga knop har hemma skulle jag tro. Kaffe och Alvedon ar pa menyn just nu. Callie sitter och ater en kalkon och ost macka. Ella ar matt och belaten och ligger och sover igen.

Kanske aker till Navy museum igen for att lata Callie leka? var dar igar ocksa. Men det var knappt nagra barn dar. Men skulle tro att det ar en hel del dar idag da det ar fredag och regn.

Imorgon lordag ska vi vara barnvakt at lilla Alexa. Hon ska sova har for hennes foraldrar ska fa ga pa fest! Det blir nog roligt for Callie! Dom brukar leka sa bra tillsammans! KUL! "I want to show Alexa my baby sissy'' sa Callie nar jag berattade att Alexa ska komma hit pa lordag. Hon ar sot varan stora syster! =D

Vi hors!

Finaste Ella...

...Med Timra nappen fran morbror Jonas.




Speciell dag idag!

Idag fyller min mamma ar! Grattis mamma pa fodelsedagen! Forra aret var vi pa stranden har i Pensacola och at Stooor choklad tarta och champang pa stranden! =D



Idag ska jag ta Callie till lekparken en svang. Var ett tag sen vi var dar nu... Sen i kvall sa kommer en tjej och ska 'traffa' Roscoe, hunden, och om hon tycker om honom sa ska han folja med henne och stanna dar!
Skont ska det bli att antligen behova 'slippa' bekymra sig over honom. Men Justin ar nog lite ledsen att han ska flytta. Men vi har helt enkelt inte tid och han ar saaa stor att ha runt tjejerna sa det ar battre han kommer till ett hem dar dom kan ge honom lots of Looove!



Sag att dom ska oppna Starbucks pa Arlanda! Yaay! Love Starbucks! =) Kul for er och snart sa kommer dom nog oppna inne i Sthlm skulle jag val tro... I loooove Starbucks frappucinos och Lattes! Yuuum!


greentea frappucino is the bomb dot com pa en sooolig och varm Florida dag! Och 'skinny latte' pa varma host dagar! =)


Igar sommnade callie vid bordet nar hon ritade. Det var for sent for att ta en nap, sa jag forsokte halla henne vaken, men da nar jag tittade till henne sa sov hon vid bordet!

 


Na, dags att gora i ordning oss for dagen! Callie sov daligt inatt. Men det brukar hon alltid gora nar hon inte har sovit pa dagen innan. Vaknat och varit orolig och torstig etc... Och hon har vackt Ella nar hon varit inne i varat rum och skrikit och haft sig... Jobbig natt!! Sa idag blir det nog sova tidigt for henne, och jag tar nog parken i eftermiddag i stallet da hon forhoppningsvis ar pa battre humor an vad hon ar pa nu!


Vi hors!

God Natt!

Dagen blev kanon med svenskt kaffe, sockerkaka med choklad icing och hallon och fina Karin pa besok.
Fick jatte fin svensk bla och gul body till Ella som det stod I heart Sverige pa och Callie fick en Rosa filt med bamse pa! Superglada blev vi. Karin kom tillbaka forra veckan fran att ha varit i Sverige i 3 veckor.

Nu ska vi ga och sova, aven fast E-J verkar vilja vara vaken. Hon ligger har och tittar pa mig med stora bla ogon! Hon ar sa fin!

GOD-NATT!

Vi hors

p.s tror att vi hittat en tjej som ska ta Roscoe (hunden) imorgon! Hurra!!


Kul dag!

Idag ska min svenska kompis Karin komma hit och fika och se Ella, och Callie forstas.
Hon ska flytta till Texas nasta vecka. Hennes man ar ocksa i militaren och dom har nu fatt snabba order att det blir flytt till Texas. Trakigt for mig! :'(
Kul blir det att fa snacka lite svenska och bara vara 'normal svensk'! haha.. Tankte baka en sockerkaka och fixa kaffe. antligen nagon som inte tycker jag ar konstig som vill fika och dricka kaffe pa eftermiddagen. Har dricker ju dom flesta bara kaffe pa morgonen och kanelbullar tycker dom ar frukost ocksa! Konstiga amerikaner! ;D haha...


Nej nu ar det dags att amma lillan igen och Callie vill ha youghurt.

Vi hors!!

Hemma dag!

Idag har jag och tjejerna haft hemma dag. Varit riktigt lata och sov lange imorse och sen gick i pyjamas halva dagen och precis nar jag tankt att vi skulle ut och leka lite sa kom Justin hem sa vi kurade alla upp oss i soffan istallet och myste och tittade pa tecknat! Ella i pappas famn, och Callie mitt i mellan mig och Justin. MYS mandag! Vilken FIN familj jag har!!

Nu har vi nyss atit italienska kottbullar och spagetti och har nu lite ljus tanda, och jag haller pa att varma lite te vatten. Callie ar nybadad och har pyjamasen pa sig och jag ska precis borsta hennes tander och stoppa henne i sin lilla sang. Annu en dag ar snart slut...

Vi ar trotta allihopa, jaspar om vart annat...
Nu ska vi mysa vidare och sen hoppa tidigt i sang da bade jag och Justin har lite ont i halsen.
Idag ar lillan 5 veckor! Och Justin kunde for forsta gangen mata henne pa flaskan. Jag pumpade lite tidigare idag och ville testa sa att hon ater bra med flaska och det gjorde hon bra! Inga protester och hon at och sommnade pa en gang! =) Jag ska nu borja pumpa varje dag och frysa, sa vi har mat till Ellie nar vi ska pa militar balen. Justins mamma kommer ju som sagt upp och passar tjejerna sa vi kan fa en kul hel kvall ut och dansa och partaja med middag och grejer! Det blir KUL! Kanner att det ar dags for att komma ut lite och fa vara Lina och inte bara mamma med spya pa axeln och mat i haret! =D Lappstift, smink, klanning och hog klackat! Kommer kanna mig som en prinsessa vid sidan av min man i sin snygga militar uniform! Langtar!!



