Min lilla smurf unge...

Da jag kom tillbaka efter att ha bytt bloja och klader pa Ella sag Callie ut sa har...





Jattefin hon var som andvande tuschpennan som lappstift och passade pa att mala knana ocksa...
Busunge!
Hon var jatteglad och forstod inte alls varfor jag gnallde lite pa henne att man inte ska mala pa kroppen m.m. lite svart hade jag att inte skratta dock.. Behover jag saga att hon fick ett bad efter detta? =D

Vi hors!

Lite for ivrig...

tror jag att jag var igar nar jag skulle motionera... Blev lite val inspirerad nar vi var hos en kompis i mandags kvall och hade Zumba och pizza party... Zumba ar en dans work out. Typ lite som salsa, hipp hopp och aerobics blandat i en work out. Min ganska nya kompis Dana, (hon med tvillingarna) ar Zumba instructor pa ett gym och hon hade en ny rutin att trana sa hon ville testa pa oss mammor. Sa medans killarna passade alla barn (det var 2 nyfodda tjejer, tre 2aringar, en 3aring och en 6aring) sa dansade vi mammor is Jennifers garage! =) Det var roligt. Men tank er vad killarna stog och tjuvkikade i fonstret och lyfte persiennerna och tittade... Det var jatte mycket skaka hofterna och rumpan i zumban och vi kannde oss alla lite tokiga aven fast det var bra traning. men jag kunde inte ta i sa dar jatte mycket. Det var ju bara 2 veckor sen Ella kom till varlden. Det roliga var att efter vi tranat sa at vi pizza och en massa kakor... Hmm... Kanske skulle ha atit en sallad istallet och sparat in pa kalorierna... hmm...
Iallfall igar kannde jag mig redo att borja trana lite latt. Stoppade bada ungarna i joggern och gick ut pa en 5 km powerwalk! Var jatteharligt! Och sen kom jag hem och kande att det var lika bra att gora utfall och trana benen, och sen gjorde jag sit ups, och arm havningar och nagra ovningar med hantlar som vi har... Tror ni att jag har nagon traningsvark idag!? JA! Jag kan knappt lyfta Ella upp ur sangen och att lyfta Callie gor ont overallt... jag var nog lite mer otranad an jag trodde att jag var... =D och for att inte tala om blasan jag har fatt pa min vanstra fot... aj!

 

Igar satt jag och sag pa tv3.se Svenska hollywood fruar. Men gud vilka tjejer! Har ni sett den showen? Anna Anka ar ju helt pukad och dom andra verkade ju inte heller riktigt 100... Den dar milionars dejtnings agenturen har en realityshow har i USA. visas den hemma? Skulle det inte vara roligt om dom visade hennes dejt pa den ocksa?

idag ska jag forsoka ta mig till target med 2 kids. Hade tankt att kopa en barsjal till Ellisen. Blir lattare att bara runt pa henne och lattare att ta Callie till lekparken m.m da kan ju Ella ligga dar i och gosa och jag kan fortfarande springa efter Callie och inte behova dra pa vagnen med ella...
har inte bestamt riktigt om jag ska gora det idag eller om jag gar imorgon istallet.

Imorgon kommer Justins lillebror och fru och halsar pa oss over helgen. Seth och Nikki, Nikki ar dov sa Callie har lart sig ganska mycket teckensprak. Sa nu i helgen far hon nog lara sig annu mer tecken! Hon alskar Nikki! Och hon ar rolig for ibland sa hittar callie pa tecken och saker med handerna och gor ljud med munnen som att hon pratar riktigt teckensprak med henne... =) Jag tycker det ar toppen att Callie far lara sig teckensprak och att jag kan lara henne svenska! Snart far Ella borja lara sig teckensprak ocksa! =)

Hade tankt att ga ut pa prommis idag igen, men far nog inte pa mig gympaskorna for blasan. Formodligen sa tar jag en lugn walk med flipp floppsen istallet for att fa komma ut!

Jo, tank er! I gar kvall sa akte vi och tittade pa Justin's fotball game. Hans axel ar for ovrigt ok nu och han tjurar pa och spelar i allafall... Och da var det forsta kvallen det var riktigt svalt har! Under 20 grader! UNDERBART!! Vi hade kunnat ha troja pa oss, men sjalvklart sa hade vi inga med oss, men det var riktigt kyligt! Sa i helgen kanske vi ska ha arets forsta bonfire och grilla marshmellows m.m. MUMS! Hoppas hoppas att det blir kallt i helgen ocksa! =)
Ella sov for ovrigt heeeela tiden i sin bilbarnstol som vi kan ta med oss overallt... Alla tycker att hon ar helt otrolig som sover igenom allt. Alla barn skrek som tokig och stampade pa laktaren m.m. men Ella gjorde inte en min. jennifers dotter Paisley som ar 2 veckor aldre an Ella skrek och var vaken mest hela tiden... Stackarn.
 
Nej, nu ska jag ga och gora i ordning en till kopp kaffe och gora i ordning mig och Callie for dagen... Ella sover som vanligt! Hon at vid halv 12 igar kvall, och sedan sov hon hela natten till kl 6 i morse! Otroliga unge!! Men da forsta ammningen pa morgonen at hon i nastan 40 min vilket inte gor nagonting nar man har fatt sova en hel natt!
callie vaknade ingenting i gar! Hoppas hoppas att hon ar tillbaka i sin nattrutin igen nu nar Justin ar tillbaka pa jobbet och hon tar riktiga naps under dagen. om hon inte sover minst en timme under dagen blir hon over trott och sover inte pa natten...

avslutar med en bild pa syskonkarleken i vart hus...




Nej, nu ska jag ga pa riktigt!
Vi hors!

Tisdag och vilken harlig san!

Det ar host ute idag! Bara 21 grader och det kanns helt underbart!!
Har varit ute och lekt med Callie pa garden. Ammade Ella ute i solen. Hon myste i en av sina stora filtar... Callie sa burrr cold hela tiden... Tank att vi tycker det ar kyligt med 20 graders varme ute.. man blir bortskamd nar man bor i Florida!

idag tar vi en lugn dag igen.. Callie ar lite snuvig och jag vill att hon ska bli frisk nu!!! Hon hostar och hostar och det verkar jobbigt for henne. =( Ella sover och sover som vanligt! Hon ar sa snall an sa lange och latt att ha att gora med!

mamma och pappa skickade paket igar med en massa grejer till Callie och Ella. Och aven mig! en massa tidningar och annat skoj! Sa nu ska jag satta mig med en kopp kaffe och lasa svenskt skvaller! Harligt!
Vi hors!

Russin i nasan...

Callie hade en jattestor kuse i nasan, men nar jag fick ut den sag det ut som ett russin... Hon at russin igar, fick hon upp ett i nasan tro? Det kan det val inte ha varit... haha... Hon ar ju tokig min Callie!

Kom for nan timme sen hem ifran Ella's 2 veckors koll. Hon har gatt upp bra i vikt och vaxt 2 inches redan! Hon var ju 6pounds 13 ounces och 18 inches lang nar hon foddes,  pa 5 dagars kollen var hon 6pound 5 ounces och nu idag 2 veckor gammal sa vagde hon 7pounds 1 ounce och var 20 inches lang! Sa hon har ju vaxt jattebra! Och det kan vi se pa benen och kinderna och dubbelhakan hon har fatt... =) Bra med kott pa benen!!
Callie var jattestolt over sin 'sissy' och visade alla att det var hennes baby 'sissy' i vagnen. =)
Sen fick hon Dora sticker av lakaren for att hon var en bra storasyster.
Jo, just ja, fick nagra ogon droppar till Ella's ogon ocksa som jag ska droppa i 3 ganger om dagen i 5 dagar. Det var tarkanalen som kranglar och vaxer bort av sig sjalv.. Nar vi hamtade ut dom pa apoteket sa fick hon en klubba som grattis att hon blivit stora syster! Jattesnallt att dom gor sa att hon fick kanna sig lite speciell som stora syster sa att hon inte blir avundsjuk av Ella...

nu ska jag snart stoppa Callie i sang for en nap. Hor att Ella borjar gora lite ljud av sig i vaggan sa hon vill nog ata snart... Stada upp i koket och skura golv ar pa min 'to do' lista idag. Och aven sova...
Natten igar var battre an pa lange... Callie vaknade 2 ganger, jag sa till henne att ga in pa hennes rum och sova. Hon gick grinandes in, sen gick jag och och stoppade om henne... Pussade henne godnatt och gick ut och da sommnade hon om pa en gang... Tuff love ar den enda karleken som galler pa natten for att alla ska fa sova battre... Forhoppningsvis snart sa ar hon tillbaka i sin kvallsrutin och kan sova battre! Ella vaknade kl 1 och vid kl 5 for att ata och sen kl 7 och da var hon vaken anda till kl 9! Sa kul att hon borjar vara vaken lite mer pa dagarna sa man far se henne lite mer! Justin ar tillbaka forsta dagen pa jobbet idag! Saknar han hemma aven fast adet ar skont att komma igang med en riktig dagsrutin nu nar jag ar sjalv med barnen...
Nej nu maste jag sluta skriva och ga och gora lite nytta!!

