Kommit hem fran museumet...

Har haft en bra formiddag med familjen. Akte till navy museumet dar Callie fatt leka av sig massor! Hon bad sjalv att fa ga sova nar vi kom hem!! Tror det aldrig har hant... Jag ammade Ella och sa till henne att ga och lagga sig i sin sang om hon ville, sa hon gick och stangde dorren och la sig sjalv och sommnade... Tank om det kunde vara sa latt att fa henne i sang varje dag!
Dana och hennes tvillingar var ocksa dar. Dom lekte lite med Callie men mest springer dom runt for sig sjalv...

Nu sover Callie fortfarande. Vi har precis atit rester till lunch ifran igar kvall... Curry chicken... Och Jag sitter har och tittar runt pa internet och Justin sitter och tittar pa fotball tillsammans med Ella som ar vaken och hickar och hickar! Hon spydde forsta riktiga spyan over hela Justins troja for en stund sen! haha!

Ikvall ska vi ivag och titta pa nar Dana's 6aring Jordan spelar fotboll. Vi behover komma ut lite for vi har varit hemma nu sa mycket efter vi har fatt Ella att vi borjar bli tokiga och det ar bra for Callie att fa leka med jamnariga...

Har suttit och tittat runt pa internet vad Callie kan vara pa Halloween som ar sa stort har. Hittade den har Mimmi kostymen. Ska gora en san at henne! Visst ar den fin!! Och tankte gora en likadan liten kjol till Ella for att matcha! =)


Bilden tagen fran etsy.com

Fixar det nasta vecka kanske nar Justin borjar jobba igen...

Nu ska jag titta vidare pa internet!
Vi hors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0