Nu, back to mommy duties och stoppa C i sangen!

Vi hors!

Hej igen!

Harlig mandag ute idag! kan ni forsta att det bara ar 11 grader ute har i Florida! Jag ska ta fram jackan som jag kopte i sverige i varas! Och Callie har redan andvant sin grona fina jacka som vi fick lana och sen fick ta med oss fran Philip och Eva-Lotta! I love that green color!! Och den ar perfekt for hon ar den enda tjejen med en gron jacka och inte rosa sa man hittar henne latt i lekparken! =D Tack Lottan!!

I fredags vi vi ju besok av John-Davis, Danielle och deras son Davis-Lee. Vi har haft jatttekul! Mycket prat, skratt. tjim och tjoo!
Davis blir 1 i december men Callie lekte jattebra med han i allafall. Visade honom sina leksaker och delade med sig av saker jattebra. Hon har verkligen varit snall i helgen! Kul nar hon uppfor sig, och det marktes att hon har varit runt andra barn mycket och lart sig att man maste dela med sig m.m. Men sen sa har hon ju blivit aldre ocksa. Hon ar ju snart 2 1/2 ar! Usch vad tiden gar!!
Pa fredagskvallen lagade jag kyckling Fajitas till oss. Det var en hit! och vi hade en eld pa baksidan. Men det blaste sa haftigt sa jag och Danielle tog barnen in och dom lekte och vi kunde snacka 'skit'. Dom har ju nyss gift sig ocksa, sa det var kul att hora detaljer fran brollopet. Dom skulle gifta sig ute, men det sporegnande den dagen sa dom fick andra i sista sekund och gifta sig under ett tak, det var ett plattak sa dom hade knappt hort vad prasten sa... Men da far dom val mycket tur! Man ska val fa det nar det regnar pa brollopsdagen? =)

J-D's syster och bror gar pa college 3 timmar harifran, i Tallahassee och dom skulle sova dar pa lordagnatt, sa vi foljde med dom och sov dar ocksa. "Justin kanner dom bra sen nar han var liten och ville se dom.. Vi at Chili och  umgicks. Sen fick vi sova alla 4a i Arlene's sovrum, J-Ds lillasysters rum. Vi hade kul! Sen akte vi hem runt halv 12 pa sondag. Hem till tvatt och saklart Football! =/ Callie kissade inte i blojan pa hela vagen dit eller hem. Holl sig i 3 1/2 timme. Tycker jag var JATTE duktigt av henne. Vi satte pa henne en pullup uti fallatt, men den var helt torr. Och Ella sov hela tiden i bilen bade dit och hem! Duktiga tjejer vi har! =D

Ar dalig som vanligt att ta bilder men nagra tog jag i allafall. Laddar upp dom senare idag... Nu sitter Ella har med mig redo att amma!

Vi hors!!

Fredag och besok!

Idag kommer Justin's barndoms kompis, fru och snart 1 ariga son hit. J.D (John-Davis), Danielle och lilla Davis. Davis ar varldens sotaste unge! han har varldens langsta ogonfransar och varldens finaste bruna ogon! Jatte sot liten kille. Och JD och Danielle gifte sig helgen innan Ella foddes sa dom ar alldeles nygifta. Och jag kopte jattefina kaffekoppar till dom igar. Kanske hinner ta en bild?
Vet inte nar dom kommer, men forhoppningsvis ikvall for my house is a mess!!! =/
Ska skynda mig att stada upp i kok och gastbadrum. Dom ska sova i Ella's rum pa baddsoffan dar inne men det ar ju redan stadat dar inne... =) Dammsuga lite bara kanske?

Ser fram emot varan helg! Den blir nog tipp topp!
KUL med bra kompisar som kommer och halsar pa tycker jag!
Oj, nu ar det dags att byta Ella's bloja. Det brakade till ordentligt dar inne alldeles nyss... ;)

Vi hors!

Skynda skynda...

hade sett fram emot en dag hemma med inte mycket att gora, kanske sova lite och bara mysa med Callie, och ella forstas men extra mycket med Callie. MEN jag hade ju glomt att vi maste tillbaka till sjukhuset och fixa resten av papprena eftersom jag glommde nagra forra veckan... Pust. Maste bara dricka mitt kaffe annars fungerar inte mitt huvud! Men jag har sovit gott i natt i allafall, Ella vaknade 2 ganger for att ata, och Callie har sovit hela natten! underbart! MEN imorse nar Callie kom in springande till mig sa sa hon att hon kissade pa sig och antbite, ja kissa pa sig hade hon gjort och jag tankte inte nagot mer pa 'antbite' men nar jag en stund senare gick in for att tvatta hennes lakan sa kryllade hennes sang av myror! Usch! det ar ju typ min mardrom!! Vet inte om dragit sig dit av kisset eller vad det var... Men ACKLIGT var det... Stackars liten! =( Hon hade fatt en stort myrbett pa ryggen men sag inga andra... Myrorna har i Usa ar elaka och BITS! Och vi har lyckats fatt en massa i varat sovrum och i hennes sovrum och pa badrummen. Idag blir det till affaren och kopa antkiller!

