Vagar allt?

jag och Callie har precis atit frukost har hemma! Havregryns grot, lite jordgubbar och vindruvor till det. Mums! Callie tycker ju om allting sa hon at for fulla muggar och ar en matt liten pirat som sitter i soffan nu och vilar...

Igar sa kranglade datorn hela kvallen... Hade regn storm har och internet funkade inte, och strommen kom av och pa... Callie undrade vad vi holl pa med, och varfor vi stangde av och pa lamporna... Vilket vi ju inte gjorde, men hur forklarar man strom avbrott for en nyss fylld 2 aring?

Sa igar sa traffade jag ju Andrea och hennes dotter Kayla pa Museumet. Oh boy var det mycket folk dar!!! Jag forvantade mig typ 2-3 andra barn i lekhornan som vanligt! Det var typ 50!! Och dom hade byggt en jattestor, bat eller flygplanstorn eller vad det nu skulle vara i mitten. 3 vaningar men barn overallt i! Callie sprang saklart in pa en gang och lekte, akte ner i storsta rusch kanan m.m. Andrea vagade inte slappa in sin dotter dar for hon skulle bli oversprungen. Det behover man ju inte vara orolig med Callie. Hon ar ju saaaa kavat och vagar allt! Jag horde hon saga till nan pojk NO dar inne nar han forsokte ga upp innan henne i trappan m.m. Det fanns tva utgangar sa det var det anda jag behovde oroa mig for att hon sprang ut ifran det dar tornet eller vad det nu var... KUL hade hon i allafall och vad hon sov bra nar vi kom hem sen! =) Aven jag sommnade! For en gangs skulle sa hade vi lite tur ocksa. Precis nar jag kort in bilen i garaget sa horde jag ett BOOOM och det borjade spo regna!!
Annars sa brukar jag ju hammna mitt i regnet! Inte igar! =)


tittar pa pojken som leker. Man ser 2 av dom 3 vaningarna har. Lite i allfall... Det var verkligen jattehaftigt dar for sma barn! (Och trotta gravida mammor som kunde sitta och titta pa!!)


Andrea star med stora harliga magen (med sin lilla pojke Rhett i ) och haller handen med dottern Kayla.
Callie star med bla byxor och pratar med den dar flickan. Hon hittar alltid kompisar vart hon an gar... =)


Gar in i ett flygplan... kanske ska flyga till Sverige?? =) 

Andrea ska sattas igang pa tisdag. Hon ar da 37 veckor... Men har nagot problem med blodet m.m. sa da ska jag passa blivande stora syster Kayla. Och sen ga upp och titta pa deras nyfodda pojke Rhett. Ahh vad mysigt det ska bli att fa halla i en nyfodd!! =) Och snart efter det ar det varan tur!! Weee! Langtar tills var lilla skatt ar har med oss!!! =) Nu ska jag ga och busa med min 'stora skatt'! 
Vi hors!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0