Vi hors!


Just nu...

... Onskar jag mig ett tyst morkt hus sa jag kan lagga mig och sova bort min huvudvark... Men idag ar det Fotball sunday och amerikansk fotball ar pa tvn pa hog niva! Bara ett litet tag till dock, for snart aker Justin till en kompis och ska titta sa da blir det tyst! Cecilia och Genesis kommer hit och umgas, och Callie och Genesis kan leka lite...
Forhoppningsvis hinner jag lagga mig och vila en stund och min huvudvark kan forsvinna!!  Bada tjejerna sover nu! Skont!!

Natten har varit jobbig! Ella ar inte problemet utan det ar Callie som inte kan fa ro att sova! Hon vill leka eller sova i varan sang (som ar ett stort NEJ for da far jag sova annu samre!) Hon har borjat komma in till varat rum och star har och grinar... Sa jag far ga tillbaka med henne till hennes sang, stoppa om henne, sitta dar en liten stund och sen ga ut. OCh sen typ 30 min senare ar hon i varat rum igen... Ella ammade och ammade igar natt ocksa, sa jag tror inte att jag fick en hel timmes somn nagon gang under natten... Trott var bara fornammet nar jag skulle upp imorse kl halv 8 da jag gav upp att ga tillbaka med Callie till hennes rum. gav henne flingor, bryggde kaffe och Ella var vaken och hon spydde saklart over mig... Underbara sma barn, vad jag alskar dom aven fast dom inte vill att mamma ska sova nagonting!!!

Nej, nu ska jag passa pa att vila ogonen lite!
Vi hors!


Meet the Robins

Ja vi har tittat pa Disney film hela morgonen, eller ska jag saga formiddagen... Meet the Robins tror jag den hette... Helt ok. Callie tyckte den var spannande saklart.
Ella ligger har hos mig nu helt klarvaken och tittar runt med nappen i munnen. Sotast saklart!
Callie mar battre idag och har ingen feber!!! Skont! Hon fick halla i Ella imorse, efter att hon tvattat handerna riktigt noga. Och hon var saaaa glad! Holl i henne lange lange. My sissy sager hon hela tiden... Haha!  Hon har ju varit sa ledsen att hon inte fatt halla i henne och vara upp i henne dom sista dagarna nar hon varit sjuk... Vi har varit sa radd att lilla Ella ska ocksa bli sjuk... Callie ar en san snall storasyster och jag ar sa glad att allt har gatt sa bra!! Det hade ju kunnat vara tvartom ocksa, att hon inte alls tyckt om att ha en liten att dela mamma och pappas uppmarksamhet med... Lycklig jag ar att jag har en fin familj! 

Idag har vi inte nagra planer annat an att aka och kopa glass pa en ''icecream bar". Justin hade en kompis har igar och dom satte upp till kl halv 6 och drack ol och snackade skit och spelade poker sa han ar lite sliten idag. =D Plus att det ar forsta dagen Callie mar battre sa man vill ju ta det lite lugnt med henne...

Na, nu ar det dags att mata lillan igen. Och sen ta en dusch och gora mig i ordning for dagens aventyr... Ska ut med dubbel vagnen nar det svalnat lite ute! Ar nu 31 grader ute! Men sag att det ska regna i eftermiddag, men hoppas att jag hinner ut en svang i allafall!

Vi hors!

fortfarande sjuk...

Callie har fortfarande feber och hon vagrar fortfarande att ta medicin! Rackarns unge! Hon har energi och ar nastan helt som vanligt. Lite mer trott men det ar det anda... Tankte att hon kanske haller pa att fa tander igen, men inga tecken pa det sa det ar nog forkylning...

Igar natt gick hon och sov vid 8. Sen runt halv 10 vakande hon kokhet och grinade och grinade. Hon la sig da i soffan drack lite och jag kunde 'gomma' lite medicin i mjolken. Da piggnade hon till och ville leka! Jag som precis var pa vag att sova!! Grr... Justin och jag gjorde allt for att fa henne i sang. Vid halv 12 klarade jag inte att vara vaken langre, jag gick och la mig och Justin stannade uppe med Callie. Hon  var vaken till kl 1 innan hon sommnade sa Justin...
Precis nar jag lagt mig pa kudden sa vaknade Ella och ville ata. Sa mycket for den sommnen, sa jag fick amma henne innan jag sommnade om igen... =)
Sen vakande Callie 2 ganger under natten, och Ella var vaken 2 ganger ocksa. Sa det blev inte sa mycket sova igar natt... Suck...
Behover jag saga att jag kokade extra starkt kaffe imorgon och tog en alvedon med det? haha...

Idag har vi varit hemma. Stadade lite grann, och Justin har stadat upp garaget. Ammat och ammat och varit ute en svang med Callie och promenerat runt och tittat, lekt med lego, ritat och lekt med pussel... Kan ju inte gora sa mycket nar hon ar sjuk... =(

Nu har Justin akt ivag och hamtat en kompis pa flygplatsen, och sedan skulle han kopa med sig na mat hem... Kyckling macka tror jag det blir fran firehouse mums.  
Skont att slippa laga nagonting.

Callie tittar lite pa tv. Kl ar halv 8 snart sa det ar nastan hennes bedtime!
Ella har precis atit och sussar nu i hennes vagga. Blir nog en till ammning innan jag gar och lagger mig... Ar trott sa forhoppningsvis vill bada tjejerna sova mycket i natt! Onsketankande?

Nu ska jag ga och satta mig och vanta pa att Justin ska komma hem med maten! Ar hungrig som vanligt!! =)

vi hors!

Jobbig eftermiddag...

Callie vaknade med over 39 graders feber efter hennes tupplur... Jattevarm var hon... Jag och Justin fick forsoka tvinga i henne medicin, men hon vagrade att ta den! Spottade bara ut! Forsokte i mjolk, i juice och allt annat. men inget funkade... Lite fick hon i allfall i sig efter mycket grin och skrik och febern gick ner...
Jag har haft huvudvark fran helvetet... Tror jag har druckit for lite vatten idag.. Forsokt och drickt och drickt och tagit alvedon men inte har den gatt bort..
Ella har varit ovanligt mycket vaken och velat blivit hallen i eftermiddag och hon har velat ammat jattemycket... Jag var orolig att hon inte madde bra heller, men inget feber hade hon sa jag tror bara att hon vaxer och behover mer mat...
Callie har varit jattemammig och det har varit svart da vi maste halla henne borta fran Ella sa inte hon blir sjuk. OCh da blir Callie ledsen for hon ar ju van att fa pussa, gosa och halla i Ella och hon forstar ju inte varfor hon inte far langre... Pust! Var helt slut nar hon gick och la sig... Hon gick annu en gang valfritt i sang, jag tvattade hennes lakan sa bacillerna skulle bort och nu har jag torkat bord och alla ytor med sa alla bacieller kommer bort forhoppningsvis.
Jag hoppas hon mar battre imorgon. Men det verkar ga nagonting nu, for flera bekantas barn har hog feber just nu...
Hoppas hoppas hon mar battre imorgon, och jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk som har lilla Ella att ta hand om. Har forsokt ha Ella i varat sovrum mycket idag, har ammat har inne m.m. och vi har tvattat handerna som tusan, for att hon inte ska bli sjuk. Det vore ju hemskt. Hon som ar sa liten... =( Justin har forsokt sitt basta att hjalpa mig, men det ar ju inte latt nar Callie bara vill ha mamma och jag maste amma. Han har bytt bloja och rapat Ella och gjort sanna saker i stallet... Han ar toppen!

Nej, nu ska jag ga och ata nagonting och hoppa i sang! Justin var ocksa helt slut och har sommnat i soffan! =)
Behover jag saga att det blev inget att aka och titta pa fotboll i kvall...?
Vi hors!

sen jag gifte mig...

med Justin har jag lart mig att tycka om Country musik efter som jag gifte mig med en country man...