Ella sover, och jag har precis klatt pa Callie och fixat hennes har. Och nu har jag mig kvar att skynda att fixa... Skynda skynda... Idag ska jag inte vara sen! om 50 min har jag mitt 'apointment' Good Luck to me! =D

Vi hors!


snart militarbal!

Ja snart ar det den arliga militar balen! Forsta helgen i november tror jag att det ar! KUL!!
Justins mamma kommer hit och passar tjejerna at oss sa vi kan roa oss hela kvallen. Har en svart kna lang klanning jag ska ha pa mig och ville ha roda skor till tror jag sa att det blir lite farg, plus att jag kan ha dom till jul ocksa! =) 

vad tror ni om dom har? 



snygga tycker jag! dom andra skorna ar pa rea just nu, plus att klacken ar lite kortare sa det blir lattare att dansa! Men jag tycker om dom forsta skorna battre. Kanske kan ga och prova imorgon! =D Nu ska jag titta vidare online! 


 

Smart!

San har ska jag kopa!

 

Det ar ett halsband som ar som en bit ring lillan kan tugga pa nar hon far tander... Callie forsokte ju alltid att dra och stoppa mina halsband i munnen! Smart maste jag saga!

Finns har hos smartmomjewlery!


Ella ar 1 manad idag!

Ja, idag den 14e Oktober sa ar Ella en manad gamal! vart flog tiden ivag? Det ar ju nastan JUL!?
Fattar inte att halva oktober har gatt snart! Otroligt... Och snart fyller min mamma ar ocksa! ;)

Idag blir det storytime igen pa bokaffaren! Callie har nyss vaknat och kl ar halv 10! Och Ellie sover fortfarande! Hon har i stort sett sovit sen kl 3 igar eftermiddag, hon har ju vaknat varje 4 timmar till att ata och hon var vaken en svang i gar kvall i typ 20 min, men annars har hon sovit som en stock! jag var till och med inne pa hennes rum och hammrade upp bokstaver i hennes namn igar, men hon sovde bara! Kopte, malade dom Rosa och satte upp dom i gar. KUL pyssel!
Blev fint, men nu funderar jag pa att flytta om dekorationerna lite dar inne... tar kort sen och visar nar jag bestamt hur det ska se ut!

Callie dricker nu lite mjolk och tittar pa Dora i soffan... Jag ska ga och gora i ordning mig. Har redan passat pa att duschat nar tjejerna sov! AMAZING var det att fa ta en dusch utan skrikande ungar, hann ju till och med raka benen sa jag kan ta pa mig shorts idag! =D Aven fast termometern (pa datorn) visar 23grader, moln och ev regnskurar... Vaknade i morse av att det spo regnande ute! Mysigt nar man far dra tacket over huvudet igen och sommna om till ljudet av regn... =)

 



Nu 'mission get ready with 2 kids'! Har 34 min innan jag maste vara ute ur huset for att hinna kora dit i tid! Tror ni att jag hinner? nja... Om jag kanner mig ratt sa blir jag nog sen! =D
Vi hors!

Gnall Maja...

Ella har varit riktigt gnallig idag igen. Hon som brukar vara sa snall... jag har inte kunnat lagga ner henne for da har hon borjat gallskrika tills hon blir rod i ansiktet. Hon har varit vaken sen 9 imorse, och jag har precis fatt henne att sova och kl ar lite efter 3. Men det kanske betyder att hon sover i natt i stallet? For igar natt ville hon inte alls sova... Vara uppe pa natten verkar vara hennes nya grej. Inte bra. Kanner mig yr av trotthet just nu... Saklart har ju Callie nyss vaknat sa jag kan inte lagga mig ner heller... Har lite daligt samvete for Callie idag da jag har varit ganska upptagen med Ella och inte lekt och busat tillrackligt med henne... Har langtat tills Justin ska komma hem fran jobbet, hade tankt att ta med Callie till affaren och kopa mjolk sa hon fick lite mamma tid med bara mig. Men sa ringde han just och paminnde mig att han har 'duty' inatt och kommer alltsa inte hem forran imorgon kvall... Det hade jag heeelt glomt bort! Atminstonde slipper jag tanka pa att plocka upp har hemma sa det ser ok ut nar han kommer hem och inte helt som ett bombnedslag, men nu kan jag ju gora det ikvall nar tjejerna sover istallet... Och tvatt korgen ar overfull med rena klader som behovs vikas och in i garderoberna... Kvallens sysslor blir det! Om jag inte sommnar vill saga! =)

Skulle behova ga ut pa en promenad och promenera av mig lite stress, men det ser gratt ut sa det borjar nog regna snart, precis nu nar det borjar svalna lite ute... sa det blir nog ingen promis idag heller... suck. Men kanske hinner jag ut innan det blir morkt istallet?

Ja, det har blev ju ett litet gnall inlagg fran mig, men sant ar livet! =) Nu ska jag passa pa att ata nagonting, och sen leka lite med Callie. For man vet ju inte nar lillan bestammer sig for att vakna och vara tjurig igen... =)

Vi hors!

Ella ar 4a veckor idag!




Forsta badet i badkaret



Varmt och skont var det!




Callie var med saklart!



Mina fina tjejer busar!




Lillasyster trojan passsar nu!



Finaste Callie



Vi har borjat pynta for Halloween! Booooo! 

Columbus day...

