Nu har besoket akt...

Och vi har slappat heeela dagen! Justin var ledig idag ocksa, han var i vag och klippte sig men annars har vi alla tre legat i soffan och tittat pa en massa Disney filmer... Mys pys... En hel del pussel har det blivit ocksa, ni vet sadana dar tra pussel for dom allra minsta... Callie alskar dom! Och hon ar sa duktig, kan till och med hitta bitarna till dom pusslerna som inte har bilder under biten! Hon overraskade mig riktigt nar hon borjade lagga alla pussel bitarna pa ratt plats!

Till middag lagade jag jambalaya! Det ar med ris och korv (anvande kalkon korv som vi alltid gor) och det var med ost m.m. Riktigt gott!

Har ar nagra bilder pa varan roliga 4th of July kvall! Hittade ett jattebra stalle, restuarang inomhus och sedan utom hus sa var det ett band som spelade, en massa olika sma shoppar, sma matstallen, det var sand hogar dar barnen kunde leka och allt for sma och stora! Callie hade jattekul!! Hon dansade och hittade en massa nya smakompisar hon lekte med. Hon ar ju inte blyg direkt utan gar upp till barn och fragar om hon far leka med dom...


Callie dansar for fullt...


Spelar / i vagen for  Brad...

Kollar pa bandet...


Dansar med Miss Rachael.


Tittar pa fyverkerier med pappsen.


Callie med sina svullna och 'tjocka' mamma... 29veckor har!


Shane och Callie helt slut pa vagen hem! Shane forsoker halla Callie's hand... Gullungar! '

Bra helg med roliga kompisar!
Imorgon ar det tillbaka till vardagen igen!
Vi hors!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0