Denna ar en av varan favorit lat just nu som spelas mycket pa radion... =)
Jason Aldean, my big green tractor...

http://www.youtube.com/watch?v=-H4ebn0BeSM

Enjoy!


Kommit hem fran museumet...

Har haft en bra formiddag med familjen. Akte till navy museumet dar Callie fatt leka av sig massor! Hon bad sjalv att fa ga sova nar vi kom hem!! Tror det aldrig har hant... Jag ammade Ella och sa till henne att ga och lagga sig i sin sang om hon ville, sa hon gick och stangde dorren och la sig sjalv och sommnade... Tank om det kunde vara sa latt att fa henne i sang varje dag!
Dana och hennes tvillingar var ocksa dar. Dom lekte lite med Callie men mest springer dom runt for sig sjalv...

Nu sover Callie fortfarande. Vi har precis atit rester till lunch ifran igar kvall... Curry chicken... Och Jag sitter har och tittar runt pa internet och Justin sitter och tittar pa fotball tillsammans med Ella som ar vaken och hickar och hickar! Hon spydde forsta riktiga spyan over hela Justins troja for en stund sen! haha!

Ikvall ska vi ivag och titta pa nar Dana's 6aring Jordan spelar fotboll. Vi behover komma ut lite for vi har varit hemma nu sa mycket efter vi har fatt Ella att vi borjar bli tokiga och det ar bra for Callie att fa leka med jamnariga...

Har suttit och tittat runt pa internet vad Callie kan vara pa Halloween som ar sa stort har. Hittade den har Mimmi kostymen. Ska gora en san at henne! Visst ar den fin!! Och tankte gora en likadan liten kjol till Ella for att matcha! =)


Bilden tagen fran etsy.com

Fixar det nasta vecka kanske nar Justin borjar jobba igen...

Nu ska jag titta vidare pa internet!
Vi hors!

God Natt

Har precis ammat Ella och stoppat henne i sang och Callie har sovit i nagra timmar... Justin sitter framfor tvn och degar och jag ar pa vag i sang... For hoppningsvis vantar en enkel natt framfor oss!
Jag tog en jattelang tupplur i eftermiddag! mellan typ 2 och halv 6! Behovde ta igen lite somn...
Sen sa tog vi en promenad runt kvarteret och testade nya jogging vagnen. Det gick toppen! La filt m.m. runt Ella sa det inte var sa jattestor, och Callie liked it alot! Kanns skont att ha varit ute och rort pa flasket lite!
Sen kom vi hem och vi at cocunut rice and curry chicken. Yuumy! Callie at som en hast! Tank att hon alskar curry...

Imorgon blir det till Navy museum tror jag. Vi ar rastlosa och vill ut ur huset!!
Och forhoppningsvis sa kommer Andrea imorgon och tar bilder, for det blev ingenting idag for hon madde inte bra och hade inte fatt sova nagonting...

Nu ska jag hoppa i sang!
Vi hors!

Bilder fran dom senaste dagarna...



Tvattar av Ella lite... Hon tyckte det var sadar att fa haret tvattat... =)



Finaste Callie som ar en toppen stora syster!! =)




Ellas fina sang som pappa malat! Hon ser sa liten ut i den! =)



Sover sott i sin prickiga lilla sang! =)



Sitter i sin stol som vibrerar. Den maste ha satt fart i magen pa henne for hon bajsade sa det var upp over ryggen och ut pa sidorna. =) Gott madde hon efter det i allafall! =)



Ja, vi har kvar hunden! Pust... Callie och Rosco myste igar pa golvet... =)

Blev ingen doktor...

Dom ville att vi skulle aka in till akuten med Ella eftersom vi inte kunde fa nagon tid hos lakaren. Men vi tyckte inte att det var akut eftersom hennes ogon redan var battre. Och att sitta i akuten med alla dom bacillerna som finns dar kanns ju inte sadar jatteroligt med en vecka gamal bebis... Sa jag laste pa internet och allt verkade vara en 'blocked teardukt'... Laste att man kan he lite brost mjolk i ogat sa blir det battre. Konstigt det later, jag vet!!! Men nar jag ammade henne tankte jag, att man kan val lika garna testa... Sa jag tog lite pa fingret och strock over ogat... vet inte ens om det kom in i ogat, men det verkar ha fungerat for efter det sa har det inte kommit ut nagonting alls... Lite imorse nar hon vaknade men annars inget! Justin sa 'is your breastmilk magic?' Ja... det maste det vara, kan kanske bota allt? =)

Och mer glada nyheter ar att jag fick sova riktigt bra igar!! Ella ammade runt 11 innan jag gick och sov, vaknade runt 1 tiden och sedan inte forran kl 6 igen! Underbart! sen var hon vaken i typ 2 timmar ammade igen och nu sover hon for fullt... Hor hennes sma sma andetag bredvid mig i vaggan... Vad hon ar fin min lilla Ella!!

Vagde mig i morse och sag att jag ar ett halv kg mindre and nar jag blev pa tjocken!! Lycka!! Magen ar ju fortfarande degig och maste ju tranas upp men jag ar ju pa ratt vag mot mitt mal som jag hade innan jag blev med barn! Underbart!! Och jag gor ju inget annat an ammar och ater som en hast! Ater mer nu an jag gjorde nar jag var med barn... Precis tryck i mig en stooor skal havregrynsgrot, halv banan och ett halvt apple! Har en massa energi idag tack vare all den somn jag fick igar!

Callie tittar pa Dora en stund, Justin och Ella sover och jag tankte ta med mig Callie ut och leka en svang innan det ar dags att amma igen...

Idag sa ska Ella ha sin forsta photoshoot! min kompis Andrea ska ta bilder pa min lilla Ella och sedan nagra pa stora syster ocksa...

Solig dag, med en mamma som mar toppen! Kan val inte bli battre start pa en onsdag an sa har? =)
Vi hors!!


Ellas oga...

Ellas hogra oga har borjat fatt som gulaktigt var som kommer ut ur det. 'gogglade' det och det verkar vara tarkanalen som spokar och verkar vara vanligt och forsvinner inom 3 veckor.. Men for att vara pa den sakra sidan sa ska jag snart aka in och titta sa att allt ar bra. Lite 'var' kommer det ifran naveln ocksa. Hon tappade stumpen i fredags, och det borde vara ok, men eftersom vi aker in iallafall sa ska jag be dom ta en titt...

Annars sa var natten likadan som sondags natt... Ella var vaken fran ungefar midnatt till 5 pa morgonen. Ikvall ska vi gora varat basta att forsoka ha henne vaken. Ge henne ett bad etc. Men nar hon sover ar det ingen som kan vacka henne... Men vi ska forsoka lite battre ikvall, for usch vad jobbigt det ar, Dom varsta timmarna att vara vaken ar ju da!

Callie vaknade en gang ocksa precis nar Ella sommnat. Hon ramlade ut ur sangen! Sa hon lag pa golvet och grinade nar jag kom in. Gav henne lite mjolk i hennes kopp och hon somnade om ganska snabbt... Jag ar en trott men lycklig mamma idag! Tur det finns kaffe, annars hade jag nog inte klarat morgonarna! =)

Nu ska jag gora i ordning mig och aka till doktorn. Justin ska ta Callie till lekparken medans..

Vi hors!

Shopping

Shoppat idag! Ahhh vad kul det var! Kopte en massa nya trojor. Tankte vanta ett tag med byxor for jag hoppas att jag kan ga ner lite mer i vikt och fa kopa mindre storlek... =) Men trojor gar ju alltid att ha! Hittade aven en ammnings bh, och ett ammningslinne. Kopte aven en brostpump. Heter det sa? Och lite tillbehor sa att jag kan borja pumpa och spara lite mjolk sa jag kan borja ga pa gymmet och om jag behover aka nagonstans sa har Justin chance att ge Ella mat... Kopte aven stor ammningsskydd (som en filt man hanger runt halsen) som jag kan ha nar jag ammar offentligt. Har ska man ju inte visa nagonting, och ammning ute ar ju lite sadar... ALLA har askiter om det aven fast det ar sa naturligt och vi manniskor ar skapt sa...
callie fick nya zippy cups, och ny pyjamas. Kopte en hel del annat ocksa till huset m.m. Kul var det iallafall och skont att spendera en massa pengar! Vad man kan bli glad av det! =)

Ella har sovit hela dagen i stort sett. Hon var vaken en svang pa morgonen och en svang nu pa kvallen. Men annars har hon sovit och atit och bajsat...
Callie har busat hela dagen med mig och Justin. Skont det ar att ha Justin hemma den har veckan ocksa...