Idag har det varit Columbus day har och Justin har varit ledig! Dom firar Dagen da Columbus hittade Amerika.
Vi har i stor sett inte gjort nagonting! Bara degat vid datorn och tvn... Justin klippte graset, det ar det enda vettiga tror jag som har hant har hemma...
Igar kvall akte vi till  vara kompisar Dan och Brianne, och vi kom inte hem forran midnatt nagon gang. Callie sommnade i bilen hem, men var glad och vaken hela kvallen. Och Ella sov mest men vaknade sista timmen och sen var vaken i bilen hem, hon skrek halva vagen, och sen sa var hon vaken till kl 2 ungefar! Jag var saaaaa trott! Pust, men jag fick sova ut i morse da vi alla sov till kl 10!! Och sen sov jag aven en timme pa eftermiddagen. Men det behovde jag, for jag haller pa att bli forkyld tror jag. Lite sma ont i hals och oron... VILL INTE BLI SJUK!! Har druckit te med honung och citron idag for att kurera halsen...

Callie haller pa att fa tva nya tander uppe i munnen. Och har ont, det marker man for hon pillar inne i munnen hela tiden... =( Stackarn, om man kunde ta det onda ifran henne...

Ella mar tipp topp och sover och bajsar och ater i stort satt. Hon har borjat vara vaken mer pa dagarna och vill garna att man haller i henne... I dag lag hon pa magen pa en stor filt och det tyckte hon inte var sa dar jatte kul... Lite grin blev det pa slutet... Callie tyckte det var himla roligt och lag brevid och sa hej Ella! hela tiden... Min fina tjejer!!

Det ar ju Football monday idag sa Justin sitter och tittar pa football. trakigt tycker jag! But oh well, har last lite tidningar istallet...

Justin lagade middag. Det blev en jattegod kyckling pasta som han hittade pa. Han blandade i citron och en massa gronsaker m.m.
GOTT! Och skont att jag slapp laga mat! Men jag fick ta hand om disken.. :)

Var sa himla chocklad sugen i kvall, men vi hade ingen choklad hemma och det spo regnar ute sa jag ville inte aka och kopa natt stekte applen i smor och kanel i stallet. Blev gott, men inte som choklad! =)

Nu ska jag lasa nagra av min favorit bloggar innan det ar dags att krypa ner i sang igen... Behover min skonhets somn! ;)

Vi hors!

It's a beautiful mess!

Justin ar och tittar pa Amerikansk football och ater kyckling vingar idag med grabbarna. Jag stannade hemma i hopp om att fa sova lite... Gar inte sa bra an sa lange kan jag saga... Ella ar som fast klistrad pa mig idag och vill bara att jag ska halla i henne och amma henne. Callie har jag precis lyckats fa i sang, sa om nu lillan bara ville sommna sa skulle jag kunna ta den dar efterlangtade tupp luren... Som sagt, det gar inte sa bra...
Grin och gnall sa fort jag lagger ner henne i sangen... Snart sa blir denna mamma grinig och gnallig ocksa... Eller jag tror hon redan har borjat blivit det... :D
Keep calm and carry on!

Vi hors!!

Chili night!

Jag och Justin akte och at lunch idag nar Callie var hos Ryan. Vi hade Ella med oss, men hon sov hela tiden, sa det kanndes som det bara var vi tva och det var mysigt! Man far passa pa alla dom fa stunderna man far tillsammans nu for tiden. Vi akte till ett litet sushi stalle och mumsade pa sushi! Jag at med rokt lax och avokado och sen en rulle med ost och kokt raka. Justin at tonfisk, men jag ar inte sadar fortjust i den raa sushin.

Sen hamtade vi Callie hos Ryan. Hon hade precis haft en liten olycka i brallan sa hon fick lana nya shorts av Ryan. =)
Sen akte vi hem och jag ammade lillan, och tankte ta en liten nap. Men precis nar jag slumrade till kom vara kompisar cecilia och ralfph och deras dotter Genesis och vi tog tjejerna till lekparken.

Nu ska vi snart ivag till dom och ata Chili. Det ar precis som Chili con carne, fast som lite mer soppigt eller vad man ska saga... Och vi ater det med kex... 



Vi hors sen!  


Playdate and Football..

Callie har akt till Ryan pa Playdate. Dom skulle till lekparken en svang tror jag och sen hem till Ryan och fika.
Jag packade en liten 'snackbag' med smatt och gott till tjejerna som dom kunde ha i lekparken ocksa.
Har ska man ju alltid fika i parken nar man gar. Ganska mysigt ibland! =)

Justin sitter och tittar pa Fotball. Blah sager jag som ar ganska less pa det redan aven fast sasongen nyss borjat!
Sa nu blir det nog Fotball hela helgen och sjalvklart kan man ju inte glomma 'monday night fotball' pust! Mycket sport jamt och standigt! =D
Ella sitter och gosar med honom nu, och han haller pa att 'trana' henne fran ung alder att tycka om Football. Callie gor ju redan det, och hejar och klappar handerna med Justin och grabbarna. Och hon kan aven gora nagra cheerleader danser!



Vi hors!

Pa tarna..

Gick jag forsikitgt over det nytorkade golvet for att inte gora fotavtryck in hit till datorn... Det luktar gott har hemma! Nystadat... Bara bulldoft som fattas! Men det har jag inga! =) Nu ska jag bara stada varat masterbedroom och badrum... Det ar stort badrum vi har, stort badkar och dusch. Jag hoppas att jag hinner innan bada tjejerna vaknar! Ja, ni horde ratt. Jag har lyckats att fa bada tjejerna att sova samtidigt! Jag har satt igang diskmaskinen, atit kottbullsmacka! GOTT!! Och suttit och tittat pa en live biljakt ifran Texas som var pa tvn och sen sopat och skurat golvet! Polisen kunde tillslut 'knuffa' ner bilen i ett dike sa den stannade och killen blev gripen, och satt i polisbilen pa en gang pa vag till finkan... Ganska spannande att se maste jag saga... Han hade inte betalat for bensinen pa en bensin station och sedan sa hade han nastan kort pa en polis och sen att han korde ifran polisen. Sa det blir nog ett antal ar i fangelse for den karln...