Imorgon blir det lekparken for Justin och Callie och jag ska stada huset. Det blir stokigt nar alla ar hemma tycker jag... Men det ar val for att jag inte plockar upp hela tiden utan latar mig med familjen i stallet...
Imorgon behovs det stadas pa badrummen och skura golven i allfall.

Ella hade en jobbig natt igar. Hon var vaken for forsta gangen mellan typ midnatt och 5 pa morgonen! JOBBIGT var det. Jag var sa himla trott. Justin var ocksa vaken en stund med henne... Tillslut vid 5 tiden sommnade hon... Vid halv atta vaknade Callie och jag trodde jag skulle do av trotthet, men efter en stooor kopp starkt kaffe sa kanndes det inte lika tungt... =) Satte pa en film till Callie och jag ammade Ella i soffan och sommnade till en stund, tills Callie sa mamma wake up! =)

Nu ar det dags for sangen!! Ska ga och pussa Callie pa pannan forst bara! Det ar nagot jag alltid maste gora varje kvall... Pussa henne och stoppa om henne igen efterom hon alltid sparkar av sig tacket!


Gamal bild pa Callie ifran febuari/mars tiden. Stor hon har blivit!!

Vi hors!

Sondag i vart hus...

Latmaskar har vi varit idag. Jag ammade Ella kl 6 imorse, sommnade om igen och sedan sa vaknade Callie runt 7 tiden...  Justin vaknade inte forran halv 12 imorse och sedan har han suttit och tittat pa amerikansk fotball i stort sett hela dagen och da och da busat med Callie eller gosat med Ella. Och jag har lyckats fa en kram lite da och da ocksa! =) Han ar verkligen en toppen pappa!

Kyckling sallad at vi till lunch. Det var gott och nyttigt! Jag har nastan tappat all vikt pa en gang! Har typ 2 kg tills jag ar nere till vikten som jag var innan jag blev med barn! Fast magen ar ganska degig fortfarande! =)

Callie har ritat och ritat som ar favoriten just nu... Hon fick en ny prinsess malarbok igar som hon flitigt har ritat i. Det var en av storasyster presenterna...
Ella bara sover och sover. Nu vantar jag pa att hon ska vakna nar som helst och vilja ha lite mat. Sedan hade jag tankt att bada henne. Callie sover pa soffan en stund... Och tvattmaskinen gar varm. Forvanad vad tvatt en liten person som Ella kan skapa. Och saklart Callie som behover byta klader flera ganger om dagen for hon blir sa skitig nar hon ar ute, eller inne ocksa for den delen... =) Man undrar hur hon lyckas bli sa smutsig ibland...

Vad mysigt det ar att ha en bebis i huset igen! Lyckan ar stor har hos Noe familjen!
Na, nu ska jag ga och se om Ella kanner for att amma lite..

Hoppas ni har haft en mysig sondag ocksa!!
vi hors!

vilken dag!

Vi akte till Justins jobbs bbq idag. Det var kul och skont att komma ut lite grann... Callie hade jattekul! Det var mycket barn och en stoooor vatten rush kana och en hopp borg.
Ella sov i vagnen hela tiden i skuggan. Hon at en gang och sommnade om igen. Hon ar bast!
Vi fick paket och present kort fran justins studenter och hans jobbarkompisar. Jattesnallt! Sa imorgon ska jag till target och kopa lite grejer!!



Callie ar i mitten som klattrar upp for stora trappan... =)



Callie kommer springandes och sager 'i did it!! i did it!!'
rushkanan gick sa snabbt att jag aldrig hann ta en bra bild pa henne... =)



Efter bbq sa bjod vi hit nagra kompisar som hade presenter m.m. till oss sa vi sa till dom att komma over pa middag. Det blev grillad kyckling, macaroni and cheese, en sallad och vitloksbrod som vi 'rostade' pa grillen! mums!. Enkelt och gott. Claypool family hade med sig en paj och dipp som jag aldrig hann ata... 
Ella vaknade precis och ville amma nar jag lagade mat saklart! Men det fick vanta, hon maste ju ga forst!! Claypool family har en dotter som ar 2 veckor gamal och en 3arig son. Sen var det Dover family, med en 6aring och tvillingar i Callie's alder! Sa man kan saga att det var VALDIGT livat har. Men Ella sov heeela tiden! Vaknade nar jag lagade mat och sedan en gang till och ammade men sommnade om pa en gang... Paisley, tva veckor gamla tjejen, var vaken i stort sett hela tiden. Dom sager att hon aldrig sover och att hon ar vaken mellan 1-6 pa natterna och gallskriker! Ar glad att Ella sover som hon gor! An sa lange i allafall! =)
Har ar en bild pa Callie och hennes sma kompisar som ater middag. Det blev grillad korv for barnen.

 

Ella bara sov i vaggan i varat rum hela kvallen. Liten, trott och varldens finaste!




Justins mamma akte hem tidigt imorse. Hon skulle ha stannat en till natt, men hade ju den dar begravningen att ga pa ikvall. Trist.



Farmor, Justin och hans sma tjejer.



Callie har haft kul med farmor i helgen. Har har hon fatt pussmunnar over hela sig. =)

Nu hor jag hur Ella borjar gora lite smaljud av sig sa det betyder att hon borjar vakna och vill ata! Sa jag ska satta mig och amma nu.
Vi hors!


Lakaren och mys...

Idag har jag varit hos lakaren med lilla Ella. Jag och justin akte dit och Callie var hemma med farmor. Eller vi korde dom till lekparken sa dom var dar och lekte medans vi var hos lakaren. Det tog typ en timme...

Allt var bra med lillgummsan. Hon hade tappat lite i vikt vilket ar ju helt normalt. vager nu 6pounds 5ounces och nar hon foddes var hon ju 6 pounds 13 ounces. Men allt var bra, inget gulsot och inget annat 'fel' heller. Hon var vaken hela tiden och tittade runt runt. Kul nu nar hon ar vaken lite mer och man kan se ogonen lite... Lakaren tyckte hon var valdigt pigg.
Allt var bra med mig ocksa, dom tittade blodtryck, temperatur hade lite feber, men det ar vanligt nar mjolken kommer in sa dom. Och sen sa kannde dom pa min mage och jag hade ont och det hade jag inte. Sa bade jag och Ella mar toppen.

Callie har varit valdigt mammig idag. Speciellt efter vi kom tillbaka och hamtade henne i parken. Da fick inte farmor eller pappa gora nagonting och hon hade valdigt 'attityd'. Och jag behovde amma Ella och det tyckte hon inte om. Sa jag ammade och kramade Callie pa samma gang. Natt som jag kommer nog fa gora ofta. Och hon har velat leka med mig hela tiden, 'kom hit mamma' 'mamma do this' m.m. Men hennes varld har ju andrat dramatiskt dom sista dagarna sa det ar val inte konstigt att man kan vara mammig.
Hon ar valdigt snall med Ella dock. Vill hela tiden se henne och rora henne m.m sa det ar ju bra! sa hon ar liksom inte avundsjuk mot henne sa...

Imorgon lordag sa aker farmor hem. Hon har en begravning att ga pa imorgon kvall. Deras grannes 25 ariga son dog i hjarn cancer! HEMSKT!! Justin brukade vara med han mycket som yngre... Man ska njuta av det man har innan det ar for sent! Han hade aven en 3arig son... =(

Vi ska pa familjedag med Justins jobb en svang imorgon... Dom ska ha som en vatten rushkana m.m. for barnen sa det blir ju jattekul for Callie!!! Hon behover nog komma ut och ha riktigt roligt en stund!
Dom har sagt att vi ska fa presenter m.m. ocksa till Ella. Och det ar en massa bebisar som precis har fotts som ska 'visas upp'. jag ar lite nervos att ta ut henne redan, men det ar ju utomhus sa jag hoppas att det gar bra. Vi later nog hon sova i vagnen hela tiden... Och vi ska inte stanna lange...

Jo just ja! Vi fick vagnen jag bestallde idag! Star har i hallen nu! Jattefin, sa nu hoppas jag att den funkar bra nar vi gar ut och gar och senare forhoppningsvis kan springa med den ocksa!

Idag kom jag i mina jeans! Yaaay! Ar sa glad! Och det kanns skont att andvanda mina vanliga klader igen! Har lite mer att valja pa!!