Parken var mysig, men varmt! Runt 30 grader idag.Vi fikade, gungade och lekte samtidigt som jag bar runt pa Ellie... Stackars liten blev alldels svettig sa vi stannade inte sa lange. Bara drygt en timme. Akte hem och Callie fick resterna av potatismoset ifran igar och jag varmde pa en grillkorv at henne sa jag kunde gora en kottbullmacka av dom kottbullarna som var kvar ifran gardagens middag. Gott! Sen blev det bums i sang for lillan och nar jag ammat Ella sa kunde jag lagga ner henne ocksa!

Ikvall ska vi ivag till en av killarna som Justin jobbar med som jag aldrig traffat forut pa en cook out. Innan det hoppas jag att jag kan aka ut pa en powerwalk/springtur och hinna med en behovlig dusch efter det ocksa? undrar om tjejerna ar med pa det ocksa!? =)

Nu sitter jag har i ett alldeles tyst hus! bara Ellas andetag hors och lite sma ljud som hon gor i mellan at...
nej, nu ska jag fortsatta med fredags stadningen!

Vi hors!

Fredagsmys

Sa har sag det ut hos oss imorse. Nar vi vaknat sa kom Callie in till mig och Ella som precis ammat klart lag hos mig ocksa! Fredags mys i mammas sang ar val alltid mysigt!



Jasp! Maste jag vakna!?



Gosiga sma tar!



Kramar till lilla syster!



Lite for mycket kramar! =)



Min stora fina tjej!



Hon ar en san fin storasyster! Tank att hon ar min egna dotter!



Nu sager vi Hejda och gar och har en slapp dag i slappa klader till lekparken och lammnar ett stokigt hus och alla maste hemma! Dom kan vi ta senare idag!
JAg tar med mig en 'to go coffee' pa vagen ocksa! Ella sitter redan i bilbarnstolen har bredvid och ar redo att folja med pa stora systers aventyr!

Vi hors!


Nytt gym nya mojligheter...


For min kropp vill saga! Ska joina ett super stort och frasht GYM! Med daycare i det sa Callie och Ella gar och leker, ja kanske inte Ella, men Callie kan leka medans jag tranar! Ar inte det underbart sa sag!
Borjar formodligen nasta vecka! Alla 'militarfruar' jag umgas med ska joina sa vi blir ett stort gang som kommer att ga tillsammans och peppa varandra! KUL! Langtar tills att fa spendera lite tid pa bara MIG! Det har det varit allt for lite av sen Callie foddes och nu annu mindre!

Bild pa gymmet..



Har frassten precis kommit hem fran en powerwalk och joggat med vagnen. ja, det blev ju inte sadar jattemycket joggning, men lite ar ju battre an inget! =D

NU ska jag laga kottbullar!

Vi hors!

Den har laten har jag haft i huvudet heeela dagen!

Jolene Jolene Jolene Jolene Joleeeeene!


http://www.youtube.com/watch?v=1plvBR02wDs

Enjoy!

glomde en massa...

Papper hemma, sa vi far komma tillbaka nasta vecka med det sista nasta vecka till sjukhuset igen. Pust!

Har hemma planerar vi for fullt! Nar man ar militarhustru sa far man leva ett liv i flyttlador! =) Varje 3-4 ar flyttar man for da maste Justin byta duty station, om han valjer att stanna inne i militaren vill saga och det kommer han att gora. For da har han bara typ 10 ar kvar att jobba sen kan han bli pensionar! tank er att bli pensionar vid 40 ars alder, och fa betalt och alla healthinsurance betalade for hela familjen! kanske vi kan flytta hem till Sverige da? Sa han blir pensionar vid 38 ars alder om allt gar som planerat! Da blir han hemma och jag far jobba! =) Han sager att han ska vara hemma och passa vara da tonars dottrar sa dom inte hittar pa hyss! =)

Sa nasta host maste vi som sagt flytta igen. Da kan vi lagga in forsta val, andra val etc vart vi vill flytta. Men det maste ju finnas en marine base dar samt att det maste ju vara ett jobb som Justin kan tanka sig jobba med...
Vi har nu borjat prata om att ev flytta till Maryland. Som ligger sonder om New York, eller sa blir det tillbaka till San Diego dar vi trivdes sa bra! Men skulle ju vara kul att flytta till ett nytt stalle och se nya saker. Plus att det ar nara till NY city och jag har ju alltid velat dit, narmare att flyga hem till Sverige och billigare att aka NY-> Sthlm. Plus att det kommer att finnas arstider!! Jag menar med riktig var, sommar ,host och vinter och sno! Inte som har da det ar sommar aret runt i stort sett... Man ska ju inte klaga egentligen, men jag saknar sno! =) Men den storsta anlednigen till att jag vill flytta till maryland ar att hans deployments till Irak eller Afghanistan som det nu sakert kommer att bli ar bara 3 manader istallet for 7 mander som i Californien. Det ar ju battre for oss och tjejerna. Tank vad trakigt det kommer vara nar dom maste saga hejda till Justin nar han ska ivag... =(
Men ah andra sidan ar det svart att tacka nej till ett liv i San Diego i sodra californien...
Sa just nu 1a val maryland, 2a val San Diego, 3e val north carolina 4e val hawaii...
Svara beslut framfor oss!!! Vilket som blir det nog bra, bara vi far vara en familj tillsammans!