Nu ska jag satta mig och titta pa tv. Ar jattematt, vi at en jattegod ren gryta idag! JoNell hade med sig renkott sa hon lagade oss en gryta. Mums! Sa nu ska jag satta mig och vila forhoppningsvis. Callie gar fortfarande pa 'hogvarv' men om 30 min ska hon hoppa i sang! Ella sover om vanligt! =)

Vi hors!

Lycka!

Vilka harliga dagar jag har haft hemma. Min familj ar underbar och vi alla gar omkring som pa sma moln av lycka! Vilka fina barn jag och Justin har!
Har for ett tag sen stoppat Callie i sang. Sen satt jag och Justin i soffan med varat nya lilla underverk och gosade. Tank att vi lyckat skapat en till helt perfekt bebis!

Ella ater jattebra. Varannan till var tredje timme. Min mjolk har kommit in riktigt idag och det gor lite ont. Tog en dusch och fick massera ut lite mjolk for dom var sa fulla och lillan hinner inte med att ata. Det kandes mycket battre efter det.

Callie har varit med farmor och Justin och handlat idag. Dom kom hem med en massa gott som sushi och en massa mat till skafferiet. Hon hade varit jatteduktig och snall som tur var!

Sen kom Liz, Mitchell och Ryan och ville se Ella. Callie och Ryan lekte och stokade till i Callie's rum som vi precis hade stadat typ 10 min innan Ryan kom hit. oh well, vad gor det. Callie hade roligt och det ar ju det om ar viktigast!

Till middag grillade vi lax och hade fullkornsris och sallad till. Maste ju borja passa vad man ater nu nar man maste tappa extra kilona man lagt pa sig. Men min mage har faktiskt gatt ner sig riktigt bra. Skont, och snart kommer jag nog i mina vanliga byxor... Men magen ar ju ganska dallrig om man sager sa! =) Snart kommer vagnen sa jag kan borja ut och ga och tappa kg. Men ammningen hjalper ju den ocksa... Men jag kanner ingen stress utan tar det som det kommer... Ner gar man val alltid for eller senare med lite jobb! =)
Men samma som forra gangen med Callie. Jag har mer cravings nar jag ammar an nar jag ar gravid. Vill ha sotsaker och tanker pa mat hela tiden och skulle kunna proppa i mig allt mojligt. Men man branner ju mer av att amma ocksa...

Justin var hos lakaren igar och tittade axeln. Och han behover inte ha pa den dar 'sling' vad det nu heter pa svenska... Den som haller upp armen, det blir varken battre eller samre med den sa dom. Men det tar nog 3 till veckor innan han kan borja andvanda den, och sen blir det till att rehabilitera och kora pa lugnt ett tag... Han ar sa rastlos nar han inte kan trana!

Imorgon har Ella en well check up hos doktorn. Hoppa att allt ar bra! Men det borde det ju vara. Hon ater, bajsar och kissar for fullt! Bajset har borjat blivit harligt gult ocksa av att mjolken kommit in. Hade glomt hur bebis bajset ser ut... Det ar ganska ackligt! =)

Nu ska jag snart ga och sova. Kanske forsoka se om Ella vill amma innan jag sommnar men det lar hon val inte vilja, utan vill nog hellre vakna typ 30 min efter att jag sommnat eller natt! =)

Vi hors!




Svarmor pa g...

Svarmor ar i bilen pa vag upp hit och halsa pa. Justin ar hos lakaren for sin axel. Och jag sitter har med tva sma flickor som sover. Callie ligger i varan sang och Ella ligger i vaggan har intill mig...
Snacka om att mitt mamma hjarta har vaxt! Kan inte forsta att jag har fatt sadana har fina flickor!! Och ja, alla som vantar tvan, det gar att alska andra barnet lika mycket som forsta barnet!

 

Callie har verkligen varit toppen! ingen avundsjuka och hon bara vill hjalpa till. Sa jag hoppas att det fortsatter sa har! Ella ater jattebra! Och nu har min mjolk borjat komma sa smatt och det verkar hon ju gilla! Hon bajsar och kissar for fullt sa allt verkar ju fungera med hennes mage ocksa! =)

Nu tankte jag satta mig en stund innan svarmor kommer och innan Justin kommer hem och flickorna vaknar. Bara ha lite tid for mig sjalv. Har lagt upp lite gronsaker och dipp pa en tallrik som jag ska mumsa pa ocksa! gott!

Pratade med en stolt mormor och morfar over webcameran for ett tag sen ocksa. Lyckan ar stor over hela varlden att varan lilla Ella har kommit till oss! =)

Vi hors!

Det blev en Ella Jolene!

Tank vilken overraskning nar mitt vatten gick precis runt kl 12 natten mot mandag den 14e September!
Roligt var det med tankte pa att jag tva timmar tidigare lurade Justin och skrek att mitt vatten gick! Han var i varat sovrum och kom utspringande och jag kunde inte halla mig for skratt och sa att jag bara lurades. Snopen blev jag nar vattnet verkligen gick tva timmar senare! Men saklart trodde inte Justin pa mig da! "men kom och titta'' sa jag. Och han trodde da att jag hallt vatten pa golvet och forsokt lura han igen.. Tillslut sag han att det rann efter benen. Men da blev jag tveksam, tank om jag kissade pa mig, men nej det kunde det ju inte vara... Men sa gick jag pa toa och da markte jag att det borjade rinna en massa....
Jaha, det var dags att ha bebis! Justin blev nervos och fick aka till macken och kopa cigaretter och skulle tanka. Han kom hem med cigaretter och en stor kaffe och hade glomt att tanka bilen! =) Tur vi hade kvar bensin sa vi klarade oss...

Medans han var borta ringde jag till forlossningen och sa att mitt vatten gatt men jag hade inga varkar an. Jaha sa dom, kom nar ni vill, men det ar ingen bradska. Sa jag tog en dusch, packade vaskorna, gick runt och plockade och stadade upp, Justin fick 'order' att tomma diskmaskinen och han tyckte att jag var knapp som ville stada istallet for att aka! men pa nagot konstigt vis ville jag inte aka och foda barn innan det var upp plockat och sag nagorlunda ut har hemma!

Vi vackte Callie som sov, och hon undrade vad vi holl pa med da vi satte henne i bilen. Vi slappte av henne hos Liz och Mitchell, henne kompis Ryans hus. Kl var da 2.15 ungefar.

Vid halv 3 kom vi till forlossningen. Jaha, ar ni har redan. Jag trodde inte att ni skulle komma forren runt 6 tiden sa dom. Jaha, sa vi men nu ar vi har! Sa vi gick in till ett litet rum dar dom tittade om mitt vatten gatt, och det hade det ju, och sedan hur varkar och bebisens hjartslag sag ut. Allt var bra sa vi fick ett forlossningsrum. Stort rum, med tv och bra fatolj till Justin som kunde gora om den till en sang... Mina varkar borjade gora riktigt ont, men jag ville inte ha epidural. Har i USA andvands inte lustgas som sa manga varkar andvanda i sverige... Jag ville foda utan smartlindring. Och det gick bra. Jag andades for fullt, och mellan varkarna sa kanns ju ingenting! Men desto jobbigare och ondare dom gjorde ju mer gruvade jag mig och spannde mig infor varje vark...

Runt kl 5 hade jag riktigt onda varkar. Hon tittade mig. 7cm! Oh no tankte jag. Kort efter det, typ bara 5 min, sa kannde jag som att jag holl pa att bajsa pa mig (sorry for informationen) da ville dom att jag skulle lagga mig sa dom fick kolla igen och da var det dags att borja krysta. Det gick bra, och snabbt och ca 10 min efter jag borjat krysta gjorde det sa javulst ont, den varsta smartan jag nagonsin kannt, men ut kom en alldels lite och perfekt liten tjej! 

 Ella Jolene foddes 5.25 den 14e september 2009. Hon vagde 2780g och var 47 cm lang. Sa hon var en liten tjej... Jattemycket morkt har och bla ogon har hon. Varldens finaste Ella saklart!
  


Storasyster Callie ar jattestolt och kan inte fa nog av hennes lilla syster... Ingen avundsjuka har det varit an sa lange i allafall! Idag tisdag runt 1 tiden fick vi aka hem. Skont!
Vi mar alla jattebra! Ella ammar och ater jatteduktigt! Hon sover mest, men nar pappa haller i henne tittar hon garna upp ett tag. Sa vi vet ju alla vad det betyder, another daddy's girl is born! =)









Nu ska jag ga och vacka Ella sa hon kan ata innan jag sommnar. Jag vet ju att sa fort jag sommnar sa kommer hon vakna, och det ar dags for lilla damen att ata nu!
Sa vi hors snart!




Fullt hus...

Idag har jag matt si sa dar... Trott och grinig har jag varit, och Callie har varit helt omojlig och inte lyssnat nagonting.
Min kara man bjod in en massa kompisar att komma och titta pa fotball och glomde saga det till mig och namde det sedan i forbi farten... sa jag blev skit stressad att stada upp huset, (han kan ju inte gora nagonting for axeln) och aka till affaren och kopa mat som vi skulle bjuda pa m.m. En annan dag hade nog passat mig battre, men det gick ju bra och vi hade roligt.
Jag och Cecilia,  en av Justins jobbar kompisars fru hade jatte trevligt och pratade hela kvallen. Dom har en liten tjej som fyllde 1 i juli.... Sen var ju Ryan har ocksa, och Callie och Ryan tjafsade i stort sett hela kvallen som systrar. Jobbigt! Och vilken skvaller byta Ryan ar... Callie gjorde det, Callie gjorde det. titta pa Callie... m.m. Vet att det ar den aldern hon ar i dock, men hon ar ganska bra pa att skylla ifran sig =).
Vi bjod pa kyckling, sallad och som en risironi eller hur det stavas... Cecilia hade med sig jattegod appel paj, och en annan kille hade med sig hemmalagad salsa, och chili con carne som var suuuuuper god!

Imorgon ska vi till en jobbar kompis till justin och ata lunch och titta pa fotball. Om jag kanner mig battre vill saga. Det var inte kul att ma sadar och vara vard och fixa och greja hela kvallen. Och justin var ju inte till mycket hjalp da han knappt kan rora sig utan att saga aj. aj. aj. =) nej, en annan kvall hade som sagt kanske varit battre, men nu gick det ju bra i allafall och alla hade trevligt.
Nu ska jag ga och lagga mig och forhoppningsvis sa ar mina svullna fotter battre imorgon! Dom kanns som dom ska sprangas!! Ryggen gor skit ont, for jag har statt hela kvallen kanns det som. Och huvudet dunkar... Sa jag ska slinka ner nagra alvedon och rakna far nu...
Sa godnatt varlden!

Vi hors!


illa...

Det ar illa med Justins axel... Han kommer inte kunna anvanda den i 3-4 veckor minst och sen blir det rehablitering m.m. efter det. Snacka om perfekt precis nar vi ska ha barn!! Han kommer inte kunna kora mig till sjukhuset, for just nu ater han medicin som ar for starka for han sover typ bara, han kommer inte kunna vara till nagon hjalp under forlossningen, han kommer inte kunna lyfta bebisen och hjalpa mig efter att hon ar fodd, och han kommer inte kunna lyfta Callie och sa heller... Less man blir! Sa nu hoppas jag pa att jag kommer ga over tiden istallet sa han kan bli battre och han kan hjalpa mig lite grann i allafall...
han har jattedaligt samvete, men det ar ju inte hans fel att han gjort illa sig. Vi far ta det som det kommer och gora det basta av situationen helt enkelt! Vem vet, om nagra dagar kanske han kanner sig battre och kan andvanda ena armen battre i allafall... typiskt ar det ju iallafall och det ar ju situationer som denna man onskar man hade familj narmare...Far ta det som det kommer som sagt!

Nu till nagonting roligare!!
Ikvall akte jag och Callie med Liz och Ryan till militarbasen dar dom hade en Hawaii night for familjer. Dom hade hopp borg och en jattestor ruschkana som Callie klattrade upp for och akte ner... She loved it! Sen hade dom ett hawaii band som spelade musik och sen kom nagra hula hula tjejer och dansade och en kille. Och jaklar vad dom kan skaka pa hofterna! Onskar jag ocksa kunde gora det! haha...
Killen dansade ocksa med eld en gang och Callie var helt betagen och tittade med stoooora ogon!
Gratis mat hade dom ocksa! =) Beans, pulled pork och coconut rice. JATTEGOTT!!

har ar nagra bilder fran varan kvall!
Ni ska veta hur nervos jag var nar Callie klattrade upp for dom dar sma stegen till ruschkanan. Ser ni hur hog den var!? Sjalvklart klarade min lilla Callie det, kavat som hon ar, och hon var en av dom minsta som klattrade upp utan problem. Alla tyckte hon var saaaa duktig som klarade av det och inte var radd, da en del aldre pojkar vande om och klattrade ner igen. haha.







Uppe pa scenen och gor hula dans.



Hon har rod 'snow cone' over hela trojan. Det ar som en isglass typ...




Sotisen min!


Hade ju tankt att inte behova skriva detta...

... men idag gar jag in i vecka 40, dvs, 39 fullgangna veckor. Suck... Hade ju hoppats pa att ha bebisen har redan hos mig... Men ingen bebis an.
Kanns som hon ar annu lagre ner i allafall... Det gor annu ondare nar jag gar. Och ont kan ju vara ett bra tecken kanske? Hon kommer nar hon kommer, men visst skulle den har helgen passa bra? Latt med barnvakt till Callie eftersom alla ar lediga pa helgerna... Kanske hon vantar tills sitt datum den 18e september? En punktlig tjej kanske?

Fick i allafall ett telefon samtal av Justin nyss. Han ringde och sa att han gjort illa sig... =( Blev radd forst att det var allvarligt, for han ringer ju aldrig och klagar pa att han har ont och sa, men tydligen hade dom spelat fotball i morse och han hade slangt sig och gjort illa axeln. Han hade varit till doktorn men dom kunde inte gora nagonting just nu, utan han fick tid pa mandag.. Sa nu skulle han ga och prata med sin chef och sen ringa mig och jag maste nog aka och hamta honom for han kan inte kora bil... =(

Nu ska jag ta en dusch och gora i ordning mig utifall att jag maste hamta han snart...

Vi hors!

Remember September 11 2001

 
|| "Time is passing. Yet, for The United Stayes of America, there will be no forgetting September the 11th. We will remember every rescuer who died in honor. We will remember every family that lives in grief. We will remember the fire and ash, ...the last phone calls, the funerals of the children." - President Bush, November 11, 2001 



bild fran har



Bild fran har



bild fran har




bild fran har



bild fran har



Vad gjorde du denna har dagen? Sjalv var jag pa gymmet och kom hem och slog pa tvn och det var overallt pa nyheterna... Forstod inte vad som hant forst men efter ett tag sa sjonk det in. Vilken tragedi och vad manga liv som forlorades denna dagen. Det kan ga sa snabbt och livet kan andras pa en sekund. Varlden kan andras pa en sekund... Undrar hur varlden skulle se ut idag om denna dagen aldrig hant...
Think about September 11th today and remember.




Doktorn igar...

Och allt var bra med lillan!
Hon matte perfekt, och hade hjartslag pa runt 155. Med mig var allt bra ocksa... Dom gor ju inte sa mycket, kanns som man bara gar in och sen ut pa en gang. Men viktigtaste ar val att man far hora att hjartat pa lillan ar bra och mitt blodtryck m.m.
Sa nasta vecka ska jag dit igen! Forhoppningsvis slipper jag, men det tankte jag ju aven om denna veckan...
Har inte haft nagra mer kanningar pa att det skulle vara nara... Sa det skulle inte forvana mig och jag gar over tiden!
Usch hemska tanke! I natt jobbar Justin natten sa kanske hon vill komma ut i allafall? Det skulle ju inte forvana mig!! Hoppas inte att hon vill komma imorgon i allafall. Kanns lite trist om hon skulle komma pa 11e september som ar en san tragisk dag har... Men det ar nog ingen fara. Tror det blir en 20 nagonting september bebis...

Nu vantar jag och Callie pa att Andrea, Kayla och Rhett ska komma over en stund... Callie's rum ar som ett bombnedslag av leksaker och det syns inte att vi stadade dar inne igar! Konstigt att hon maste tomma ur leksakerna och inte leka med dom... Det ar kul att bara kasta ut dom... =)

Nej, ska ga och plocka ur diskmaskinen. Detta husarbete slutar aldrig, alltid ar det nagon maskin som ska fyllas, tommas, tvattas m.m. Men det ar ju vardagen!




Vi hors!

Varldens finaste kock!


Igar nar vi "lagade mat"... Finaste lilla kocken i varlden... =)



 





Hade tankt att baka...