Vi hors!




Torsdag, spya och pruppar!

Vart har denna veckan gatt? Tank att den ar nastan over! Det gar snabbt nar man har saker att gora hela tiden med tva sma! Kanns som man knappt hinner vakna innan det ar dags att ga och sova igen...
Natten har varit bra och jag var bara vaken 2 ganger. HUrra!

Nu ska vi ivag och fixa en massa rutin papper pa militarsjukhuset. blir nog sen som vanligt anda sa sitter jag har och bloggar... Knasig jag ar.. Men det ar ju sa mycket roligare att sitta har och lasas bloggar och dricka kaffe an att forsoka springa runt och fixa och fixa och tvinga Callie att kla pa sig nar hon inte vill... Blir trott pa att hora min egen rost tjata och tjata... Hur klarade min mamma det har med 3 ungar tro? =)

Callie spydde upp all mjolk over hela soffan i morse... Bara sprutade ur munnen pa henne... Men tror det var for att hon hostade sa mycket att det kom upp... =( Ackligt var det i allafall, men Callie hon tyckte det var roligt! Konstiga alskade unge!

Ella ligger och sma pruppar i vaggan brevid. Vilka tjejer jag har! haha!
Nej, nu ska jag dricka sista slurpen coffee och sen forsoka fixa i ordning oss. Jag ar sa gott som klar, men jag tycker jag ser sa trott ut aven med smink pa, sa jag kanske tar pa lite mer mascara! haha...
Nu ska jag forsoka kla pa nakenfisen Callie lite klader! Svarare an det later vissa morgonar nar hon bara vill springa naken! haha!

Vi hors!

Good night!

Ella var vaken fran halv 1 till kl 7 idag! det ar lange det for en 3 veckors gamal bebis. Hon har suttit i babysittern och legat i vaggan men mest ville hon ligga hos mig. Det fick hon garna! Har tittat in i hennes bla stora ogon och pratat med henne och forsokt fa henne att le. Det ser ut som att hon ler med ogonen men kan liksom inte fa till det med munnen an... Hon ar sa fin min lilla Ella. Hennes smeknamn har hemma i huset ar Ellie och E, alltsa den engelska bokstaven E. =) E-J (engelska bokstaverna igen) fran Ella Jolene, Aven princess kallas hon ibland, och sissy forstas som Callie alltid kallar henne. Callie's smeknamn ar ju C, engelska bokstaven igen (cee), Callie-O fran hennes mellan namn Olivia, Monkey och bubbles for hon alskar bubblor och for att hon ar som en klatterapa... =) Kart barn har manga namn! =)

Nu sitter jag har med en stooor kopp te, vanligt pas earl gray the. Gott, men brande precis tungan! =/Precis lagt Callie, och Justin sommnade pa soffan, Han var vaken kl 4 imorse. Han kom hem tog en dusch busade lite med Callie och gosade med Ella och sen sa slocknade han pa soffan innan middagen och han var sa trott sa han vaknade inte ens nar middagen var klar... stackarn for att behova kliva upp tidigt jamt!

Haller pa att ladda upp nagra fa bilder som jag hann knappa pa Story time idag. Callie hade verkligen jatteroligt! Och lararen, Miss Linda, var verkligen jattebra!! Men hon hade en kort klanning pa sig och man sag trosorna pa henne hela tiden! haha, sa det kanske inte var den basta outfiten att ha nar man leker, sjunger och ar upp och ner pa golvet med sma barn! Haha... Oh well! Tur att barn inte tanker pa sant!
Dom sjong sanger, raknade saker, laste en kort bok och sen var det pyssel efter det. Vi ritade, klippte, gjorde ett halsband etc. Och Callie rev sonder allt allt pa vagen hem i bilen!Typiskt, jag som hade tankt att spara! Ella sov hela tiden, inte ett pip hordes fran henne! =)men sen vaknade hon pa vagen hem och grinade sista biten for full hals!
Traffade Dana och hennes tvillingar Teagan och Trenton dar. Och sedan kom Jennifer och hennes dotter Paisley som ar 2 veckor aldre an Ella och motte upp oss och fikade en latte och at en havrekaka pa Starbucks. Mums vad gott det var! Och trevligt! Tycker verkligen om Jennifer, aven Dana! Deras man jobbar tillsammans med Justin sa det ar kul att vi tre kan traffas pa dagarna da vi alla ar stay at home moms. Jag tror Justin och killarna tycker det ar kul ocksa for dom trivs bra tillsammans ocksa...



Callie i blatt ritar for fullt, blonda lill killen ar Trenton och sen sitter Teagan med ryggen hit.



Dana i bakgrunden och sen Trenton och Teagan. Dom ar tvillingar och fodda i april 07, sa dom ar 2 manader aldre an Callie. Ser ni vagnen i bakgrunden? Dar i ligger Ellie och sover! =)



Ella sussar sa gott i sin bilbarnstol... =) Perfekt att man bara kan satta ner den i vagnen nar jag gar stallen sa vaknar hon ju inte! tank att hon redan ar 3 veckor!