...en kladd kaka. Men sa sag jag att jag inte hade natt kakao kvar. Otur, eller kanske tur, for da behover jag ju inte ata den... =)

kom precis hem fran lekparken med callie. Det var varmt, men Callie har ju alltid roligt, an om det var lite barn dar i dag. Hon gungade och sprang omkring... Fast man ska val inte klaga, det var 'bara' 30 grader idag! Rena rama host vadret!

I eftermiddag sa har jag lakarbesok igen. Hoppas pa nagra goda nyheter. Men jag kanner inte nagon skillnad idag fran igar, sa man far val bara hora 'hon kommer ut nar hon och din kropp ar redo for det'... Pust. Jag vet ju det, men nar ar det da? Imorgon, om en vecka eller kanske 2 veckor? Pust igen...

Na, har borjat tanka att jag ska inte bara ga och vanta pa att lillan ska komma utan njuta av tiden som jag och Callie har tillsammans. Den har tiden kommer ju aldrig komma tillbaka nar det bara ar hon och jag! Och jag lovar att jag har skamt bort henne riktigt pa slutet... =)

Nu ska jag sopa igen som vanligt. Hundhar overallt!! Gubben som skulle ha hamtat Rosco i lordags andrade sig och ville inte ha en till hund, da han redan har 2. Sa nu far vi leta vidare! Har precis fatt 2 e-mail igen om honom sa jag hoppas hoppas att nagon kan komma och hamta honom snart!! Jag orkar inte med honom langre och Justin jobbar sa langa dagar att han inte heller orkar leka och ta hand om honom som han onskar att han kunde... Sa det ar battre om han far komma dit han ar alskad och val omhandertagen. Jag vet nu verkligen att jag INTE ar en hund manniska!! Andras hundar gar toppen, men inte att ha egen hund! Men det vet man val inte forran man testat. Och nu har jag testat klart! Hoppas att vi hittar ett nytt hem at honom innan bebisen kommer sa jag har en mindre grej att gora...

 
Rosco

Dags for lunch och sen en dusch innan vi ska skynda ivag till lakaren, formodligen sen som vanligt! =)
VI HORS!!

Reserverat en barnvagn..

Efter mycket om och men har jag nu bestamt mig for att kopa en sida vid sida jogging barnvagn till dom sma. Kanner att jag har mer andvanding av den. Den barnvagnen jag hade bestamt forut utgick ur sortimentet sa jag fick forsoka hitta en ny. Nu till problemet. Att betala med svenska visa kortet! Har ju fatt pengar fran mina kara foraldrar till vagnen och jag har reserverat vagnen pa en san har 'bjudningssida' och 'vann'... och for att betala maste dom ha bank information etc. Men min bank ar ju svensk sa det kranglar! Kanske far ga och ta ut pengarna och sen satta in dom pa var bank, men da forlorar jag ju pengar pa vaxelkursen m.m. Grrr... Irriterande. Eller sa far jag helt enkelt kopa den nagon annanstans och da betala lite mer... Men det kanns ju ocksa surt!

Denna blev det i dessa farger...


Nu ska jag och Callie snart ga ut och ga och sedan till lekparken en svang. Drack en kopp kaffe och haller pa att svettas ihjal nu! Sa nu ska jag ga och dricka ett glas isvatten sa kanske kroppen kyls ner igen. haha...

Justin jobbar idag efter sin 4dagars helg. Kl 4 imorse klev han upp, och jag drog tacket over huvudet och sov vidare... Hade i allafall daligt samvete, men inte tillrackligt for att ga upp och fixa frukost at han... =)

Imorgon har jag doktorbesok igen!! Kul att se om det blivit nagon framgang. 9dagar kvar tills BF. Fatta vad nara och det kan ju verkligen handa nar som helst! Men det har jag ju i och for sig sagt lange nu och ingenting hander... Har i allafall forvarkar. Det ar val i allafall alltid nagot!! Och jag har som 'mensvark' i ryggen hela tiden... Valdigt irriterande. Jag hoppas pa en 09-09-09 bebis! Formodligen inte, men hoppas kan man val fa gora! =)

Nu ar det dags att gora i ordning oss och ta vara pa dom sista dagarna med bara mig och Callie... snart ar vi 3 har pa dagarna! =)
Vi hors!

Sondag och en till ledig dag imorgon...

For Justin alltsa... Det ar ju lang helg har som jag skrivit tidigare sa vi har blivit lite bortskamda med att ha Justin hemma. Vi bara latar oss! Justin har malat spjalsangen idag, en till omgang imorgon och sen ar den klar att flyttas in i rummet!! Langtar tills jag kan sta dar och dromma mig bort i lillans rum och tanka 'tank att hon kommer bo har snart' =) 11 dagar tills BF!

Callie kom sent sang i kvall, men det blev en sen nap, sa vi far skylla oss sjalva!
Det har regnat och varit busvader har. Trakigt nar Justin ar ledig. Men a andra sidan ganska skont, for da finns det inga masten!!

Det blev hemma gjorda hamburgare idag pa grillen. Gott, men jag fick halsbranna som vanligt efterat...

Imorgon ar en annan dag utan planer. Justin ska klippa sig, och jag hoppas pa fint vader sa vi kan vara ute och leka med lilla gummsan! Sista dagen innan pappa gar och jobbar, vad hon ska sakna honom pa tisdag igen!

Nej, nu ar det dags for sangen!!
Vi hors!

Fran ena bbq'n till den andra...

Idag lordag har vi varit ute och kopt madrass till spjalsangen, farg till spjalsangen, hem fran bb outfit, liten hatt m.m. till lillan. NU AR ALLT KLART! tror jag i allafall... =) Skont. Nu kan jag slappna av. Fast jag fattar inte varfor det har varit sa 'stressigt' for mig att fa allt klart, nar jag har allt i stort sett anda... Har ju en vagga som star klar i varat sovrum for dom forsta natterna eller manaderna, blojor, vatservetter, klader m.m. hade vi ju redan! jaja, nu har jag tjatat klart pa min stackars karl om att mala spjalsangen klart m.m. Stackarn har nog fatt nog... Men det ar ju sa dar att vilja boa och ha klart nar man ar med barn! =)

Callie sover nu en stund och vi har klyftpotatis i ugnen, och jag har precis gjort en sallad med fetaost och grejer som vi ska ta med over till vara kompisar Liz och Mitchells hus. Dom ska ha en liten bbq med revbenspjall och flakkotletter. Den amerikanska fotball sasongen borjar idag sa det blir fotball for karlarna och lek for Callie och Ryan och dom andra barnen som kommer vara dar... For oss mammor blir det val lite tittat pa fotbollen och mer prat, skvaller och 'passa barnen'. Vi ar ju bada gravida ocksa sa det blir val mycket bebis prat skulle jag tro!

I gar kvall akte vi till Dan and Brianne och grillade dar. Vi blev bjudna pa kyckling klubbor och potatissallad och 'baked beans' vad det nu kallas pa svenska... glomsk jag ar just nu... =/ Vi hade en trevlig kvall, Callie lekte med deras 5 ariga pojke Dane och 7 ariga dotter Ayden som tyckte att det var jatte roligt att Callie var dar sa dom fick vara 'barnvakt'. Dom lekte faktiskt jattebra, aven om Callie hade lite svart att hanga med ibland. Till efterratt at vi vattenmelon ute pa garage uppfarten och dom hade aven tomtebloss och nagra fyrverkerier som Callie alskade sa klart!! Hon var helt facinerad av tomteblossen... Justin hjalpte henne att halla i dom, och hon skrattade som tokig!

Nu ska jag titta min facebook och sen ar det dags att aka till Mitchell och Liz! Harligt med helg!!
Vi hors!!


Familjen Noe

... Har mysdag idag... justin ar ledig och det anda vi har gjort ar busat, tittat lite pa tv, atit och atit igen...
Jag gar fortfarande i pyjamas, Justin i shorts och Callie i bara sma tosser. Underbar fredag alltsa!! Bara ingen kommer och knackar pa dorren for da blir det fart pa oss att hoppa i kladerna! haha...
Bebisen i magen mar bra och ror pa sig i vagor. Nar jag drack kaffe i morse 'stallde' jag koppen pa magen, och hon blev nog varm for hon gav mig forst en liten spark och sedan sa flyttade hon rumpan till andra sidan magen... Hon blev nog lite sur att jag vackte henne...