Det var dom anda vettiga bilderna jag tog, for nar jag tog dom har sa kom dom och delade ut saxar och en tva aring med sax ar ju inte en san dar jattebra ide tycker jag... Lite nervos blev jag sa jag fick ta saxen ifran Callie och hjalpa henne.. =)

Imorgon bjod jennifer med mig pa en playgroup hos en annan mamma. Men jag vet inte om jag kan ga. Har namligen en massa papper jag maste fylla i pa militar sjukhuset om Ella m.m. vid halv 11 tiden och sedan sa maste nog Callie sova, sa vi far se hur det blir. trevligt skulle det ju i allafall ha varit att kunna ga. Dom skulle gora babtik trojor imorgon. Heter det Batik kanske? Kommer inte ihag i skrivande stund. Ooops, sorry! =D

Nej, nu ska jag ga och satta mig en stund tror jag innan jag ska ga och krypa i sang! nej, nu ljog jag, ska pa facebook en svang ocksa! hihi!

Vi hors!!



Storytime

Ja idag onsdag blir det story time pa en bok affar, Barnes and Nobles. Hoppas att Callie kan sitta och lyssna och gilla det! Det brukar aven bli sang och efterat sa ritar dom m.m.

Natten har varit bra, och jag kanner lite energi i kroppen nu till morgonen. Lite mer far jag nog snart da kaffet har bryggt fardigt... Kanner lukten fran koket... mmmm...
Callie ligger i soffan och tittar pa barnkanalen, det ar Dora saklart nu till morgonen som galler! Ella ligger i vaggan bredvid mig och sparkar med benen och gor lite sma sota bebis ljud... Hon borjar bli sa stor! hon vaknade vi 4 och sedan 7 imorse. Inte daligt snuttan! Det betyder mycket somn for mig! Callie vaknade en gang och hittade inte sitt vatten som hade akt mellan sangen och vaggen... Hon ar alltid torstig pa natten, precis som jag som alltid har en vattenglas vid sidan om sangen!

Nej nu pep kaffe bryggaren att den ar klar! Sa jag ska ta upp Ellie och satta oss med Callie i soffan en svang innan det ar dags att gora i ordning oss for storytime.
Jag hoppas att nagra andra mammor vill folja med oss, men det verkar som alla har fullt upp i dag eller sa ar barnen sjuka... =(
~update~ Dana ringde nyss. hon och tvillingarna kommer med oss! =)

Vi hors!

Kvall i vart hus...

Mandagsmys har vi har i Pensacola. Blev ingen pasta sallad utan i stallet blev det som en kyckling pasta. Gott blev det, stekte kubad kyckling med torkade tomater, gul, gron och rod paprika, svamp och rod lok tillsammans med vitlok och salt och peppar och blandade sedan i kokt fullkorns makaroner. Sadana dar ror. Toppade det med riven permesan ost och det blev riktigt gott! Callie at jattestor portion idag!

Ella vaknade precis nar jag atit klart och ville aven hon ha mat... Efter det har hon legat hos Justin och myst med stora vakna ogon. Hon lyckade aven bajsa sa det lakte ut pa sidan over hela Justins arm! haha! Bra jobbat E-J!
Nu ligger Ella i vaggan och callie ligger hos Justin och myser i soffan och dricker mjolk. Hon ska sova nu, for 5 min sen skulle hon varit i sang. 20.30 ar hennes nya bedtime! Ooops, haller inte pa den idag! Oh well!
Men nu ska jag stoppa henne i sang, och sedan ska jag ga in pa tv3.se och titta pa nya avsnittet av Svenska hollywood fruar! Gud vad hon ar knapp Anna Anka. Eller ja, alla 3 ar val ganska puckade om jag far saga det sjalv? =D

Ha en bra Mandag kvall, eller tisdag morgon dar hemme I Sverige!
Vi hors!

Mandag!

Ny vecka nya mojligheter!

Imorse vaknade vi av att det sporegnade ute! Riktigt sadar sa det piskade mot rutorna! Mysigt tyckte jag. Och mysigare blev det nar Callie kom in till mig och sen vaknade Ella och vi lag alla tre och myste lite i sangen innan vi gick upp och at frukost. Tank att jag har sadana fina tjejer!! *Lycklig*

Nu 'rider' Callie pa sin hast som har hjul och den ar saaaa hogljud pa golvet och den gnaggar med jamna mellan rum att jag riktigt far testa pa mitt talamod for att inte skrika TYYYYSSSST! hihi, men jag ska bita mig i tungan for hon har sa roligt. =) Men mitt huvud mar sadar av ljudet... =/

Har precis kommit hem ifran att gatt ca 5km med vagnen och brudarna. Skont och jag fick lite energi kande jag.
Ikvall blir det kyckling pasta sallad till middag.

Nu kom precis Justin hem sa jag ska lammna han med tjejerna och aka och kopa hundmat!

Vi hors!


regnig sondag...

Idag spo regnar det har! Skont tycker jag. Tjejerna ligger och sover och Justin ar saklart och tittar pa Fotball, det ar ju sondag! Lika bra det for annars maste jag ju se har hemma... =)

Seth och Nikki akte hem imorse. Och jag och tjejerna har legat i varan sang i pyjamas och myst och killat varandra och last bocker m.m. Ella har legat dar med stora ogon och tittat pa mig och Callie. Callie sjong, pussade och gosade med lillasyster. Mys! Hon ar sa snall med lillan.

Ellas ogon borjar bli ljusare nu. Bla fortfarande! Och jag tycker att hon har borjat blivit sa stor! Hon vaxer och vaxer och andras varje dag... Kinderna borjar bli runda och dubbel hakan vaxer hihi! Bra! Det betyder ju att hon far maten hon behover! =)

Nu vaknade precis Ellie och var hugrig, sa nu ligger hon har och ater medans jag skriver med en hand. Imorgon ar hon 3 veckor gamal! Vad tiden har sprungit ivag, men vilken undebar tid det har varit! Ar sa glad att Callie tagit det hela sa bra, och att vi alla trivs som en familj pa 4a! tank att vi ar en riktig familj nu!! =D

Nej, nu ska jag ga och satta mig i soffan och amma vidare.
hoppas ni har haft en bra sondag!!