Den 'heta' konversationen idag har hemma ar namn till bebisen. Blir det Ella eller vad blir det!? Justin velar och har sig fram och tillbaka och jag kommer nog fa gratt har snart! Tank er, jag ar bara 25 och kommer redan ha gratt har... Det blir val snyggt det! =/
Nu ska vi fortsatta mysa, sen ska vi nog hitta pa nagonting ikvall. Vad vet vi inte an, men hanga med nagra kompisar ar planen just nu... Jag skulle hellre vilja foda barn, men det verkar ju inte handa sa plan B ar kompis hang! =)

Vi hors!


14 dagar kvar...

Ar inte det underbart att se 14dagar kvar pa min nerraknare!? Det tycker jag. Varje dag, timme och minut ar en sekund narmare att fa traffa min lilla prinsessa...
Hon ar nu helt fardig utvecklad och ligger bara och vaxer till sig det sista baby fettet..
Var hos lakaren igar och allt var tipp topp. Hon ligger langt ner och har ju redan fixerat sig. Hjartslaget var runt 155 och allt med mig var ju bra ocksa!
Nasta vecka ska jag dit igen, och da blir det till att se om jag har borjat oppnat mig. Blir spannande att se.. Da ska Justin folja med sa han kan ta Callie!

I helgen ar det laborday weekend. Googlade vad det ar for nagonting, och sag att det var aven kallat International Workers' Day. Sa Justin har ledigt i 4 dagar nu vilket ska bli harligt!!

Justin har 2 kompisar har och dom sitter ute och dricker nan ol och snackar skit. Var dar ute ett tag, men blev riktigt uttrakad av allt militar prat och jobb prat mellan dom... Sa jag gick in och sitter nu har vid datorn en svang. Callie ar ute med grabbarna sa klart... Pappas flicka som hon ar.
Skont att fa lite tid att vara sjalv!

Nu ska jag ga och ta en tablett for halsbrannan. Jag satte tillbaka dom i medicin skapet idag, dom har statt pa diskbanken nagra manader nu for jag haft en san branna. Men idag nar jag stadade tankte jag att det var lange sen jag hade halsbranna sa jag kan nog stalla undan den nu... Men saklart att jag far halsbranna pa en gang!!
Oh well...

Vi hors snart!

Lite da och da...

... Har det blivit pa senaste tiden... Har inte haft san stor inspiration till att skriva...

Skriver en uppdatering om dom sista dagarna...
Lordag sov Ryan har, det var hennes pappas fodelsedag sa dom gick pa bio sa det var lika bra att hon fick sova har. Tjejerna sov pa baddsoffan i blivande bebisens rum, och dom lag och skrattade och pratade i timmar efter att dom skulle vara i sang... Tank vad hon ar stor nu Callie!! Och jag kommer ju ihag hur kul det var nar man var liten nar man fick ha kompisar hos sig eller sova borta, det var spannande och mycket prat, skvaller m.m. Det ar val inte sa 'hog niva' pa Callie's och Ryan's konversationer an, men kul har dom!! Men jag fick alltid tjata att fa sova borta och dom tyckte alltid att 'vi kunde val ses imorgon istallet'... Jag tycker att det ar kul att Callie kan ha kompisar som sover over..

Jag och Justin hade film kvall pa lordagkvallen medans Callie och Ryan skulle sova. Justin akte och kopte glass och hyrde obsessed, med Beyonce. Den var jattebra tyckte jag!
Tjejerna sommande inte forran vid 00.00, och dom vaknade inte forran vid 9 pa sondag morgon.
Da kom Ryans mamma och pappa och hamtade tjejerna och tog med sig dom sa jag och Justin fick en 'break'.
Justin dammsog ut bilen, jag latade mig och sen sa akte vi till starbucks och fikade kaffe och kaka och sen gick pa target och tittade pa lite bebis saker, bla en madrass som vi ska kopa till spjalsangen. Hittade den vi ville ha, sa vi ska hamta den till helgen. Sen foljde jag med Justin nar han klippte sig. Det tar alltid san lang tid, manga militar killar maste ju klippa haret pa sondagar sa det ar laaaang ko. Jag och Justin satt och pratade och tittade pa hus i San Diego pa hans I-phone medans vi vantade... Han har en speciell 'dam' han vill ska klippa sitt har sa han far alltid vanta extra lange. Hon var saaa besviken att Callie inte var med den har gangen, for hon hade klubbor m.m .till henne... haha.. Vi fortsatte sen till affaren och kopte glasstarta som vi tog med oss, (efter vi hamtat Callie) till vara kompisars hus, (dom som har tvillingar i Callie's alder) pa bbq. Dom hade steaks and ribs och en massa annat gott att ata! Callie hade kul, men var lite trott efter allt lek med Ryan och bara en 30 min nap... Tvillingarna ar jattebusiga men jatteharliga barn!!

Mandag sa stoppade jag och Andrea in alla barn i baksatet pa Andreas bil, Callie, Kayla och nyfodda bebisen Rhett, och akte till Cordova Mall. Andrea skulle shoppa nya byxor och jag foljde med sa jag kunde passa Rhett och barnen medans hon var i provhytten... Rhett ar saaaa liten och fin! Vad snabbt man glommer hur sma dom ar! Han ar bara 2 veckor, och Andrea har redan gatt ner i stort sett all vikt aven fast hon ater som en hast! tank om man var san... Sjalv har man kvar vikt fran Callie... =/
Iallafall sa var vi helt slut nar vi akte darifran. Callie och Kayla levde rovaren och Rhett blev hungrig precis nar Andrea fick hjalp med byxor m.m. sa ett tag var det ganska haktigt. Det var mycket springa fram och tillbaka till toaletterna... Callie maste kissa, sen sa maste Kayla's bloja bytas, eller sa var det Rhett's bloja, och sen maste Callie kissa igen, och sen var det nan som bajsade... Ja ni hor... Och jag ar hoggravid och kan knappt ga for det gor sa ont i backenbenet (heter det sa?) och tva tvaaringar som sprang omkring och en nyfodd som kraver sitt. Det var nog tur att min bebis fortfarande ar i magen... Vi sa nar vi akte darifran att det har gor vi nog inte om pa ett bra tag... haha...
Hem kom Andrea med nagra pasar klader i allafall och det var ju det som var viktigast!

Pa mandag kvall akte vi och tittade pa nar Justin spelade sin Amerikanska fotball med jobbet. Callie ramlade pa laktaren och slog i ogat sa nu har hon ett jattefint bla oga. Vi fick ga till pappsen och fraga om is, och Callie var saaa stolt over sitt oga. Och nar hon ser sig sjalv i spegeln bara skrattar hon... Hon ar sa harlig!

Idag tisdag har jag varit och stor handlat. Handlade en massa, jag hade i baktanken att kanske kanske detta ar sista gangen jag gar och stor handlar innan jag far bebisen och dar far jag skicka Justin nasta gang  och vem vet vad han far med sig hem... haha! Sa det blev mycket konserver, och frysen ar full och andra bra och ha grejer som jag bunkrade upp med.

Jag har haft mycket vark och spanningar i magen. Det kanns att det ar nagonting som hander dar inne men vad vet jag inte... Och inte nar det kommer handa heller... Men att nagonting hander ar val bra det iallafall.

Imorgon onsdag har jag mitt doktorsbesok igen. Lyssnar val pa hjartat och tittar mitt blodtryck m.m. som vanligt. Annars sa hade jag tankt att stada pa morgonen. Golvet blir skitigt sa snabbt av allt hundhar, och hunden som springer in och ut m.m. Och Callie som spiller allt mojligt forstas!
Iallafall sa har vi hittat ett nytt hem till hunden, nya agaren kommer pa lordag och hamtar honom! jag ar saaaaaaa glad att jag antligen har fatt min vilja igenom att gora oss av med hunden. Callie blir nog ledsen men hon kan leka med vara kompisars hundar. Nu blir det INGA mer hundar for oss pa ett braaaaa tag. Barnen ska bli aldre och dom kanske kan fa en liten hund, en liten dvarg tax eller natt, eller en katt? Men katt vill inte Justin ha... Hur som helst vill jag inte ha nagra djur alls nu nar vi vantar en liten bebis till! Jag ar saaaa glad att jag slipper ha hunden runt bebisen, en mindre sak jag behover ora mig for!!

Oj, vad langt det har blev och vad mycket vi hunnit med odm har dagarna... Kanske skulle ha bloggat lite varje dag i allafall, men det ar ju sadar att vara busy busy...

nu ska jag dricka mitt te som vanligt och sen hoppa i sang!
Vi hors!!


RSS 2.0