Vi hors!


Besok...

Seth och Nikki, Justins bror och fru, ar pa besok. Dom kom sent i torsdags kvall. Och vi kom inte i sang forran vid 2 tiden, men sa precis nar jag lagt mig till ratta bestamde sig Miss Ella for att det var dags att vakna och vi var vaken till kl 4 pa morgonen... Trott var jag fredag morgon! thank God for Coffee!

Fredagsmorgonen blev Callie glatt overraskade att hennes favorit moster var har! Hon sov ju nar dom kom hit sa det blev som sagt en valdigt glad overraskning. Nikki ar ju dov, sa nu tranas det teckensprak har for fullt. Kul att lara sig, men vad svart det ar att komma ihag!

Justin jobbade fedag, och jag stack ivag och storhandlade tillsammans med Ella medans Callie fick ga till lekparken med uncle Seth och Aunt Nikki. Hon hade jattekul och ville gunga massor berattade dom.
Pa vagen till affaren sa motte jag Justin som kom pa andra sidan vagen pa vag hem fran jobbet! Sa det blev en snabb slang puss innan vi korde at var sitt hall! =)

Ella var jattesnall i affaren, sov bara saklart! Men sa fort jag borjade kora hem sa blev hon tok hungrig och grinade och grinade! Jag skyndade mig hem, och Justin packade upp varorna medans jag ammade lillan. sa nu har jag grejer over allt dar dom inte ska vara i mitt skafferi. =) Men skont var det att inte behova packa upp! =)

Callie sov inget under dagen igar sa det var en grinig kvall vi hade! =/
Pa kvallen hade vi en brasa pa baksidan! Jattemysigt! ralfie, hans fru Cecilia och dotter Genesis, Lance, Mitchell och hans dotter (och Callie's bastis) Ryan kom ocksa.
vi at tacos innan vi gick ut till brasan... Vi hade mysigt, och jag var sa arg pa mig sjalv att jag inte kopte Marshmallows! Tittade pa dom, men sen tankte jag ah, jag kan kopa det sen. Dumt av mig! Oh well...

Kvallen hade en valdigt trakig avslutning... =( Seth och Nikki's lilla hund, en liten dvarg tax, sprang ut i vagen och blev over kord av en bil och dog direkt... =( Det var valdigt mycket tarar och justin och Seth fick ga och begrava honom i skogen bakom har dar vi bor... Callie sag honom ligga ute pa garden genom fonstret i hennes rum, och hon sag att Nikki var ledsen. Sa det var valdigt svart att forklara for henne att Elmo hade akt till 'puppy heaven' och att han inte skulle komma tillbaka. Forsokte halla henne borta, men jag tankte inte pa att hon kunde se i hennes fonster pa rummet medans jag gick ut och kramade om Nikki... Dumt av mig, och hon har fragat mig om och om igen vad som hande igar med Elmo. Elmo var som Nikkis lilla bebis, sa hon var verkligen jatteledsen... =(

Idag sa vet jag inte riktigt vad vi ska hitta pa. tror vi ska ata Crabb legs ikvall, men det ar det enda jag vet just nu... Men nu maste jag ga och ta en dusch och satta pa mig lite mascara... =) Sa hoppas ni har en bra helg och att ni njuter av livet!!

Vi hors!

1a Oktober!!

Fattar inte vart den har sommaren tog vagen! Och jag kan inte forsta att det ar Oktober redan!!!
Hosten har kommit hit, och den verkar stanna... Bara 20 grader idag igen! Underbart och det ar nastan lite kyligt i luften... Den fuktiga luften vi har har har forsvunnit och vi har nu en torrare luft. SKONT! Alskar att kunna vara ute med Callie och leka och att kunna promenera utan att kanna att man haller pa att do i varmen!

I morse var jag pa Target finally! Kopte 3 par brallor at Callie, och en huvtroja. Jattefina klader hittade jag och billiga! Byxorna var bara 7 dollar styck! Perfect!

Nu sover tjejerna, jag har precis atit en kyckling sallad och nu e-mailar jag lite bilder till svarmor for jag har inte gjort det pa ett tag. Sen maste vi ivag till banken och affaren i eftermiddag. Och tvattmaskinen gar for fullt...

Nikki och Seth kommer hit sent ikvall och stannar tills sondag. Ska passa pa att lata dom vara barnvakt imorgon sa jag kan aka och storhandla med bara Ella. Kanske dom kan ta Callie till lekparken eller natt annat kul?

Nej, nu ar det dags att plocka upp lite, och vika all tvatt som ligger pa hog!
Vi hors!

Ny hobby...

har jag fatt,  jag gar in pa tv3 och tittar pa svenska tvserier!
Just nu tittar jag pa Ensam mamma soker och Ella ligger och ater sa jag skriver med en hand sa det gar valdigt langsamt...

Kvallen och dagen har varit bra. Akte aldrig till Target far ta det nan annan dag. Hade bara inte ork att ta mig ut idag...
Har istallet lekt ute med Callie. Tog barnen pa en prommis. Gick 4 km idag i mina flipp flopps. Kanske inte det basta men med skavsar sa fick det funka. Skont kanndes det nar jag kom hem och jag kannde mig valdigt hurtig!

Nej, nu ska jag mysa med Ella och titta vidare pa ensam mamma soker!
Hoppas ni har haft en harlig kvall ocksa!

Vi hors!





RSS 2.0